נק' מוניטין:
2,605
- 1,818
- 952
- EGO
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יומנגוס, כל מי שיגיד אחרת לא אכל שם פשוט...
אמאלה למה הם כולכך יקרים 😵הדסון בראסרי
עזוב את המחיר, בברסארי, אתה צריך לחכות פאקינג חצי שעה בחוץ מינימום ביום שבת.אמאלה למה הם כולכך יקרים 😵
טוב לי עם האגאדיר שלי. 🤩עזוב את המחיר, בברסארי, אתה צריך לחכות פאקינג חצי שעה בחוץ מינימום ביום שבת.
אגב, אסור להזמין בייקון בברסארי פשוט מלוח כמו גוש של מלח.
😱😱סך הכל קילו בשר
אפשר להביא איתך בתיק משקל, להגיד לו אם אין פה 210 לפחות אני לא משלם חח.את בטוחה שאת רוצה לנסות? המגיבים כאן חושבים שיומנגס הוא טוב...
לגבי הדסון, אכלתי פעמיים השבוע וההמבורגר של הנתח המיושן של אותו יום היה נהדר(טי בון שאני מאוד אוהב ושייטל), לא ההמבורגר הכי טוב שאכלתי אבל קרוב וזה הישג כי אני פחות אוהב יישון יבש. הבעיה שהם רמאים, הם לוקחים על האוכל שלהם מחיר יקר מאוד אבל הכמויות של הבשר הם חצי במקרה הטוב. ההמבורגר שאכלתי שם היה בערך 100 אולי 120 גרם הם כתבו שהוא 220 גרם ושילמתי עליו בלי תוספות איזה 70-80 שקל!
מה זו החוצפה הזאת? גם סטייק האנטריקוט שלהם היה 200 בערך ולא 300. כולם מזייפים אבל לא ברמה הזאת!
מסכים1, ההמבורגר בהדסון נפלא. גם הסלופי ג'ו שלהם טעים מאוד.אני לא אומר שיומנגס לא טוב(כי הוא מצויין...) אבל הרבה אנשים יגידו שהדסון בראסרי ברמת החייל זה ההמבורגר אחד האיכותיים בארץ(אישית לא הייתי שם).