הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההמבורגר הכי טוב

למה קונפליקט?
כל עוד זה לא כולל מוצרים מהחי..
יש אנשים שהתרגלו כבר לאכול המבורגר, פיצה, ביצים.. אז המעבר יכול להיות נוח יותר..

אני חלילה לא מזלזל בזה.. אבל אני מרגיש שיש כאן איזה קטע צבוע של תעשיית הבשר להמשיך ולקחת מאותם אנשים טבעונים או צמחונים את כספם ואז במובן מסוים כל המאבק של רובכם יורד לפח.. וחבל..

אני חלילה לא מזלזל בזה.. אבל אני מרגיש שיש כאן איזה קטע צבוע של תעשיית הבשר להמשיך ולקחת מאותם אנשים טבעונים או צמחונים את כספם ואז במובן מסוים כל המאבק של רובכם יורד לפח.. וחבל..
אנשים עדיין יגידו שבשר זה טעים, לא משנה מה. אז אם הדרך להגיע אליהם היא להציע חיקויים בכל מיני דרכים זה כבר תורם לתהליך.. יותר קשה לשכנע אנשים לעבור לטבעונות כשאתה מציע להם רק תבשיל אורז ועדשים. קשה להם נפשית כי הם התרגלו למשהו מסויים והמעבר הוא קיצוני.
אבל זו דעתי, יש טבעונים שמחרימים את כל מה שנראה כמו בשר.
משק ברזילי בתל אביב
באמת לא משהו. משתתפת בצערך 😳

אנשים עדיין יגידו שבשר זה טעים, לא משנה מה. אז אם הדרך להגיע אליהם היא להציע חיקויים בכל מיני דרכים זה כבר תורם לתהליך.. יותר קשה לשכנע אנשים לעבור לטבעונות כשאתה מציע להם רק תבשיל אורז ועדשים. קשה להם נפשית כי הם התרגלו למשהו מסויים והמעבר הוא קיצוני.
אבל זו דעתי, יש טבעונים שמחרימים את כל מה שנראה כמו בשר.

אני אוכל בשר ואני מת על אורז בר ועדשים!!!

זה הדבר הבא.... זה יקבור את תעשיית הבשר ואת הסבל של הבעלי חיים...

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3416487,00.html

וכרגיל תקוע בדרום,למישהו יש מושג על משהו טוב באילת?הדבר הכי קרוב לזה פה זה ברביס או אגאדיר

נזכרתי בעוד מקום אבל גם הוא בחו"ל:
EuroDisney-Planet-Hollywood.fullsize.jpg

דינר אמריקאי

אכלתי באיטליה במקום שנקרא leo's hamburgeria, אחד ההמבורגרים הטעימים שאכלתי
גם גורמט 26 טעים מאוד

לופט בראשון לציון (המבורגר טלה אלוהי + הומפרייז מדהים)
הגראז' בגבול נס ציונה
More than Bar במודיעין (ומי שלא אכל שם לא יודע כלום)

מיטבול בראשון לציון. אוונגרד ברמת החייל, למרות שעבר הרבה זמן מאז שאכלתי שם.
ואם מישהו מכיר אנטריקוטה בראשון לציון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית