הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טקילה - תוסף יעיל בזמן אימון?

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
למי שרוצה לחסוך מעצמו את הטמטום: ריץ' פיאנה וביג ג'יי עושים סטים של 10 חזרות דדליפט עם 315 פאונד (3 פלטות), ולפני כל סט מורידים שוט טקילה 🤢

@incin , @Tank מי מביא טקילה מחר?

פאק אני חייב לנסות את זה מתישהו אם למאמנים לא תהיה בעיה נראה לי זה עובד יותר טוב מכל פריוורקאוט!! 🤣🤣

• פותח/ת השרשור
פאק אני חייב לנסות את זה מתישהו אם למאמנים לא תהיה בעיה נראה לי זה עובד יותר טוב מכל פריוורקאוט!! 🤣🤣
וואלה לא נראה לי שזה יעזור במשהו...
אבל במכון שהתאמנתי בו פעם היה איזה מאמן (אחד מפגר אולי סיפרתי לך קצת עליו, אם לא אז בהזדמנות), אז איזה פעם הוא וחבר שלו הביאו בירות לאימון והיו שותים בירה במקום מים בין הסטים. ואני חשבתי שאולי זה באמת עוזר במשהו (המאמן הזה היה די מנופח)

מניסיון זה מטריף. ערק יותר טוב מוודקה. עדיף להמנע ממדכאים לפני דד בגלל שהוא מדכא את העצבים בפותולמוס. לא יודע אם יש קשר ישיר בין ביצועים באותו רגע לבין ביצועיים מיניים אבל אני משאר שכן. החיים מפתיעים ולפעמים זה או לוותר על אימון בגלל כוסית או להסתכן בהתקף לב וכו.

אבל במכון שהתאמנתי בו פעם היה איזה מאמן (אחד מפגר אולי סיפרתי לך קצת עליו, אם לא אז בהזדמנות), אז איזה פעם הוא וחבר שלו הביאו בירות לאימון והיו שותים בירה במקום מים בין הסטים. ואני חשבתי שאולי זה באמת עוזר במשהו (המאמן הזה היה די מנופח)
לא אבל זה כיף, אין כמו לעשות טריפלים ולשתות LEFF בלילה במכון.

אני דיי בטוח שאתה מאבד כוח וריכוז מאלכוהול לא מומלץ.

אני בעד להיות מקוריים, לעשות את זה עם וודקה כמו רוסים אמיתיים ולשים את זה ברקע

איככככ כל כך שונא טקילה... זה האלכוהול היחיד איי פעם שהקאתי ממנו.

למי שרוצה לחסוך מעצמו את הטמטום: ריץ' פיאנה וביג ג'יי עושים סטים של 10 חזרות דדליפט עם 315 פאונד (3 פלטות), ולפני כל סט מורידים שוט טקילה 🤢

@incin , @Tank מי מביא טקילה מחר?

אם הם שניהם ימותו היום אני פשוט לא אהיה עצוב

• פותח/ת השרשור
אני בעד להיות מקוריים, לעשות את זה עם וודקה כמו רוסים אמיתיים ולשים את זה ברקע

קיצר תקשיב, אין לי וודקה, יש לי חצי בקבוק שיבס בבית, מחר יש עצימות סקוואט ודדליפט... אתה זורם? 😆

איככככ כל כך שונא טקילה... זה האלכוהול היחיד איי פעם שהקאתי ממנו.
סימן שאף פעם לא שתית מספיק מהאלכוהולים האחרים 😃
קיצר תקשיב, אין לי וודקה, יש לי חצי בקבוק שיבס בבית, מחר יש עצימות סקוואט ודדליפט... אתה זורם? 😆
זורם!!! אני גם מצטלם מחר לבדיקת טכניקה ומעלה לפורום PL! אז עוד יותר טוב 😆😆

• פותח/ת השרשור
סימן שאף פעם לא שתית מספיק מהאלכוהולים האחרים 😃
האמת שיש לי גם זכרונות רעים מטקילה. אבל אני לא יודע אם זה הטקילה או העובדה ששתייתה התרחשה על שפת המדרכה, ומה שהיה זה בקבוק טקילה זול וחם ובקבוק ספרייט חם לא פחות, ובלי כוסות 🤢
זורם!!! אני גם מצטלם מחר לבדיקת טכניקה ומעלה לפורום PL! אז עוד יותר טוב 😆😆
בסוף בזכות האלכוהול תהיה טכניקה מושלמת ותוכל לחזור להסקביט כבד אבל רק אם תשתה לפני כל סט

האמת שיש לי גם זכרונות רעים מטקילה. אבל אני לא יודע אם זה הטקילה או העובדה ששתייתה התרחשה על שפת המדרכה, ומה שהיה זה בקבוק טקילה זול וחם ובקבוק ספרייט חם לא פחות, ובלי כוסות 🤢

בסוף בזכות האלכוהול תהיה טכניקה מושלמת ותוכל לחזור להסקביט כבד אבל רק אם תשתה לפני כל סט
ואז תבוא הבחירה הקשה, קוביות או אלכוהול+טכניקה טובה? סתם כאילו זה בחירה קשה 🤣🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית