עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תרגיל בסיס - אוננות?אני עושה הכי הרבה בבייספס.
בנאדם שעושה 19 מתח ו23 מקבילים כנראה עושה חצאי מתח19 מתח
23 מקבילים
7:08 ריצת 2000
משקל: 43
בנאדם שעושה 19 מתח ו23 מקבילים כנראה עושה חצאי מתח
קשקוש??? מה יש לך? אתה יודע בכלל על מה אתה מדבר?? מקבילים הרבה יותר קלים ממתח. אין יצור כזה שיש לו פרופורציה זהה בין מתח מלא עד נעילה למקבילים זה פשוט לא קורה. מדוגמא אישית אני סוגר מקסימום 10 מתח מלא עד נעילה ומקבילים אני יכול לעשות לפחות פי 2-3 יותר בהתחשב בזה שאני סוגר שישיות עם 30 קילו עליי.מאיפה הבאת את הקשקוש הזה?
אני רוצה לדעת מה אני מקבל אם אתה מקבל ממני וידאו של 19 מתח סטריקט בטווח מלא (אפילו שזה משעמם אחרי 15 דדליפט)בנאדם שעושה 19 מתח ו23 מקבילים כנראה עושה חצאי מתח
אני בטוח שמה שחל עליך חל על כל העולםקשקוש??? מה יש לך? אתה יודע בכלל על מה אתה מדבר?? מקבילים הרבה יותר קלים ממתח. אין יצור כזה שיש לו פרופורציה זהה בין מתח מלא עד נעילה למקבילים זה פשוט לא קורה. מדוגמא אישית אני סוגר מקסימום 10 מתח מלא עד נעילה ומקבילים אני יכול לעשות לפחות פי 2-3 יותר בהתחשב בזה שאני סוגר שישיות עם 30 קילו עליי.
אני רוצה לדעת מה אני מקבל אם אתה מקבל ממני וידאו של 19 מתח סטריקט בטווח מלא (אפילו שזה משעמם אחרי 15 דדליפט)
הנקודה שלי הייתה שבנאדם שמסוגל לעשות 19 מתח מלא מסוגל לעשות הרבה יותר מ23 מקביליםאני רוצה לדעת מה אני מקבל אם אתה מקבל ממני וידאו של 19 מתח סטריקט בטווח מלא (אפילו שזה משעמם אחרי 15 דדליפט)
סליחה אם הייתה בינינו אי הבנהנראה לי שהוא התכוון שאם אתה עושה 19 מתח אז יש לך הרבה יותר מ-23 מקבילים.
הנקודה שלי הייתה שבנאדם שמסוגל לעשות 19 מתח מסוגל לעשות הרבה יותר מ23 מקבילים
סליחה אם הייתה בינינו אי הבנה
ואם יש לו פציעת כתף?הנקודה שלי הייתה שבנאדם שמסוגל לעשות 19 מתח מלא מסוגל לעשות הרבה יותר מ23 מקבילים
סליחה אם הייתה בינינו אי הבנה
אם יש לו פציעת כתף אני בספק שהוא מסוגל לעשות 23 מקבילים, או רוצה לעשות את זה בהתחשב בפציעה שלו. אבל זאת נקודה נכונה שלא חשבתי עליה.ואם יש לו פציעת כתף?
אתה מכיר בנאדם בריא שהפרופורציה שלו בין מתח מלא למקבילים קרובה ל1:1 והוא מבצע כמות מכובדת של שניהם?זה עדיין לא בהכרח נכון. יש אנשים כאלה.
אתה מכיר בנאדם בריא שהפרופורציה שלו בין מתח מלא למקבילים קרובה ל1:1 והוא מבצע כמות מכובדת של שניהם?
מסיבות כאלה ואחרות - כןאם יש לו פציעת כתף אני בספק שהוא מסוגל לעשות 23 מקבילים, או רוצה לעשות את זה בהתחשב בפציעה שלו. אבל זאת נקודה נכונה שלא חשבתי עליה.
אתה מכיר בנאדם בריא שהפרופורציה שלו בין מתח מלא למקבילים קרובה ל1:1 והוא מבצע כמות מכובדת של שניהם?
ברור, ראיתי הרבה כאלה אפילו. לא אנשים מרימים כמובן.
אז אולי אני זה שרחוק מהמציאות...מסיבות כאלה ואחרות - כן