הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעליים ותחבושות לסקוואט

Max70kg

משתמש פעיל
465
0
נק' מוניטין:
208
465
0
שמעו, המאמן שלי ראה אותי עושה סקוואט היום והוא אמר לי שהסט קצת התפקשש ונראה לא בסדר בגלל שבנעליים שלי הסוליה לא מתאימה (לפעמים העקבים עזבו את הרצפה באמצע הסט). הוא אמר לי שאני צריך נעל עם סוליה שטוחה וחזקה בשביל הסקוואט ושלא מייצרים כאלה בארץ והוא גם אמר לי שכדאי לי להשתמש בתחבושות לברכיים אם אני מתכוון להעלות במשקלים כי התחבושות יעזרו לי להמנע מפציעות במקרה שהברך תזוז "לא כראוי" בזמן ביצוע הסקוואט (הוא אמר להשתמש בהן רק במטרה לשבור שיא ואחרי שאני שובר אז לעבוד רגיל).
אז קודם כל אני רוצה לדעת אם לדעתכם יש לי צורך בנעליים ובתחבושות לבחור שהמטרה מספר 1 שלו היא לשפר את הסקוואט והדד ליפט גם מבחינת הטכניקה וגם מבחינת משקל העבודה. והשאלה השניה היא אם אתם חושבים שיש בזה צורך האם תוכלו להפנות אותי לאתר כלשהו שאני אוכל להזמין בו את הנעליים והתחבושות מחו"ל? או שאולי יש בארץ מועדוני פוארליפטינג שעושים קניה מרוכזת של נעליים ותחבושות ואני יכול להצטרף בפעם הבאה שיזמינו?

תודה ויום טוב.

אני לא חושב שאתה צריך תחבושות או רצועות ברכיים. זה יותר חומר לRM1, ולא חסרות תחרויות שהמתחרים בהם לא רשאים להשתמש ברצועות ברכיים.

נעליים:
סקוואט - נעליים להרמת משקולות. תחכה לתגובה של SETH ABLE בנוגע לאיזה כמה ולמה.
דדליפט - אולסטאר.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שאתה צריך תחבושות או רצועות ברכיים. זה יותר חומר לRM1, ולא חסרות תחרויות שהמתחרים בהם לא רשאים להשתמש ברצועות ברכיים.

נעליים:
סקוואט - נעליים להרמת משקולות. תחכה לתגובה של SETH ABLE בנוגע לאיזה כמה ולמה.
דדליפט - אולסטאר.
חח מה אם אני לוקח את זה רציני אני צריך סוג נעליים לדד ליפט ולסקוואט? אז אם אני בSS כאילו להחליף נעליים באמצע האימון? נשמע מגניב!
בכל מקרה אני אחכה לתגובה שלו תודה על העזרה קורן

ממליצה בחום על נעלי הרמת משקולות, סיפור קצת יקר אם אתה לוקח בחשבון מכס דמי משלוח ומחיר הנעליים. אם לא בא לך להשקיע אז גם אולסטאר או כל "סניקרס" שהסוליה שטוחה וללא בולם זעזועים תהיה טובה (אני התאמנתי עם ד"ר מרטינס לפני כן), נעלי צבא גם יכולות להתאים.

אלו הנעליים שיש לי:
http://www.vsathletics.com/product.php?xProd=1917
סקסי, אני יודעת.

בעבר גם ניסיתי בכוחות משותפים עם coldfire לקנות נעליים דרך מועדוני הרמת משקולות, אבל זה לא הלך. אז אל תבנה על זה. נעליים מתאימות זה חובה, רק תבחר את מה שמתאים לך.

בSS אתה לא לוקח את זה רציני, בSS אתה לומד להתאמן.
בכל מקרה אין שום בעיה עם להחליף נעליים באמצע האימון, נעליים להרמת משקולות טובות יותר לסקוואט כי העקב מוגבה. האולסטאר זו נעל שטוחה, יציבה ועם סוליה קשיחה וחזקה ולכן היא טובה יותר לדדליפט מאשר נעל רגילה להרמת משקולות, כיוון שהיא מורידה כמה ס"מ שהמוט צריך לעבור.

נעליים מתאימות זה חובה, רק תבחר את מה שמתאים לך.

וואה וואה, כנראה אני, דיאוס ושאר המרימים כאן פורעי חוק רציניים.

וואה וואה, כנראה אני, דיאוס ושאר המרימים כאן פורעי חוק רציניים.
עד כמה שזכור לי אתה מתאמן עם אולסטאר, אז אני לא מבינה מה אתה רוצה. כתבתי שזה בסדר גמור. תלמד לקרוא ילד.

• פותח/ת השרשור
אין לי כסף לקנות 2 זוגות נעליים, אני אקנה רק את הנעל שSYSTEMATICCHAOS הביאה וגם זה ירושש אותי כלכלית למה תכננתי לבזבז את הכסף הזה על אבקת חלבון :(. תודה רבה על העזרה!

עד כמה שזכור לי אתה מתאמן עם אולסטאר, אז אני לא מבינה מה אתה רוצה. כתבתי שזה בסדר גמור. תלמד לקרוא ילד.
חזיז ורעם, חשבתי שבכוונתך לנעליים מתאימות התייחסת לנעלי עקב כמו שקולדפייר נועל בסקוואטים.

אל תקשיב לקורן, הוא חיקוי לא מוצלח לטרול.
אין צורך בשתי זוגות נעליים, אולי כדאי לחכות לאיזה מבצע על הנעליי הרמת משקולות כי הן באמת הוצאה. בנתיים אם יש לך אדידס או אולסטאר תנעל אותן.

• פותח/ת השרשור
יש לי נעליים ב-80 ש"ח וגם זה הזוג היחיד... אני כנראה אזמין את הנעליים האלה, זה ירוקן אותי כלכלית אבל ההורים שלי יממנו לי את הטונה שאני צריך כשיגמר לי החלבון ><.

יש לי נעליים ב-80 ש"ח וגם זה הזוג היחיד... אני כנראה אזמין את הנעליים האלה, זה ירוקן אותי כלכלית אבל ההורים שלי יממנו לי את הטונה שאני צריך כשיגמר לי החלבון ><.

לדעתי תקנה רק אולסטר
כל השאר בזבוז כסף וטרטור
כשתתחיל להיות יותר מקצועי, אם תבחר בכך תשקיע בציוד
בנתיים אולסטר, מגנזיום וחגורה מעור זה מספיק

ממליצה בחום על נעלי הרמת משקולות, סיפור קצת יקר אם אתה לוקח בחשבון מכס דמי משלוח ומחיר הנעליים. אם לא בא לך להשקיע אז גם אולסטאר או כל "סניקרס" שהסוליה שטוחה וללא בולם זעזועים תהיה טובה (אני התאמנתי עם ד"ר מרטינס לפני כן), נעלי צבא גם יכולות להתאים.

אלו הנעליים שיש לי:
http://www.vsathletics.com/product.php?xProd=1917
סקסי, אני יודעת.

בעבר גם ניסיתי בכוחות משותפים עם coldfire לקנות נעליים דרך מועדוני הרמת משקולות, אבל זה לא הלך. אז אל תבנה על זה. נעליים מתאימות זה חובה, רק תבחר את מה שמתאים לך.
זה לא סקסי:RockOn:

• פותח/ת השרשור
לדעתי תקנה רק אולסטר
כל השאר בזבוז כסף וטרטור
כשתתחיל להיות יותר מקצועי, אם תבחר בכך תשקיע בציוד
בנתיים אולסטר, מגנזיום וחגורה מעור זה מספיק
אני לא קונה כלום עד שאתם מגיעים להסכמה לגבי מה אני צריך לקנות. כשאחד אומר משהו אחד והשני משהו אחר קצת קשה לבחור... ואם כבר מדברים על האולסטר, איפה אני יכול להשיג וכמה זה עולה?

אני לא קונה כלום עד שאתם מגיעים להסכמה לגבי מה אני צריך לקנות. כשאחד אומר משהו אחד והשני משהו אחר קצת קשה לבחור... ואם כבר מדברים על האולסטר, איפה אני יכול להשיג וכמה זה עולה?

כל חנות נעליים בין 100-200 תלוי במבצעים
תחפש באינטרנט או בעיתונים של שבת/מקומונים
או חנויות נעליים

זה היה סקסי ציני רבותי, להרגיע. אני אוהבת את הנעליים החמודות שלי, ומאוד גאה בהן, אבל הן מכוערות.
אמרתי טוב מאוד שאין בעיה עם אולסטאר, או אם יש לך בבית נעל שעונה על הדרישות זה גם בסדר. אולסטאר אפשר למצוא בכל חנות נעליים שכונתית. פעם הן היו עולות 80₪ היום הן מותג אז המחיר הכפיל את עצמו. ואם מדברים על יופי ליד פונקציונליות, אדידס לוקח, מכורה לסניקרס שלהם (לא סתם יש לי חמש זוגות).
הכל שאלה של נוחות העדפה ותקציב.

אין לי כסף לקנות 2 זוגות נעליים, אני אקנה רק את הנעל שSYSTEMATICCHAOS הביאה וגם זה ירושש אותי כלכלית למה תכננתי לבזבז את הכסף הזה על אבקת חלבון :(. תודה רבה על העזרה!
תקנה אדידס של שעל הסולייה שלהם רשום גוד ייר
זה הכי טוב שאתה יכול למצוא למרות שזאת לא נעל משקולות
מנסיון הבדל גדול

לא צריך 2 זוגות נעליים. אולסטאר הן נעליים טובות לסקוואט אולי, אבל גרועות לדדליפט.

נעלי הרמת משקולות זה כל מה שאתה צריך. אם אתה מוכן להזמין מחו"ל, תסתכל כאן www.vsathletics.com

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית