הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עם אלו משקלים סיימתם את SS

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
חשבתי שיהיה מעניין לראות עם אלו משקלים כל אחד סיים את התוכנית SS
תודה למי שישתף ..

סקוואט 185 3X5
בנץ' 120 3X5
דדליפט 170 1X5 (לא האמנתי שאי פעם אצליח למצוא טכניקה יעילה עבורי)

אחי סיים על סקוואט 190 3X5 בלי חגורה(!) ובלי כלום על הברך, עם אפשרות להמשיך להתקדם, אבל חתכנו לטקסס במטרה להתחרות (בתחרות האחרונה)
בסוף התגייס יומיים לפני
ולכל החבר'ה הצעירים/חדשים, אין סיבה לא להגיע קרוב למשקלים האלה בSS - כל אחד בהתאם למבנה גופו.
הדרך הטובה ביותר היא למצוא מאמן שיודע את העבודה הספציפית הזאת (לימוד תרגילי הבסיס, הכוונה נכונה למספרים הגובהים)
לי לדוגמה (גיל 17) לקח המון זמן יקר להגיע לטכניקה סבירה בסקוואט. יכול להיות שעם התנאים של אחי (הדרכה צמודה שלי כמאמן) הייתי מגיע ליותר משקל.
אקח לדוגמה אחרת את אילן, שאגיע ל112.5 3X5,
אבל מדובר בילד בגיל 14-15, במשקל גוף מקסימלי של 55, והכי קריטי - מבנה גוף רזה מאוד. (את זה שהוא טבעוני ואנורקס נעזוב 😃 )
לא שזה מוריד מההישג, אבל זה לא היה בסס הראשון של טוהר, נכון?

לא שזה מוריד מההישג, אבל זה לא היה בסס הראשון של טוהר, נכון?
כשמדובר על גילאים מתחת ל18-19, ההישגים בSS מאוד משתנים בין גיל 14 לגיל 17.
הוא עשה את התכנית לחודשיים בגו אקטיב סביונים בגיל 14 (שנת 2011) ואגיע שם ל120 3X5 (סקוואט). לזה אני לא קורא SS הראשון שלו כי זה היה לחודשיים.
בגיל 16 (סוף 2013) הוא הגיע ל185 3X5. לזה אפשר בהחלט לקרוא הפעם הראשונה כי הוא גם הריץ אותו כמו שצריך לתקופה.
בפעם השנייה (החודשים האחרונים) הוא הגיע ל190 3X5 ללא חגורה.

SS אפשר להריץ תמיד, אני אישית עשיתי אותה מעל 5 פעמים בכל פעם שחזרתי מהפסקה (צבא וכו')

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית