הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקלי שיא בפורום

• פותח/ת השרשור awe1
  • פורסם בתאריך

awe1

משתמש פעיל
593
167
נק' מוניטין:
281
593
167
מהם המשקלים הכי גבוהים אי פעם שפורסמו בפורום על ידי משתמשים? אפשר קישורים?

מתכוון לתרגילי בסיס - סקוואט-בנץ-פרס-דדליפט-PC וכו..

מאיפה הבאת את הקשקוש הזה?
קשקוש??? מה יש לך? אתה יודע בכלל על מה אתה מדבר?? מקבילים הרבה יותר קלים ממתח. אין יצור כזה שיש לו פרופורציה זהה בין מתח מלא עד נעילה למקבילים זה פשוט לא קורה. מדוגמא אישית אני סוגר מקסימום 10 מתח מלא עד נעילה ומקבילים אני יכול לעשות לפחות פי 2-3 יותר בהתחשב בזה שאני סוגר שישיות עם 30 קילו עליי.

בנאדם שעושה 19 מתח ו23 מקבילים כנראה עושה חצאי מתח
אני רוצה לדעת מה אני מקבל אם אתה מקבל ממני וידאו של 19 מתח סטריקט בטווח מלא (אפילו שזה משעמם אחרי 15 דדליפט)

קשקוש??? מה יש לך? אתה יודע בכלל על מה אתה מדבר?? מקבילים הרבה יותר קלים ממתח. אין יצור כזה שיש לו פרופורציה זהה בין מתח מלא עד נעילה למקבילים זה פשוט לא קורה. מדוגמא אישית אני סוגר מקסימום 10 מתח מלא עד נעילה ומקבילים אני יכול לעשות לפחות פי 2-3 יותר בהתחשב בזה שאני סוגר שישיות עם 30 קילו עליי.
אני בטוח שמה שחל עליך חל על כל העולם

אני רוצה לדעת מה אני מקבל אם אתה מקבל ממני וידאו של 19 מתח סטריקט בטווח מלא (אפילו שזה משעמם אחרי 15 דדליפט)

נראה לי שהוא התכוון שאם אתה עושה 19 מתח אז יש לך הרבה יותר מ-23 מקבילים.

הנקודה שלי הייתה שבנאדם שמסוגל לעשות 19 מתח מלא מסוגל לעשות הרבה יותר מ23 מקבילים
נראה לי שהוא התכוון שאם אתה עושה 19 מתח אז יש לך הרבה יותר מ-23 מקבילים.
סליחה אם הייתה בינינו אי הבנה

ואם יש לו פציעת כתף?
אם יש לו פציעת כתף אני בספק שהוא מסוגל לעשות 23 מקבילים, או רוצה לעשות את זה בהתחשב בפציעה שלו. אבל זאת נקודה נכונה שלא חשבתי עליה.
זה עדיין לא בהכרח נכון. יש אנשים כאלה.
אתה מכיר בנאדם בריא שהפרופורציה שלו בין מתח מלא למקבילים קרובה ל1:1 והוא מבצע כמות מכובדת של שניהם?

810200.jpg

אם יש לו פציעת כתף אני בספק שהוא מסוגל לעשות 23 מקבילים, או רוצה לעשות את זה בהתחשב בפציעה שלו. אבל זאת נקודה נכונה שלא חשבתי עליה.

אתה מכיר בנאדם בריא שהפרופורציה שלו בין מתח מלא למקבילים קרובה ל1:1 והוא מבצע כמות מכובדת של שניהם?
מסיבות כאלה ואחרות - כן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית