הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר SS מתחיל להתפס מאימון לאימון

golangm

משתמש פעיל
633
79
נק' מוניטין:
124
633
79
אני אחרי 3 אימונים של SS
ואני מתחיל להתפס מאימון לאימון
אני לא בטוח אם זה בגלל שבאימון שלפני האחרון התחלתי פעם ראשונה לעשות מתח עם משקל 10 קילו (שאני ממש לא רגיל לזה) או פרס בעמידה (שעד עכשיו הייתי עושה במכונה) וגם אימון ארן עליתי בדדליפט טיפה במשקל ל45 (כן.. עצוב אבל תרגיל די חדש בשבילי יחסית לבנץ' נגיד)
האימון הבא שיוצא מחר אני מעלה את הסקוואט שלי ל65 קילו (הכי הרבה שעשיתי עד עכשיו היה 60) ובפרס אני מעלה גם קצת.
קיצר פתחתי את האשכול בשביל לשאול מה דעתכם על זה שכבר עכשיו אני נתפס? יכול להיות שזה בגלל שמתח עם משקל ופרס הם תרגילים בוא נגיד חדשים לי אז נתפסתי? או שבגלל שאני מעלה משקלים כבר אז די ברור שאני אתפס?
ואם זה בגלל שאני מעלה משקלים, או בלי קשר לזה, מה אני יכול לעשות? אני אמור לעשות אימון, יום מנוחה ולעשות אימון, אבל אם אני נתפס למחרת וביום האימון לא עובר לי זה שאני תפוס מה אני יכול לעשות?

* יש דברים שיכולים לעזור לשריר תפוס (שריר שכבר נתפס, לא מתיחות לפני אימון)??? לחמם את השריר? מתיחות (למרות שהבנתי שזה לא טוב אחרי שנתפסים??)
תודה וסליחה על החפירה

• פותח/ת השרשור
מה שעוזר לשריר תפוס זה פעילות. במקום לשבת ולחכות שיעבור לך להתאמן 😃
כן צודק אני יודע, אבל אם כבר הגעתי למצב שאני תפוס ביום אימון, מה לעשות?
** היום אני תפוס ממש בקטנה אז אני מתאמן אין בעיה, אבל לפעם הבאה אם קורה מה כדאי לעשות?

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אוקי ועוד שאלה
כבר אימון שני או שלישי שהיה לי בו מתח והתחלתי ישר במתח עם 10 קילו, משהו שאני לא רגיל אליו, ועוד לא יצא שהצלחתי את הסט האחרון, תמיד יצא לי 5,5,3
היום עשיתי 5,5,3.5 נגיד,
לא מצליח יותר מזה בנתיים מה כדאי לעשות? להמשיך לנסות עם 10 קילו לעשות?

אוקי ועוד שאלה
כבר אימון שני או שלישי שהיה לי בו מתח והתחלתי ישר במתח עם 10 קילו, משהו שאני לא רגיל אליו, ועוד לא יצא שהצלחתי את הסט האחרון, תמיד יצא לי 5,5,3
היום עשיתי 5,5,3.5 נגיד,
לא מצליח יותר מזה בנתיים מה כדאי לעשות? להמשיך לנסות עם 10 קילו לעשות?
זה אומר לדעתי שאתה לא נח מספיק מסט לסט. ואם זה לא העניין אז תוריד קצת משקל.

• פותח/ת השרשור
היום עליתי ל70 קילו סקוואט, שיפור של 10 קילו מהמשקל שיא שלי עד עכשיו,
הצלחתי את כל הסטים, רק שבסט השלישי החזרה ה 4 הייתה קשה וה 5 הייתי יחסית קרוב להשאר למטה ולכשל.
אימון הבא יוצא יום ראשון ואני אמור לעשות 75 סקוואט, לנסות לעלות ל75? לעשות עוד אימון על 70 בסקוואט?

היום עליתי ל70 קילו סקוואט, שיפור של 10 קילו מהמשקל שיא שלי עד עכשיו,
הצלחתי את כל הסטים, רק שבסט השלישי החזרה ה 4 הייתה קשה וה 5 הייתי יחסית קרוב להשאר למטה ולכשל.
אימון הבא יוצא יום ראשון ואני אמור לעשות 75 סקוואט, לנסות לעלות ל75? לעשות עוד אימון על 70 בסקוואט?
תקרא במאמר של השאלות והתשובות של התוכנית בסעיף 3 בהתחלה, הכל כתוב שם.

• פותח/ת השרשור
ביום ראשון עשיתי סקוואט פעם ראשונה 75 קילו ובסט האחרון הייתי חייב שמירה ועזרו לי טיפה ב 2 חזרות אז עשיתי שוב פעם 75 קילו היום בסקוואט.
השאלה שלי היא מה עדיף? לעלות ל 80 או לעלות בקילו ורבע כל צד?
השיקול שלי הוא:
אם אני מעלה ל80 זה יוצא משקולת של 20 ומשקולת של 10, יכול להיות שיהיה לי קצת יותר קל מהבחינה של 2 משקולות במקום 4 (20,5,2.5,1.25)

או
אם אני מעלה בקילו ורבע יוצא לי 77.5 קילו סקוואט אבל 4 פלטות.
מה כדאי?

יכול להיות שיהיה לי קצת יותר קל מהבחינה של 2 משקולות במקום 4 (20,5,2.5,1.25)
לא יהיה הבדל בגלל כמות כמות הפלטות, רק הבדל של 2.5 קילו יותר. אם אתה מדבר על ההבדל בגלל גמישות המוט אז הוא לא קיים במשקלים כאלה. לדעתי תעלה ל 77.5 לא ל 80, ותבדוק אם אתה אוכל וישן מספיק כי אתה אמור עדיין להיות מסוגל לעלות 5 קילו לדעתי.

אני ממליץ לך לא להתרגש יותר מידי. בהתחלה תתאמן עם שרירים תפוסים ועוד איזה שבוע תפסיק להיתפס

ביום ראשון עשיתי סקוואט פעם ראשונה 75 קילו ובסט האחרון הייתי חייב שמירה ועזרו לי טיפה ב 2 חזרות אז עשיתי שוב פעם 75 קילו היום בסקוואט.
השאלה שלי היא מה עדיף? לעלות ל 80 או לעלות בקילו ורבע כל צד?
השיקול שלי הוא:
אם אני מעלה ל80 זה יוצא משקולת של 20 ומשקולת של 10, יכול להיות שיהיה לי קצת יותר קל מהבחינה של 2 משקולות במקום 4 (20,5,2.5,1.25)

או
אם אני מעלה בקילו ורבע יוצא לי 77.5 קילו סקוואט אבל 4 פלטות.
מה כדאי?
אתה הולך לשאול על כל אימון מה לעשות עם החיים שלך ?

כן 2 פלטות של 20 קילו יותר קלות מ 4 פלטות של 10 קילו. תנסה להשיג אחת של 40 בכלל תרגיש כאילו מוט ריק.

• פותח/ת השרשור
אתה הולך לשאול על כל אימון מה לעשות עם החיים שלך ?

כן 2 פלטות של 20 קילו יותר קלות מ 4 פלטות של 10 קילו. תנסה להשיג אחת של 40 בכלל תרגיש כאילו מוט ריק.
אתה באמת שלא חייב להגיב פה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית