הם די ברמה של בלאק.בורגר סלון המבורגר מצויין, רק שיפתחו סניף במרכז.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם די ברמה של בלאק.בורגר סלון המבורגר מצויין, רק שיפתחו סניף במרכז.
לא יודעת.. כבר דיברנו על זה שמחקו לנו את הזכרון:s49:תזכירי לי מה את עושה פה בפורום?
למה קונפליקט?
כל עוד זה לא כולל מוצרים מהחי..
יש אנשים שהתרגלו כבר לאכול המבורגר, פיצה, ביצים.. אז המעבר יכול להיות נוח יותר..
אנשים עדיין יגידו שבשר זה טעים, לא משנה מה. אז אם הדרך להגיע אליהם היא להציע חיקויים בכל מיני דרכים זה כבר תורם לתהליך.. יותר קשה לשכנע אנשים לעבור לטבעונות כשאתה מציע להם רק תבשיל אורז ועדשים. קשה להם נפשית כי הם התרגלו למשהו מסויים והמעבר הוא קיצוני.אני חלילה לא מזלזל בזה.. אבל אני מרגיש שיש כאן איזה קטע צבוע של תעשיית הבשר להמשיך ולקחת מאותם אנשים טבעונים או צמחונים את כספם ואז במובן מסוים כל המאבק של רובכם יורד לפח.. וחבל..
באמת לא משהו. משתתפת בצערך 😳משק ברזילי בתל אביב
אנשים עדיין יגידו שבשר זה טעים, לא משנה מה. אז אם הדרך להגיע אליהם היא להציע חיקויים בכל מיני דרכים זה כבר תורם לתהליך.. יותר קשה לשכנע אנשים לעבור לטבעונות כשאתה מציע להם רק תבשיל אורז ועדשים. קשה להם נפשית כי הם התרגלו למשהו מסויים והמעבר הוא קיצוני.
אבל זו דעתי, יש טבעונים שמחרימים את כל מה שנראה כמו בשר.
אם בעתיד בשר מעבדה יהיה זמין ולא יקר מידי אני אחזור להיות קרניבורית 🤩אני אוכל בשר ואני מת על אורז בר ועדשים!!!
זה הדבר הבא.... זה יקבור את תעשיית הבשר ואת הסבל של הבעלי חיים...
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3416487,00.html
יש ביקוםבורגר סלון המבורגר מצויין, רק שיפתחו סניף במרכז.
בוא לערדוכרגיל תקוע בדרום,למישהו יש מושג על משהו טוב באילת?הדבר הכי קרוב לזה פה זה ברביס או אגאדיר
בוא לערד
ואם מישהו מכיר אנטריקוטה בראשון לציון.