הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה אחוז שומן?

• פותח/ת השרשור gb10
  • פורסם בתאריך

gb10

משתמש פעיל
729
24
נק' מוניטין:
24
729
24
הייתי משקל 108 קילו ועכשיו אני משקל 66. אני בן 20 עם גובה 168. כמה אחוזי שומן?

לחטב או להתחיל מסה?

תודה.
מישהו?

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 37.2 · צפיות: 212
  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 35.7 · צפיות: 207
  • 3.jpg
    3.jpg
    KB 38.1 · צפיות: 204
  • 4.jpg
    4.jpg
    KB 36.9 · צפיות: 204
המראה שלך מטעה עקב עודפי עור.
בעקרון הייתי ממליץ על מסה מכיוון שאתה במסת שריר נמוכה ומפה אתה יכול רק להשתפר.
הייתי ממליץ לך לפני כן להתייעץ עם מומחה בקשר לעודפי עור.

אם ירדת 42 קילו סימן שיש לך כוח רצון ועוד קצת השקעה אתה תראה תוצאות יפות.

בהצלחה.

כל הכבוד תותח!!
בניגוד למה שהמליצו פה לפי דעתי כדאי לך לעשות חיטוב ארוך ורגוע כדי להוריד עוד קצת את השומן, בנוגע לעודפי עור אני לא אכנס כי אני לא מבין בזה.. אבל גם כמו שאמרו אין לך מסה, זאת החלטה שלך אם לתת חיטוב קצר או לעשות מסה למרות שאני ממליץ על תקופה קצרה-בינונית של חיטוב

• פותח/ת השרשור
קודם כל, תודה רבה על התגובות חבר'ה.

זהו שהקטע זה שבגלל הירידה המטורפת יש לי מלא עודפי עור... ואני גם מפחד שבגלל שיש לי טסטוסטרון נמוך תהיה לי בעיה. לדעתכם אפשר להעלים את העודפים המסריחים האלה?

ובנוגע לחיטוב - אין לי בעיה אבל באמת שאני לא יודע איזה מאזן קלורי לעשות... כעיקרון כל עוד זה פחות מה-RMR שלי אני בסדר, נכון? עשיתי לפי המחשבון הזה ויצא שה-RMR שלי הוא 1,938. הגיוני? ואם כן, אז לעשות כרגע תפריט 1,600 יהיה בסדר?

תודה רבה ומחכה לתשובות נוספות. 😁

אני לא חושב שאתה באחוז שומן גבוה, פשוט יש לך עודפי עור. אז אני לא יודע אם מאזן קלורי שלילי יפתור את הבעיה.
.

• פותח/ת השרשור
והבעיה היא גם שאני מרגיש נורא רעב וחלש למען האמת.

אבל סתם לצורך העניין. אם ה-RMR שלי הוא 1938 קלוריות, כמה קלוריות צריך לאכול כדי לחטב? לא ממש הבנתי את החישוב של ה-500 קלוריות פחות כפי שכתוב במדריך הזה של קילוגרם.

מפחד שבגלל שיש לי טסטוסטרון נמוך
מאיפה לך בדקת?
לדעתכם אפשר להעלים את העודפים המסריחים האלה
מסת שריר טובה פותרת לך את כל הבעיות בחיים.
אם ה-RMR שלי הוא 1938 קלוריות, כמה קלוריות צריך לאכול כדי לחטב? לא ממש הבנתי את החישוב של ה-500 קלוריות פחות כפי שכתוב במדריך הזה של קילוגרם.
אם זה הRMR שלך את מוריד ממנו 500 קלוריות וזה המאזן הקלורי שאתה צריך להיות בו.
אתה בייעוץ אישי אין לך איזה מושון שיסביר לך כל מידי דברים כאלה?

בכמה זמן ירדת 40 קילו?

עשית את זה בעזרת ייעוץ?

לגבי הטוסטרון, עשית בדיקה? כי יש לזה טיפול רפואי

וואו. באמת קשה מאוד לשפוט בגלל כל העור העודף. הייתי מהמר על 17 אחוז אבל מאוד קשה לדייק.

• פותח/ת השרשור
מאיפה לך בדקת?

היה לי נמוך מאד בגיל 16. עד גיל 16 לא צמחו לי שיערות בביצים והיה לי קול של ילד בן 9. הזריקו לי וזה עזר קצת אבל עד היום כפי שאתה רואה הגוף שלי בכלל לא שעיר מי יודע מה, וכשאני מדבר אין לי קול הכי גברי שיש. גם כל מי שמכיר אותי לראשונה אומר שאני נראה לו כמו בן 17.

מסת שריר טובה פותרת לך את כל הבעיות בחיים.

אני לא יודע להתאמן בשיט, בגלל זה אני ממש מפחד.

אם זה הRMR שלך את מוריד ממנו 500 קלוריות וזה המאזן הקלורי שאתה צריך להיות בו.
אתה בייעוץ אישי אין לך איזה מושון שיסביר לך כל מידי דברים כאלה?[/QUOTE]

אתה מתכוון שזה המאזן שאני צריך להיות בו אם אני רוצה להוריד בשומן... וברור שיש לי, אבל הוא עונה רק בסביבות הבוקר כי השעות הפוכות (הוא באמריקה). והבעיה היא שאני צריך עזרה די דחוף כי אני מרגיש נורא רעב וחלש ואני באמת לא יודע מה לעשות. לדיאטניות של הקופ"ח אני לא הולך מן הסתם, אין לי מה לשאול אותן.

בכמה זמן ירדת 40 קילו?

עשית את זה בעזרת ייעוץ?

לגבי הטוסטרון, עשית בדיקה? כי יש לזה טיפול רפואי

אז זהו, שבתקופה של ספטמבר 2013-ספטמבר 2014 ירדתי למשקל 70... ומאז ספטמבר 2014 אני ירדתי עוד קצת, וכעת אני 66. בקבוצת הרזייה.

ועניתי לגבי ההורמון למעלה.
אני אעלה פה מחר בבוקר על הבוקר תמונות, יכול להיות שזה יהיה יותר מדויק. אני אתקרב קצת למראה.

עשיתי לעצמי תפריט של 1,900-2,000 קלוריות ב-http://www.foodsdictionary.co.il כדי שבינתיים הגוף שלי יתאזן, עד שמשה יענה ועד שאני אקבל ממכם חוות דעת נוספות לגבי האחוזי שומן וכד'.
שתיים ראשונות רפוי, שתיים נוספות מכווץ.

משקל 66, גובה 168, גיל 20.

קבצים מצורפים

• 2015-07-24_07.21.34.jpg
    2015-07-24_07.21.34.jpg
    KB 43.4 · צפיות: 128
  • 2015-07-24_07.20.52.jpg
    2015-07-24_07.20.52.jpg
    KB 43.3 · צפיות: 131
  • 2015-07-24_07.20.06.jpg
    2015-07-24_07.20.06.jpg
    KB 38.4 · צפיות: 130
  • 2015-07-24_07.19.23.jpg
    2015-07-24_07.19.23.jpg
    KB 35.2 · צפיות: 140
שמע זה קשה להגיד, אם אתה מוכן להשקיע אני ממש ממש ממליץ לך לפנות כאן ליעוץ אישי זה יעשה לך המון סדר בדברים.

וכל הכבוד על הירידה! ממש מטורף!

עתה עוד צעיר ואני בטוח שלאט לאט ועם הכוונה נכונה אתה תוכל להגיע לתוצאות שתרצה.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
פניתי, הבעיה היא שמשה עונה רק בבוקר... ואני צריך די דחוף כי אני מרגיש לא טוב בגלל הגוף והתפריט. 🫤
מישהו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית