ההמבורגר הכי טוב

D:

קבצים מצורפים

• Screenshot_2015-08-12-22-35-58.png
    Screenshot_2015-08-12-22-35-58.png
    KB 175 · צפיות: 245
אני לא אומר שיומנגס לא טוב(כי הוא מצויין...) אבל הרבה אנשים יגידו שהדסון בראסרי ברמת החייל זה ההמבורגר אחד האיכותיים בארץ(אישית לא הייתי שם).

ההמבורגרים הכי טובים בארץ הם בבריסארי ובהדסון, מי שאומר שלא פשוט אכל שם..
חח לעזאזל עוז ראיתי את ההודעה שלך רק אחרי שכתבתי.

יש שני המבורגרים טעימים שאכלתי
אחד היה בגארג' בראשלצ - יש אפשרות שונה של בחירת בשרים, אני הלכתי על בשר בקר שבתוך הקציצה עצמה הייתה גבינה מותכת (טעם פשוט מטורף, סך הכל קילו בשר) אהבתי אצלם שיש הרבה אפשרויות לתוספות וסוגי בשר שונים.

ההמבורגר השני הכי טוב שאכלתי היה באיוו במרכז ירושלים - הבשר לטעמי יותר טוב אבל יש פחות אפשרויות לבחירה של בשרים ופחות במשקל הכולל של הבשר (מקסימום 400 גרם שזה פשוט כלום).
מבחינת תוספות על ההמבורגר - יותר אפשרויות ויותר טעים.

.My favorites are definitely meatball and avantgarde

The cat and the dog at moses is great burger as well easy to get cuz its everywhere
.Humongous is very good be the bun and the chips are shit

Something that is pretty shit in Australia - i never saw hear even 200g patty, all are 100-150, .sometimes you can get double.

טוב בקיצור.....
למה לתת לבן אדם רעב עם כאבי שיניים לסבול ולהתחיל להתענות לקרוא עשרה עמודים על המבורגרים?

מה סיכמנו בסוף?
אפשר לדעת על איזה המבורגר הוחלט?

את בטוחה שאת רוצה לנסות? המגיבים כאן חושבים שיומנגס הוא טוב...

לגבי הדסון, אכלתי פעמיים השבוע וההמבורגר של הנתח המיושן של אותו יום היה נהדר(טי בון שאני מאוד אוהב ושייטל), לא ההמבורגר הכי טוב שאכלתי אבל קרוב וזה הישג כי אני פחות אוהב יישון יבש. הבעיה שהם רמאים, הם לוקחים על האוכל שלהם מחיר יקר מאוד אבל הכמויות של הבשר הם חצי במקרה הטוב. ההמבורגר שאכלתי שם היה בערך 100 אולי 120 גרם הם כתבו שהוא 220 גרם ושילמתי עליו בלי תוספות איזה 70-80 שקל!

מה זו החוצפה הזאת? גם סטייק האנטריקוט שלהם היה 200 בערך ולא 300. כולם מזייפים אבל לא ברמה הזאת!

נערך לאחרונה:
איוו בירושלים על הפנים.
לא היה פעם אחת בשנה האחרונה שאכלתי שם, בלי לקבל כאבי בטן אח"כ.
וגם שירות מזוויע.
אז הישמרו לכם.
בקשר להמבורגר טוב, מה עם ויטרינה בת"א?

את בטוחה שאת רוצה לנסות? המגיבים כאן חושבים שיומנגס הוא טוב...

לגבי הדסון, אכלתי פעמיים השבוע וההמבורגר של הנתח המיושן של אותו יום היה נהדר(טי בון שאני מאוד אוהב ושייטל), לא ההמבורגר הכי טוב שאכלתי אבל קרוב וזה הישג כי אני פחות אוהב יישון יבש. הבעיה שהם רמאים, הם לוקחים על האוכל שלהם מחיר יקר מאוד אבל הכמויות של הבשר הם חצי במקרה הטוב. ההמבורגר שאכלתי שם היה בערך 100 אולי 120 גרם הם כתבו שהוא 220 גרם ושילמתי עליו בלי תוספות איזה 70-80 שקל!

מה זו החוצפה הזאת? גם סטייק האנטריקוט שלהם היה 200 בערך ולא 300. כולם מזייפים אבל לא ברמה הזאת!
אפשר להביא איתך בתיק משקל, להגיד לו אם אין פה 210 לפחות אני לא משלם חח.

אני לא אומר שיומנגס לא טוב(כי הוא מצויין...) אבל הרבה אנשים יגידו שהדסון בראסרי ברמת החייל זה ההמבורגר אחד האיכותיים בארץ(אישית לא הייתי שם).
מסכים1, ההמבורגר בהדסון נפלא. גם הסלופי ג'ו שלהם טעים מאוד.

גל בורגר ביהוד- ההמבורגר הכי טעים בעולם. אחריו נהנתי לאחרונה מההמבורגר של שושה הם יושבים בבוגרשוב בת"א ,הקטע המגניב אצלם זה שלא משנה איזה גודל ההמבורגר וכמה תוספות איכשהו תמיד הלחמנייה לא מתפרקת הכל נשאר במקום וממש כיף לאכול את ההמבורגר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית