הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אבקות חלבון וגניקומסטיה

misha s

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
סביר להניח שהשאלה שאני אשאל עכשיו תהיה די טיפשית אבל בכל מקרה אני שואל כדי להיות בטוח:
אני בן 16 ואני סובל מגניקומסטיה קלה, זה מתבטא בנפיחות בפטמות בלבד ואני מודע לזה שזה קורה בגלל גיל ההתבגרות וכל זה, מקווה שזה יחלוף בהקדם. בכל אופן קראתי מלא לגבי זה באינטרנט ואני שוקל לקנות אבקת חלבון בזמן הקרוב, הבנתי שה-iso100 של dymatize הוא מוצר מעולה אבל קראתי גם שהוא מכיל סויה לציטין וגם חלב, שהם מכילים בעיקרון אסטרוגן אז אני קצת חושש שבמידה ואני אקנה הנפיחות בפטמות רק תחמיר. יש סיבה לחשוש?
אשמח לקבל תשובה בונה ובלי תגובות מיותרות.

אני לא יודע לגבי גניקומסטיה אבל אבקת הISO100 היא אבקה שתתאים יותר לאדם הסובל מרגישות ללקטוז, עדיף לך ללכת על WHEY רגיל כמו DYMATIZE ELITE או GOLD STANARD ויש עוד הרבה. אם אתה רוצה המלצה טובה לאבקה צור קשר עם @AminoShop

מכיל סויה לציטין וגם חלב
אני לא יודע איך אבקת חלבון יכולה להכיל חלב. כמות הסויה מזערית ביותר והיא שם לא כדי לספק חלבון אלא כדי למנוע קצף או התגבשות או משהו דומה. אתה לא צריך להתייחס אליה בכלל, אפילו אם אתה מאמין שסויה קשורה לג'ינו.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע לגבי גניקומסטיה אבל אבקת הISO100 היא אבקה שתתאים יותר לאדם הסובל מרגישות ללקטוז, עדיף לך ללכת על WHEY רגיל כמו DYMATIZE ELITE או GOLD STANARD ויש עוד הרבה. אם אתה רוצה המלצה טובה לאבקה צור קשר עם @AminoShop
ואם אני לא סובל מרגישות ללקטוז, אז יקרה משהו אם אני ארכוש את החלבון הזה? קראתי שהוא פשוט מעולה.

ואם אני לא סובל מרגישות ללקטוז, אז יקרה משהו אם אני ארכוש את החלבון הזה? קראתי שהוא פשוט מעולה.
מה שיקרה זה שאתה תקבל חלבון יקר יותר כשיכולת להפיק את אותה התועלת מחלבון זול יותר. אין לחלבון הזה יתרון על פני חלבונים אחרים מעבר למה שציינתי ואין טעם לזרוק עליו הרבה כסף אם אתה לא רגיש ללקטוז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית