הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ליפטרים משקיעים יותר מבילדרים או להפך?

• פותח/ת השרשור Y0na
  • פורסם בתאריך
נו באמת..תהיה רציני

לא אמרתי שאימונים של ליפטרים קלים יותר משל בילדינג. אני מסכים שהאימונים שלם מאוד קשים
מה תהיה רציני?
לקום לעלות על סטפר 20 דקות על זה נתפסתם?

זה קל מאוד אפילו.
מישהו שלוקח את החומרים , שומר על תזונה, מתאמן קשה מתעסק בזה 24/7 ווואלה 20 דקות על סטפר זה מה שיעצור אותו....

אם זה היה הכרחי לליפטינג גם ליפטרים היו עולים על סטפרים והיית רואה חברות חדשות לסטפרים שמיועדות לאנשים ששוקלים 160+ קילו,
כי כמו שאמרתי - האנשים בטופ בכל ספורט (למרות שבילדינג = ״ספורט״) נחושים באותה מידה להיות הכי טובים בתחומם.

זה למה לדעתי ההשוואה מיותרת, כל אחד עושה את מה שהכרחי כדי להיות הכי טוב ולנצח בתחום שלו, בלי לשים זין על אנשים מתחומים אחרים ש״עושים קרדיו בוקר כשהם תשושים ורעבים בזמן שאנחנו לא 😭 ״

@ עמית ספיר
@ רוני קולמן
@ דימיטרי קלוקוב

אנשים שעשו את שני סוגי הספורט באופן מקצועי.
עדיף לשאול אותם מלהמשיך להעלות השערות שמבוססות על ניסיון בספורט אחד והסתכלות על ספורט אחר.

@ עמית ספיר
@ רוני קולמן
@ דימיטרי קלוקוב

אנשים שעשו את שני סוגי הספורט באופן מקצועי.
עדיף לשאול אותם מלהמשיך להעלות השערות שמבוססות על ניסיון בספורט אחד והסתכלות על ספורט אחר.
אתה מתייג אותם כאילו יש להם משתמש בלבס X..X

מה תהיה רציני?
לקום לעלות על סטפר 20 דקות על זה נתפסתם?

זה קל מאוד אפילו.
מישהו שלוקח את החומרים , שומר על תזונה, מתאמן קשה מתעסק בזה 24/7 ווואלה 20 דקות על סטפר זה מה שיעצור אותו....

אם זה היה הכרחי לליפטינג גם ליפטרים היו עולים על סטפרים והיית רואה חברות חדשות לסטפרים שמיועדות לאנשים ששוקלים 160+ קילו,
כי כמו שאמרתי - האנשים בטופ בכל ספורט (למרות שבילדינג = ״ספורט״) נחושים באותה מידה להיות הכי טובים בתחומם.

זה למה לדעתי ההשוואה מיותרת, כל אחד עושה את מה שהכרחי כדי להיות הכי טוב ולנצח בתחום שלו, בלי לשים זין על אנשים מתחומים אחרים ש״עושים קרדיו בוקר כשהם תשושים ורעבים בזמן שאנחנו לא 😭 ״
אבל אתם, כליפטרים(אני מניח) לא חושבים שזה לא פשוט האירובי בוקר?
ברור לי שהם ליפטרים היו צריכים לעשות את זה הם היו עושים, אבל אין להם צורך בכך!

אבל אתם, כליפטרים(אני מניח) לא חושבים שזה לא פשוט האירובי בוקר?
ברור לי שהם ליפטרים היו צריכים לעשות את זה הם היו עושים, אבל אין להם צורך בכך!
20 דקות אירובי בבוקר בדופק 50-60% זה לא קשה ומסובך אולי קצת משעמם אבל לא יותר מזה.

20 דקות אירובי בבוקר בדופק 50-60% זה לא קשה ומסובך אולי קצת משעמם אבל לא יותר מזה.
אבל זה מגיע ללא אוכל בכלל, ולבילדרים הרבה יותר קשה אירובי בגלל משקלם
אני יודע שזה אינדיבידואלי, אבל אני בבוקר אחרי שינה חצי מת. לוקח לי להתעורר לפחות שעה חחח

אבל זה מגיע ללא אוכל בכלל, ולבילדרים הרבה יותר קשה אירובי בגלל משקלם
אני יודע שזה אינדיבידואלי, אבל אני בבוקר אחרי שינה חצי מת. לוקח לי להתעורר לפחות שעה חחח
תשמע אני אולי לא שוקל הרבה אבל אירובי על הבוקר זה לא כזה סיפור במיוחד אם זה לא לזמן מאוד ארוך ובעצימות נמוכה

אין סיבה לחשוב שמשתתף בספורט כח תחרותי ישקיע פחות ממתחרה בתחרות פיתוח גוף (חומרים, אימונים, תזונה...). אתה מבלבל בין חובבנות לעלית.

לא שזה נטען בהודעה הזו שלך, אבל אני מנצל את הרפרנס שעשית פה ל "עלית" בכדי לדבר באופן עקרוני על ענפי ספורט.
כלומר לטעמי העובדה שעוברים לעלית, לא מיידית מיישרת את כל הספורטאים בכל הענפים.
למשל, נכון שכולם משקיעים ומקריבים אבל די בטוח שרוכבי אופניים בטופ העולמי כמו גם שחיינים נדרשים "להשקיע" יותר מאשר
מתמודדים בקליעה למטרה כמו גם יותר מליפטרים (עלית ככל שיהיו)

לא שזה נטען בהודעה הזו שלך, אבל אני מנצל את הרפרנס שעשית פה ל "עלית" בכדי לדבר באופן עקרוני על ענפי ספורט.
כלומר לטעמי העובדה שעוברים לעלית, לא מיידית מיישרת את כל הספורטאים בכל הענפים.
למשל, נכון שכולם משקיעים ומקריבים אבל די בטוח שרוכבי אופניים בטופ העולמי כמו גם שחיינים נדרשים "להשקיע" יותר מאשר
מתמודדים בקליעה למטרה כמו גם יותר מליפטרים (עלית ככל שיהיו)
אני לא חושב שראוי להשתמש במונח "משקיעים יותר" בהשוואה בין ענפי ספורט שונים מבלי שאתה יוצק תוכן לאופן בו ההשקעה נעשית. רוכבי אופניים רוכבים הרבה יותר קילומטרים מליפטרים והאחרונים לוחצים בנפחים העולים על אלה של שחיינים... מה היא הקרבה? בריאות? משפחה? רווחים לעומת זמן מושקע? אולי רווח כלכלי ביחס לתהילה?...

אני לא חושב שראוי להשתמש במונח "משקיעים יותר" בהשוואה בין ענפי ספורט שונים מבלי שאתה יוצק תוכן לאופן בו ההשקעה נעשית. רוכבי אופניים רוכבים הרבה יותר קילומטרים מליפטרים והאחרונים לוחצים בנפחים העולים על אלה של שחיינים... מה היא הקרבה? בריאות? משפחה? רווחים לעומת זמן מושקע? אולי רווח כלכלי ביחס לתהילה?...

לכן הנחתי את הביטוי הזה בין גרשיים.
לא הבנתי את ההשוואה לרווח כלכלי מול תהילה..בכל אופן, ברור שמדובר במדידה שקשה מאוד לעשות
אבל כן נהוג (כדוגמא) לקבוע שלמשל טור דה פרנס שלם זה האתגר הפיזי הכי קשה שיש בספורט (מאמץ, זמן, התאוששות, וכו)
וזה כמובן מחייב הכנה מתאימה.

ספורטאי עילית כמעט בכל ענף ספורט משקיעים 35-40 שעות אימון ופעילויות אחרות כדי לתמוך בפעילות שלהם.
לגבי השאלה האם יותר קל/קשה להיות רוכב אופניים ב tdf, קייאקיסט או אפילו שחקן שח היא דיון סרק

בהחלט. כמעט כמו לפלוט משפטים קצרים שלא מועילים לשום דיון ומעידים רק על הפולט.

מעניין, זה תאור די מדויק של מה שעשית כשכתבת מה לדעתך דורש יותר השקעה מבלי לפרט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית