הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא יכול ככה, כנסו..

• פותח/ת השרשור YuvaLR
  • פורסם בתאריך

YuvaLR

משתמש מתחיל
75
7
נק' מוניטין:
-54
75
7
LIFE &FITNESS רמת''ש
יש לי את האבקה ONE WHEY של סופר אפקט בטעם בננה, המליצו לי עליה שהיא טובה וכ'ו ולקחתי אותה במקום הWHEY TROPIN שרציתי גם .

בקיצור הכל היה טעים עד הסקופ ה10~12 שכבר האבקה פשוט נהייתה מגעילה וכל שלוק יש לי רפלקס הקאה אני פשוט לא יכול לשתות..

עצות מישהו איך לשתות את זה ?

כן אני יודע שאולי אני נשמע כמו כוסית שזה לא טעים לה אבל שמעו זה פשוט מעלה לי רפלקס הקאה ואני שומר לידי ספרייט כדי להעביר מהר את הטעם.

תודה לכולם על העזרה, האבקה בתוקף ויש לי מיקסר עם צריך..

תודה רבה 😃

מצטרף להמלצה על הקפאה.
חצי שעה במקרר וזה טעים יותר.

אתה יכול גם לנסות להוסיף גלידה או חמאת בוטנים..כל דבר שיכול לשפר את הטעם.

קרה לי גם עם האבקה הזו , תוסיף דברים עם טעם דומננטי שנכנסים לך בערכים אחי חמאת בוטנים תשתלט על הטעם , או תוסיף איזה תותים או משהו כזה שהשתלב , אני הייתי מוסיף לזה פשוט מלא פירות ומשבש את הטעם של הבננה זה היה בלתי נסבל כבר

נערך לאחרונה:
אגב בלי קשר, אני תמיד קונה לפחות 2 אבקות שונות ואז כל פעם לוקח אבקה אחרת בשביל הגיוון

• פותח/ת השרשור
אגב בלי קשר, אני תמיד קונה לפחות 2 אבקות שונות ואז כל פעם לוקח אבקה אחרת בשביל הגיוון
אין לי מספיק כסף לשתיים חחח
קרה לי גם עם האבקה הזו , תוסיף דברים עם טעם דומננטי שנכנסים לך בערכים אחי חמאת בוטנים תשתלט על הטעם , או תוסיף איזה תותים או משהו כזה שהשתלב , אני הייתי מוסיף לזה פשוט מלא פירות ומשבש את הטעם של הבננה זה היה בלתי נסבל כבר
אני אנסה תודה , זה באמת בלתי נסבל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית