נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
באופטימל אתה צודק אבל לא כולם באופטימלאז אולי אני זה שרחוק מהמציאות...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באופטימל אתה צודק אבל לא כולם באופטימלאז אולי אני זה שרחוק מהמציאות...
אני מניח שאם תעבוד רק על מתח הרבה זמן אתה תהיה יותר טוב במתחאז אולי אני זה שרחוק מהמציאות...
ואם הוא לא מאונן? אז יש לו גב חזק וידיים פחות חזקותהנקודה שלי הייתה שבנאדם שמסוגל לעשות 19 מתח מלא מסוגל לעשות הרבה יותר מ23 מקבילים
בוא נדבר על מקרים ריאליים טוב?ואם הוא לא מאונן?
אני חייב להגיד שלי היה 26 מתח ו11 במקבילים זה היה לי תרגיל דיי קשההנקודה שלי הייתה שבנאדם שמסוגל לעשות 19 מתח מלא מסוגל לעשות הרבה יותר מ23 מקבילים
סליחה אם הייתה בינינו אי הבנה
כמה דיון על תגובה שהייתה טרול..הנקודה שלי הייתה שבנאדם שמסוגל לעשות 19 מתח מלא מסוגל לעשות הרבה יותר מ23 מקבילים
סליחה אם הייתה בינינו אי הבנה
אבל מה עם הרטיו:sarcastic:בגדול זה @PowerLifting בסקוואט ודד ו @SweetBamba בלחיצות אם אני לא טועה.
ואם הוא לא מאונן? אז יש לו גב חזק וידיים פחות חזקות
האם מאור סוואן?אבל מה עם הרטיו:sarcastic:
אבל מה עם הרטיו:sarcastic:
אני רשמתי את זה בצחוק, כי תמיד מגיעים לדיון הזה בסוף.למי אכפת מרטיו, העיקר המשקל.
ניצחתמשקלי גוף?
🤬🤬🤬אני רשמתי את זה בצחוק, כי תמיד מגיעים לדיון הזה בסוף.
אבל ברטיו גבוה באמת (באזור ה 3) זה אכן רלוונטי.
ברטיו נמוך זאת בדיחה.
אין לך זכות להתעצבן.
בטח שיש, על הגובה שלי אני לא יכול להגיע ל80-90 ק"ג של מסת שריר ולהזיז הרבה פלטות על המוט. בלי רטיו אני סתם עוד חלשלוש, ו @hanan רוצה לקחת לי את זה:97:אין לך זכות להתעצבן.
שתוק כבר.בטח שיש, על הגובה שלי אני לא יכול להגיע ל80-90 ק"ג של מסת שריר ולהזיז הרבה פלטות על המוט. בלי רטיו אני סתם עוד חלשלוש, ו @hanan רוצה לקחת לי את זה:97: