לא הבנתי, אתה יכול להסביר שוב?שהמשקל גבוהה , לוקח יותר זמן לעלות, ולכן מעדיפים לרדת קצת למטה כדי לשמור על יציבות ואז לעלות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי, אתה יכול להסביר שוב?שהמשקל גבוהה , לוקח יותר זמן לעלות, ולכן מעדיפים לרדת קצת למטה כדי לשמור על יציבות ואז לעלות
פאוז סקוואט? לא נראה לי שעושים את זה במשקלי rm1. אם עושים את זה ומצליחים כנראה שזה לא באמת rm1. כשאתה עוצר למטה אתה מאבד את הבאונס וכתוצאה מזה אתה תרים פחות משקל.קח את המשקל שאתה עושה פה חזרה אחת, RM1. מעבר לכוח רגליים יש יציבות כפות רגליים ובגלל המשקל אנחנו נוטים להעביר את השיווי משקל לכל מיני מקומות במהלך הירידה לסקוואט. לכן כאשר עובדים עם משקלים גבוהים, שנפילה של המוט זה מסוכן או שממש חשוב להם להצליח את החזרה הזו, נשארים למטה בסקאווט קצת יותר זמן כדי לשמור על יציבות הגוף.
קח את המשקל שאתה עושה פה חזרה אחת, RM1. מעבר לכוח רגליים יש יציבות כפות רגליים ובגלל המשקל אנחנו נוטים להעביר את השיווי משקל לכל מיני מקומות במהלך הירידה לסקוואט. לכן כאשר עובדים עם משקלים גבוהים, שנפילה של המוט זה מסוכן או שממש חשוב להם להצליח את החזרה הזו, נשארים למטה בסקאווט קצת יותר זמן כדי לשמור על יציבות הגוף.
שורה תחתונה סווקאט תקין לפי אימונים הקרוספיט ובכלל בתחרויות לפני מה שהבנתי מהאנשים שהגיבו לי בשאלה
יהיה מספיק פשוט לשבור טיפה את המקביל בלבד ואין צורך לרדת עמוק כלכך עד הסוף כמו בסרטון שהעלתי??
לא בהכרח ששבירת מקביל היא הטווח תנועה המרבי, הגעה למתיחה מקסימאלית (באונס) היא טווח תנועה מירבי (מה שיכול לקרות אחרי שבירת מקביל)בטווח התנועה המירבי (שבירת מקביל)
לא בהכרח ששבירת מקביל היא הטווח תנועה המרבי, הגעה למתיחה מקסימאלית (באונס) היא טווח תנועה מירבי (מה שיכול לקרות אחרי שבירת מקביל)
למה שבירת מקביל זה טווח התנועה המירבי?ממש לא נכון.
הדעות תמיד יהיו חלוקות לגבי איזה סוג של סקוואט לעשות.
דעתי האישית: היות ומטרת התרגיל היא להתחזק, אז יש לעשות זאת עם התרגיל שיאפשר להרים את המשקל הכי כבד בטווח התנועה המירבי (שבירת מקביל) ולכן אני ממליץ על LB.
אין סקוואט מומלץ לקרוספיט. הרוב עושים HB כי זה מה שמקובל, בייחוד תחת ההשפעה של מאמני הרמת המשקולות שמעבירים את הידע שלהם במועדונים.
למה שבירת מקביל זה טווח התנועה המירבי?
*ראיתי עכשיו את התגובה למעלה. עדיין אתה קצת סותר את עצמך כי זה שזה תקין בשבילך זה עדיין לא אומר שזה טווח תנועה מירבי
אין בעיה חברה הבנתי אותם אבל אתם לא הבנתם את השאלה שלי.
כלומר באימוני קרוספיט ובתרגילי שעושים במעודנים אין לי צורך בלעשות מעבר לשבירת מקביל בלבד?
שלא יהיה מצב שאני עושה רק על שבירת מקביל ובסוף אני אצרך לעשות מעבר לזה אז הפקטור של המשקל
לא משחק כאן.