עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה נגרם אצלי מעומס , אז שבועיים מנוחה ? כמעט שבוע אני נחה ואני מרגישה כמו נצח 😵😣היה לי את הכאב הזה גם,באותו אזור..בהנחה שזה באמת אותו עיניין, מנוחה מסקווט למשך שבועיים פתרה לי את הבעיה
גם מעומס? אני פשוט מפחדת לעשות תנועה לא נכונה ואז אבכה כמו ילדה קטנהגם אני סבלתי מכך תקופה, והקפדתי לעשות יותר מתיחות לאיזור. תחפשי בפורום תחת השם מתיחות ותמצאי מס' סרטונים שהעלו כאן ויהיו רלוונטים לכאב שאת סובלת ממנו.
אצלי גם מעומס...זה היה מכביד עליי גם בזמן הליכה מאומצת בעליה וכאלה.זה נגרם אצלי מעומס , אז שבועיים מנוחה ? כמעט שבוע אני נחה ואני מרגישה כמו נצח
זהו שאותו מקרה אצלי ,אני אנוח שבוע -שבועיים ואז אעלה משקל לאט לאט עד שאגיע למשקל שליאצלי גם מעומס...זה היה מכביד עליי גם בזמן הליכה מאומצת בעליה וכאלה.
מתיחות דווקא גרמו לי להרגיש את זה יותר,אז העדפתי לא לעשות סקווט וזהו...😃
עשיתי לאונג'ים או BSSעד אז ,איזה תרגיל עשית במקום סקוואט?
הבנתי ,עוד שאלה אחרונהעשיתי לאונג'ים או BSS
לא מרחתי כלום,אבל זה רק כי המשחות האלה לא באמת משפיעות עליי.הבנתי ,עוד שאלה אחרונה
מרחת באיזור משהו כדי להקל על הלחץ או שנתת לזה לעבור?
הבנתי ,תודה רבה על העזרה אני מאוד מעריכה 😃לא מרחתי כלום,אבל זה רק כי המשחות האלה לא באמת משפיעות עליי.
פשוט נמנעתי מדברים עם עומס כמו סקווט\הליכות בשיפוע חיובי וכאלה ואחרי שבועיים חזרתי לאט לסקווט עם משקל קל יותר עד שהחשש הוסר 😃
בקשר לראשון ,מה זאת אומרת 2x5? התחלתי טקסס בזה שהורדתי 20 קג מהמשקל האחרון שהגעתי בss1. לא עוברים ישר מ3 פעמים בשבוע של 3X5 לטקסס מת'וד. יש ביניהם "תוכנית ביניים" שהיא SS פשוט עם סקוואט קל באימון שבאמצע (75% מהמשקל של האימון הקודם ל-2X5).
אם לא עברת את השלב הזה, אז סביר מאוד להניח שאת יכולה למשוך איתו התקדמות מהירה יותר מטקסס מת'וד.
2. תלוי בצורה בה את מוסיפה עזר. אם זה במכונה שבוחרים בה משקל, אז כל פעם מורידים קצת ממשקל העזר עד שמתאפשר לבצע חזרות מלאות ללא עזר. אם זה עם גומייה - קושרים פחות מתוח וכו'. סביר להניח ש3X5 יתן התקדמות מהירה יותר.
3. גם כמות חלבון וגם כמות קלוריות חשובים מאוד בהתאוששות. בלי נתונים רלוונטיים לא ניתן להמליץ לך על כמות קלוריות יומית, אבל מבחינת חלבון 2 גר' לק"ג משקל גוף זו המלצה טובה. אפשר, ואולי גם יועיל - לאכול יותר לכיוון ה2.2-2.4.
4. הכאב שלך ככל הנראה נובע ממיקום כפות רגליים ו/או ברכיים שגוי. בדרך כלל זה נגרם מעמידה רחבה מידי, אבל לפעמים זה גם נגרם פשוט מאי-הוצאת ברכיים החוצה ברוחב עמידה תקין. קראי על חשיבות הוצאת הברכיים החוצה בסקוואט, ובכל מקרה תעלי סרטון טכניקה שמצולם על פי הוראות הצילום.
בקשר לראשון ,מה זאת אומרת 2x5? התחלתי טקסס בזה שהורדתי 20 קג מהמשקל האחרון שהגעתי בss
דבר שני אני משתמשת בעזר של חברים ,כלומר תופסים לי ברגל וככה אני עושה מתח ,אין לי מכונות במכון
שלישי ,הבנתי כבר בקשר לשאלה תודה 😃
ובקשר לטכניקה אני לא כל כך בטוחה מה הבעיה ,יכול להיות שהברכיים קורסות ,יש לי סרטון טכניקה של 63 קג לפני שסיימתי ss
אני עומדת ברוחב הכתפיים ,לצמצם את זה?2*5 זה שני סטים של 5 חזרות
עם עזר שמישהו מחזיק את הרגליים אין דרך טובה לאמוד את מידת העזרה שלו, אז תצטרכי להתחיל פשוט מחזרות שליליות ו/או תלייה סטאטית ולהתקדם משם בצורה מדידה.
בוידאו זה בהחלט נראה שהעמידה רחבה מידי ושהברכיים לא במקום, אבל צריך צילום עדכני וטוב יותר שבו גם רואים את מיקום כפות הרגליים.
זה במשקל שכבר היה לי די כבד ,וכל הזמן החליק המוט מהגב ,או לפחות הרגשתי ככה :/את צריכה לתת קצב, רוב הסט את רק עמדת עם המשקל על הגב, אם תבצעי את החזרות בקצב זה יהיה לך יותר קל
עדיין, צריך לתקתק את החזרות ולא להתמהמהזה במשקל שכבר היה לי די כבד ,וכל הזמן החליק המוט מהגב ,או לפחות הרגשתי ככה :/
פחות מקו הברכיים?כרגע סקוואט אפילו עם משקל גוף די כואב ליאם זה רוחב כתפיים אז זה בסדר. הברכיים צריכות לצאת החוצה בקו כפות הרגליים, שצריכות להיות ב30 מעלות החוצה.
אולי זמנית תצטרכי לעמוד מעט יותר צר עד שהכאב יעבור. אבל תתחילי עם מיקום הברכיים.
שמתי לב לזה עוד לפני ותמיד הזזתי אותו ,יש לך טיפ להשאיר על הגב ושלא יחליק?עדיין, צריך לתקתק את החזרות ולא להתמהמה
LB? יכול להיות שהמוט לא במיקום הנכון/לא מכווצת מספיק את הגבשמתי לב לזה עוד לפני ותמיד הזזתי אותו ,יש לך טיפ להשאיר על הגב ושלא יחליק?
מה זאת אומרת? אם הבנתי נכון ,אני מניחה בכיוון האצבעותמה קו הברכיים?
לא ,HBLB? יכול להיות שהמוט לא במיקום הנכון/לא מכווצת מספיק את הגב