הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך הגיינר?

עוד גיינר
בוא נהיה ריאלים
גיינר זה גיינר זה גיינר
מה שתכלס משנה זה היחס בין החלבון לפחמימה והמחיר

• פותח/ת השרשור
עוד גיינר
בוא נהיה ריאלים
גיינר זה גיינר זה גיינר
מה שתכלס משנה זה היחס בין החלבון לפחמימה והמחיר
היחס 5:1...
אני פשוט שואל איך הגיינר הוא סבבה? ובבקשה בלי תגובות של גיינר זה חרא זה חרא סוכר את זה אני יודע

החברה (של החלבון, לא רק החנות שגם היא מעולה) טובה. אם הערכים מתאימים עבורך, לך על זה.

• פותח/ת השרשור
החברה (של החלבון, לא רק החנות שגם היא מעולה) טובה. אם הערכים מתאימים עבורך, לך על זה.
ואיך PERFERCT 300? שמעתי שזה מתאים לאנשים ממש רזים שממש קשה להם לעלות במשקל ( אני 1.69 על 51 קילו) וזה יחס 8:1

ואיך PERFERCT 300? שמעתי שזה מתאים לאנשים ממש רזים שממש קשה להם לעלות במשקל ( אני 1.69 על 51 קילו) וזה יחס 8:1
אחשלי זה קלוריות שהם יחסית "קצת" זבל ..
עדיף לך לדעתי לקחת יחס יותר נמוך ופשוט לאכול יותר אין מה לעשות , בין כה וכה אתה תיהיה חייב להרגיל את הגוף שלך לכמויות של אוכל אם אתה רוצה להתאמן באופן קבוע לתקופה ארוכה..(תכלס אם אתה נעול על זה לדעתי יותר משתלם לקנות חלבון ומלטודקסטרין כי אתה יכול לשחק עם הכמויות וזה בסופו של דבר יוצא יותר זול)

לצורך העניין אני בטוח שהמשקל מפריע לך אחי ןאתה מת לעלות, זה לא עבודה שתיקח לך חודש ולא חודשיים י(אלא אם המטרה שלך היא לא לעלות יותר מידי)
, ואם זה שאתה עולה במשקל ככה גם הקלוריות שתצטרך יעלו ובליתחשב שתתקע מידי פעם וגם תעלה את הגרעון ,
להכניס כמות רצינית של קלוריות בתקופה ארוכה שכמות גדולה ממנו היא רב סוכרים זה לא חכם ולא משתלם כספית.

לדעתי יחס 1:5 זה הרבה גם כן אבל זה בסדר , ואני חושב שלא כדאי להסתמך הרבה על גיינר כי אתה מוותר בקלות על ארוחות ומשלים את הערכים איתו כי זה קל אבל בסופו של דבר גם הבריאות חשובה .. תתחיל לנסות להרגיל את עצמך לאכול ברגע שתצליח לאכול הרבה התפתח לך גם הרעב יהיה לך הרבה יותר קל לעלות במשקל !(הייתי הרבב יותר רזה ממך ואני מכיר את הבעיה)

חוץ מזה ששמעתי שפרפקט ישלהם טעמים שדוחים שועלים

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית