הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ליפטרים משקיעים יותר מבילדרים או להפך?

• פותח/ת השרשור Y0na
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
כמו שאלכס אמר, הזלזול הוא שווה ערך לכולם.

יש תת פורום אגב שמכוון לפיטנס ובילדינג.
עצם קיום התת פורום לא מסתיר את הזלזול. אבל אני טוחן מים עם מה שאמרתי, שוב, אולי אני לא טועה לא שולל את זה
אני רוצה לשמוע עוד דעות של אחרים

עצם קיום התת פורום לא מסתיר את הזלזול. אבל אני טוחן מים עם מה שאמרתי, שוב, אולי אני לא טועה לא שולל את זה
אני רוצה לשמוע עוד דעות של אחרים
אין זלזול בבילדרים, בילדרים לא משתמשים ב"יותר חומרים", בילדרים לא מסתירים שימוש בחומרים (כיצד ניתן?!) ובילדרים אינם בהכרח אינטיליגנטים פחות מליפטרים.
פוסט דבילי 😵

• פותח/ת השרשור
אין זלזול בבילדרים, בילדרים לא משתמשים ב"יותר חומרים", בילדרים לא מסתירים שימוש בחומרים (כיצד ניתן?!) ובילדרים אינם בהכרח אינטיליגנטים פחות מליפטרים.
פוסט דבילי 😵
והנה הזלזול שאני מדבר עליו ..

ממה שיצא לי לראות בפורום, לא רק כאן באשכול. אבל אולי פספסתי, אני לא עד כדי כך פעיל
ממה שראיתי הזלזול הוא לא בבילדרים אלא בעיקר בכאלה ששוקלים 60 קילו על 1.80, מרימים בקושי 40 קילו וחושבים שהם בילדרים כי הם עובדים בתכנית פיצולים ולא מעניין אותם משקלי עבודה

• פותח/ת השרשור
הרווחת אותו בכבוד 🙄
דווקא ממך לא ציפיתי האמת
ממה שראיתי הזלזול הוא לא בבילדרים אלא בעיקר בכאלה ששוקלים 60 קילו על 1.80, מרימים בקושי 40 קילו וחושבים שהם בילדרים כי הם עובדים בתכנית פיצולים ולא מעניין אותם משקלי עבודה
במקרים כאלה אני מסכים. אבל אני מדבר על בילדרים במרות הגבוהות ביותר

במקרים כאלה אני מסכים. אבל אני מדבר על בילדרים במרות הגבוהות ביותר
בסדר יש כאלה שמזלזלים כי הם מסתובבים על במה עם חוטיני, ויש כאלה שמזלזלים בליפטרים כי הם שמנים ו"לא נראים כמו ספורטאים" (לא נכון בהרבה מקרים).
כמו שקולדפייר אמר, יש זלזול שווה בכולם

• פותח/ת השרשור
בסדר יש כאלה שמזלזלים כי הם מסתובבים על במה עם חוטיני, ויש כאלה שמזלזלים בליפטרים כי הם שמנים ו"לא נראים כמו ספורטאים" (לא נכון בהרבה מקרים).
כמו שקולדפייר אמר, יש זלזול שווה בכולם
ברור שיש זלזול בכולם, הנקודה שלי הייתה שכאן יותר יותר זלזול בבילדרים בגלל שהרוב כאן ליפטרים

ברור שיש זלזול בכולם, הנקודה שלי הייתה שכאן יותר יותר זלזול בבילדרים בגלל שהרוב כאן ליפטרים
מיהו בילדר לדעתך?
כמה בילדרים כבר יש בארץ? בודדים אלה שבאמת שווים משהו
יש מיליונים שמפמפמים יד קידמית 200 חזרות באימון ומדלגים על הרגליים כי הם סחוטים זה אומר שהם בילדרים?

• פותח/ת השרשור
מיהו בילדר לדעתך?
כמה בילדרים כבר יש בארץ? בודדים אלה שבאמת שווים משהו
יש מיליונים שמפמפמים יד קידמית 200 חזרות באימון ומדלגים על הרגליים כי הם סחוטים זה אומר שהם בילדרים?
לא דיברתי על בילדרים בארץ, דיברתי על בילדרים בכללי מהרמות הגבוהות ביותר. בארץ אין כאן רמה כמו בחול, כנל לגבי ליפטינג

לא דיברתי על בילדרים בארץ, דיברתי על בילדרים בכללי מהרמות הגבוהות ביותר. בארץ אין כאן רמה כמו בחול, כנל לגבי ליפטינג
יפה אמרת
גם לא כל מתאמן כוח הוא פאוורליפטר
הוא פשוט מתאמן חכם יותר לפי דעתי

נעזוב בצד את נושא הזלזול באחד מהתחומים. מי לדעתך משקיע/מקריב יותר?
אם זה ליפטר מקצועי ואם זה בילדר מקצועי
שניהם משקיעים את אותה האנרגיה, פשוט זה 2 חתומים שונים, זה תחרות מלך היופי וזה תחרות הרמת משקלות
גם בילדר מקצועי וגם ליפטר מקצועי משתמשים בחומרים, שומרים על קטגוריית משקל על ידי תזונה נכונה וכו'...

• פותח/ת השרשור
אם זה ליפטר מקצועי ואם זה בילדר מקצועי
שניהם משקיעים את אותה האנרגיה, פשוט זה 2 חתומים שונים, זה תחרות מלך היופי וזה תחרות הרמת משקלות
גם בילדר מקצועי וגם ליפטר מקצועי משתמשים בחומרים, שומרים על קטגוריית משקל על ידי תזונה נכונה וכו'...
אבל אתה לא חושב שההתמדה עם החומרים, תזונה קפדנית, ייבושים מסיבים וכו' השקעה גדולה יותר אצל הבילדרים?

(אני לא מנסה להגיד שליפטרים משקיעים פחות, רוצה פשוט לשמוע דעות)

אבל אתה לא חושב שההתמדה עם החומרים, תזונה קפדנית, ייבושים מסיבים וכו' השקעה גדולה יותר אצל הבילדרים?

(אני לא מנסה להגיד שליפטרים משקיעים פחות, רוצה פשוט לשמוע דעות)
ואתה חושב שלהתכונן לתחרות בחודשים של עבודה סזיפית ולהרים משקלים שנושקים לחצי טון ומעבר זה לשחק בבובות?

• פותח/ת השרשור
ואתה חושב שלהתכונן לתחרות בחודשים של עבודה סזיפית ולהרים משקלים שנושקים לחצי טון ומעבר זה לשחק בבובות?

אבל ליפטרים נהנים מזה....
בילדרים לא נהנים מהכנה לתחרות תיהיה בטוח בזה. 😉
בתור ליפטר, אין ספק שבילדרים משקיעים/מקריבים יותר מליפטרים.
אז נכון שליפטר ירים כבד ויכאב וכו', אבל בסופו של דבר זה ההנאה שלך.
בילדר אפילו לא בהכרח נהנה מהאימון, אלא מהתוצאות של האימון.

• פותח/ת השרשור
אבל ליפטרים נהנים מזה....
בילדרים לא נהנים מהכנה לתחרות תיהיה בטוח בזה. 😉
בתור ליפטר, אין ספק שבילדרים משקיעים/מקריבים יותר מליפטרים.
אז נכון שליפטר ירים כבד ויכאב וכו', אבל בסופו של דבר זה ההנאה שלך.
בילדר אפילו לא בהכרח נהנה מהאימון, אלא מהתוצאות של האימון.
נקודה מעניינית, יפה לשמוע את זה מליפטר דווקא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית