עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא ידוע לי על מחקרים שבדקו את נושא צריכת אבקות חלבון בזמן הנקה או הריון.האם מותר לצרוך אבקת חלבון בזמן ההנקה? אני מניקה כרגע הנקה מלאה ומעוניינת להתחיל לשלב אבקת חלבון בתזונה שלי על מנת לאבד אחוזי שומן ולשמור על מסת השריר.
בנוסף מה דעתכם על האבקה "סופר אפקט"?
מותר? כנראה כן. רצוי? קרוב לודאי לא.האם מותר לצרוך אבקת חלבון בזמן ההנקה?
ל למנת חלבון יש השפעה גבוהה על האינסולין ואני לא בטוח שזה טוב.
האמת, אני לא בטוח. משה אמר לי את זה כשדיברנו על תזונה לפני אימון.אילו מהמרכיבים באבקה משפיעים על האינסולין?
חלבון ופחמימה ביחד גורמים לתגובה אינסולינית חריפה, וכשהכל מגיע בצורה נוזלית שנספגת מהר אפשר רק לנחש לאיזה גובה מגיע הפיק.אילו מהמרכיבים באבקה משפיעים על האינסולין?
חלבון ופחמימה ביחד גורמים לתגובה אינסולינית חריפה, וכשהכל מגיע בצורה נוזלית שנספגת מהר אפשר רק לנחש לאיזה גובה מגיע הפיק.
לצערי איני יודע. עד כמה שאני זוכר (עם ההסתייגות הרגילה שנובעת מהניק שלי) בשעתו התהלכה השמועה שחלבון לכשלעצמו גורם לתגובה כזאת, אבל המחקר עליו השמועה הזאת התבססה דיבר על תערובת של פחמימות וחלבון. את יכולה לחפש בפורום "מחקרים" מלפני שלוש שנים, אני לא מתכנן להניק בעתיד הקרוב כך שהנושא לא בוער בעצמותי 😃השאלה אם גם אז התגובה האינסולינית היא גבוהה..?
האם מותר לצרוך אבקת חלבון בזמן ההנקה? אני מניקה כרגע הנקה מלאה ומעוניינת להתחיל לשלב אבקת חלבון בתזונה שלי על מנת לאבד אחוזי שומן ולשמור על מסת השריר.
בנוסף מה דעתכם על האבקה "סופר אפקט"?
איפה כתוב שזה מה שאבקת חלבון עושה?!?על מנת לאבד אחוזי שומן ולשמור על מסת השריר.