עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואלה לא נראה לי שזה יעזור במשהו...פאק אני חייב לנסות את זה מתישהו אם למאמנים לא תהיה בעיה נראה לי זה עובד יותר טוב מכל פריוורקאוט!! 🤣🤣
למאמנים יש בעיה שאתה לא שם מגבת בבנץ' נראה לך שלא תהיה להם בעיה שתביא אלכוהול למכון? 🤣אם למאמנים לא תהיה בעיה
לא אבל זה כיף, אין כמו לעשות טריפלים ולשתות LEFF בלילה במכון.וואלה לא נראה לי שזה יעזור במשהו...
אבל במכון שהתאמנתי בו פעם היה איזה מאמן (אחד מפגר אולי סיפרתי לך קצת עליו, אם לא אז בהזדמנות), אז איזה פעם הוא וחבר שלו הביאו בירות לאימון והיו שותים בירה במקום מים בין הסטים. ואני חשבתי שאולי זה באמת עוזר במשהו (המאמן הזה היה די מנופח)
כיף זה משהו אחר חח, אבל יש הבדל בין כמה שלוקים של בירה לחצי בקבוק טקילהלא אבל זה כיף, אין כמו לעשות טריפלים ולשתות LEFF בלילה במכון.
אני בעד להיות מקוריים, לעשות את זה עם וודקה כמו רוסים אמיתיים ולשים את זה ברקעוואלה לא נראה לי שזה יעזור במשהו...
אבל במכון שהתאמנתי בו פעם היה איזה מאמן (אחד מפגר אולי סיפרתי לך קצת עליו, אם לא אז בהזדמנות), אז איזה פעם הוא וחבר שלו הביאו בירות לאימון והיו שותים בירה במקום מים בין הסטים. ואני חשבתי שאולי זה באמת עוזר במשהו (המאמן הזה היה די מנופח)
אני בעד להיות מקוריים, לעשות את זה עם וודקה כמו רוסים אמיתיים ולשים את זה ברקע
Chris Duffin has hit a PR in every single workout in every instance he tested this method.
בסדר, גם ויסקי יעבוד 😉איככככ כל כך שונא טקילה... זה האלכוהול היחיד איי פעם שהקאתי ממנו.
אני בעד להיות מקוריים, לעשות את זה עם וודקה כמו רוסים אמיתיים ולשים את זה ברקע
סימן שאף פעם לא שתית מספיק מהאלכוהולים האחרים 😃איככככ כל כך שונא טקילה... זה האלכוהול היחיד איי פעם שהקאתי ממנו.
זורם!!! אני גם מצטלם מחר לבדיקת טכניקה ומעלה לפורום PL! אז עוד יותר טוב 😆😆קיצר תקשיב, אין לי וודקה, יש לי חצי בקבוק שיבס בבית, מחר יש עצימות סקוואט ודדליפט... אתה זורם? 😆
האמת שיש לי גם זכרונות רעים מטקילה. אבל אני לא יודע אם זה הטקילה או העובדה ששתייתה התרחשה על שפת המדרכה, ומה שהיה זה בקבוק טקילה זול וחם ובקבוק ספרייט חם לא פחות, ובלי כוסות 🤢סימן שאף פעם לא שתית מספיק מהאלכוהולים האחרים 😃
בסוף בזכות האלכוהול תהיה טכניקה מושלמת ותוכל לחזור להסקביט כבד אבל רק אם תשתה לפני כל סטזורם!!! אני גם מצטלם מחר לבדיקת טכניקה ומעלה לפורום PL! אז עוד יותר טוב 😆😆
איכ. וודקה או כלום.ויסקי
ואז תבוא הבחירה הקשה, קוביות או אלכוהול+טכניקה טובה? סתם כאילו זה בחירה קשה 🤣🤣האמת שיש לי גם זכרונות רעים מטקילה. אבל אני לא יודע אם זה הטקילה או העובדה ששתייתה התרחשה על שפת המדרכה, ומה שהיה זה בקבוק טקילה זול וחם ובקבוק ספרייט חם לא פחות, ובלי כוסות 🤢
בסוף בזכות האלכוהול תהיה טכניקה מושלמת ותוכל לחזור להסקביט כבד אבל רק אם תשתה לפני כל סט