הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ העמסה לפני במה. אשמח לדעתכם

MindyFreak

מושעה
134
74
נק' מוניטין:
284
134
74
לפני הבמה אעשה העמסה 3 ימים, אשמח לדעת מה אתם מעדיפים להכניס בהעמסה האם כדאי דיאנאבול / סופרדרול / אנאדרול, והאם להוריד קלן בזמן העמסה?.

תודה על העצות
כנל לגבי אינסולין, האם הייתם מוסיפים אינסולין בשביל העמסה? ( לא פעם ראשונה שלוקח אינסולין).

לפני הבמה אעשה העמסה 3 ימים, אשמח לדעת מה אתם מעדיפים להכניס בהעמסה האם כדאי דיאנאבול / סופרדרול / אנאדרול, והאם להוריד קלן בזמן העמסה?.

תודה על העצות
כנל לגבי אינסולין, האם הייתם מוסיפים אינסולין בשביל העמסה? ( לא פעם ראשונה שלוקח אינסולין).
נשבע לך שלא הבנתי מה אתה מנסה לעשות... אולי תסביר את המנגנון ואת המטרה שאתה מבקש להשיג באמצעותו.

• פותח/ת השרשור
@Tom
נשבע לך שלא הבנתי מה אתה מנסה לעשות... אולי תסביר את המנגנון ואת המטרה שאתה מבקש להשיג באמצעותו.

העמסה לפני במה, 3 ימים לפני יש העמסת פחמימות, בשביל שהגליקוגן יכנס הכי טוב לשריר, איזה חומר היית לוקח אנאדרול/דיאנאבול/סופרדרול.

והאם כדאי להפסיק עם השימוש בקלן בזמן העמסה? ( האם הוא יפגע בספיגת הגליקוגן) זו השאלה שלי

@Tom

העמסה לפני במה, 3 ימים לפני יש העמסת פחמימות, בשביל שהגליקוגן יכנס הכי טוב לשריר, איזה חומר היית לוקח אנאדרול/דיאנאבול/סופרדרול.

והאם כדאי להפסיק עם השימוש בקלן בזמן העמסה? ( האם הוא יפגע בספיגת הגליקוגן) זו השאלה שלי
לא רואה טעם להריץ אף אחד מהם לשלושה ימים. לכ"א מהם השפעות רבות ומגוונות והם עוצמתיים מאוד. אם כבר תרוויח משהו מהם זה כלום מאחר ומדובר בסה"כ בשלושה ימים. דיבול ואנדרול ממש לא מתאימים לפני תחרות וגם סופרדרול, למרות היותו יבש לכאורה לא משמש כנתב גליקוגן בהעמסה.
פשוט עשה את ההעמסה והפלטיות תיעלם כך שתרגיש טוב עם עצמך כך או כך.

• פותח/ת השרשור
לא רואה טעם להריץ אף אחד מהם לשלושה ימים. לכ"א מהם השפעות רבות ומגוונות והם עוצמתיים מאוד. אם כבר תרוויח משהו מהם זה כלום מאחר ומדובר בסה"כ בשלושה ימים. דיבול ואנדרול ממש לא מתאימים לפני תחרות וגם סופרדרול, למרות היותו יבש לכאורה לא משמש כנתב גליקוגן בהעמסה.

אוקיי תודה רבה, עוד שאלה אם אפשר. אני מתלבט אם להכניס הלוטסטין שבועיים לפני ולהריץ 20MG/ED ואז שבוע לפני 40MG ED

או להריץ 4 שבועות לפני ולהתחיל מ 10MG וכל שבוע להעלות 10. ז"א 10/20/30/40
והאם היית מוריד קלן בימים של העמסה? ( 3 ימים לפני הבמה)

אוקיי תודה רבה, עוד שאלה אם אפשר. אני מתלבט אם להכניס הלוטסטין שבועיים לפני ולהריץ 20MG/ED ואז שבוע לפני 40MG ED

או להריץ 4 שבועות לפני ולהתחיל מ 10MG וכל שבוע להעלות 10. ז"א 10/20/30/40

והאם היית מוריד קלן בימים של העמסה? ( 3 ימים לפני הבמה)
בנוגע להלוטסטין, מדובר בתיזמון מצויין. אני באופן אישי לא הייתי הולך עם מינון עולה אלא שומר על מינון קבוע. כך זה הרבה יותר אפקטיבי.
אין בעיה לבצע העמסה תחת קלן אלא שקלן פשוט מייתר את ההעמסה. לא יודע אם הוא תוספת שהייתי שומר עד לעלייה לבמה.

• פותח/ת השרשור
בנוגע להלוטסטין, מדובר בתיזמון מצויין. אני באופן אישי לא הייתי הולך עם מינון עולה אלא שומר על מינון קבוע. כך זה הרבה יותר אפקטיבי.
אין בעיה לבצע העמסה תחת קלן אלא שקלן פשוט מייתר את ההעמסה. לא יודע אם הוא תוספת שהייתי שומר עד לעלייה לבמה.
אוקיי תודה רבה על התשובה המפורטת 😃

אם אפשר עוד שאלה קצרצרה, מתי היית מוריד את החומרים על בסיס שמן? TREN / TEST. האם בכלל קריטי לעלות איתם לבמה? או שעדיף 5 ימים לפני משהו כזה להעיף לגמריי כדי למנוע נוזלים מהחומר

בהצלחה 😃
אוקיי תודה רבה על התשובה המפורטת 😃

אם אפשר עוד שאלה קצרצרה, מתי היית מוריד את החומרים על בסיס שמן? TREN / TEST. האם בכלל קריטי לעלות איתם לבמה? או שעדיף 5 ימים לפני משהו כזה להעיף לגמריי כדי למנוע נוזלים מהחומר
הרבה מאוד מתחרים מעיפים את החומרים לפני בדיוק מהסיבה שציינת. לפרופיונט תזדקק לכשבוע לפחות (תלוי מינון כמובן). אגב, הסיבה אינה שמדובר בשמנים אלא בצבירת נוזלים ו-bloat שקיים עם כל סטרואיד ומקשה על הייבוש.

הלוסטטין וויני בכדורים תיקח עד יום התחרות אפילו. טסט להעיף 10 יום לפני, טרן ומסטרון 4 יום לפני להעיף. קלן כדי לרדת למינון של כדור ביום בשבוע האחרון כי הוא גם סוג של מייבש כדאי להשאיר אותו עד יום התחרות אבל במינון נמוך שלא תתכווץ ותרעד על הבמה.
העמסה יש המון שיטות, אני אישית העמסתי פרכיות 3 ימים וביום התחרות מתוקים שזו הייתה טעות נוראית קיבלתי מהנוטלה נפילת סוכר רצינית אחרי 40 דקות שאכלתי גוף קיבל שוק אחרי חודש 0 פחמימה - הרגשה נוראית. היה עדיף להכניס צימוקים תמרים ובננות עם הייתי עושה את זה שוב.
העמסה תתייעץ עם מאמן שמתחרה שעבר את זה כמה פעמים לפחות שיסתכל עליך ויכוון אותך.
בכללתי הקטע של להעיף שמנים זה שטויות ברמה שלנו אתה לא תראה הבדל עם תעיף שמנים או לא לפני הבמה אתה לא מגיע לאחוזי שומן של פרו וגם כך המשתנים יעיפו לך הכל אתה תרד איזה 4 קילו מים מינימום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית