שמעו, המאמן שלי ראה אותי עושה סקוואט היום והוא אמר לי שהסט קצת התפקשש ונראה לא בסדר בגלל שבנעליים שלי הסוליה לא מתאימה (לפעמים העקבים עזבו את הרצפה באמצע הסט). הוא אמר לי שאני צריך נעל עם סוליה שטוחה וחזקה בשביל הסקוואט ושלא מייצרים כאלה בארץ והוא גם אמר לי שכדאי לי להשתמש בתחבושות לברכיים אם אני מתכוון להעלות במשקלים כי התחבושות יעזרו לי להמנע מפציעות במקרה שהברך תזוז "לא כראוי" בזמן ביצוע הסקוואט (הוא אמר להשתמש בהן רק במטרה לשבור שיא ואחרי שאני שובר אז לעבוד רגיל).
אז קודם כל אני רוצה לדעת אם לדעתכם יש לי צורך בנעליים ובתחבושות לבחור שהמטרה מספר 1 שלו היא לשפר את הסקוואט והדד ליפט גם מבחינת הטכניקה וגם מבחינת משקל העבודה. והשאלה השניה היא אם אתם חושבים שיש בזה צורך האם תוכלו להפנות אותי לאתר כלשהו שאני אוכל להזמין בו את הנעליים והתחבושות מחו"ל? או שאולי יש בארץ מועדוני פוארליפטינג שעושים קניה מרוכזת של נעליים ותחבושות ואני יכול להצטרף בפעם הבאה שיזמינו?
תודה ויום טוב.
אז קודם כל אני רוצה לדעת אם לדעתכם יש לי צורך בנעליים ובתחבושות לבחור שהמטרה מספר 1 שלו היא לשפר את הסקוואט והדד ליפט גם מבחינת הטכניקה וגם מבחינת משקל העבודה. והשאלה השניה היא אם אתם חושבים שיש בזה צורך האם תוכלו להפנות אותי לאתר כלשהו שאני אוכל להזמין בו את הנעליים והתחבושות מחו"ל? או שאולי יש בארץ מועדוני פוארליפטינג שעושים קניה מרוכזת של נעליים ותחבושות ואני יכול להצטרף בפעם הבאה שיזמינו?
תודה ויום טוב.