סרטון בדיקת טכניקה

• פותח/ת השרשור snira
  • פורסם בתאריך

snira

מושעה
157
41
נק' מוניטין:
125
157
41
Volcan gym
התחלתי לפני 4-5 חודשים לעבוד תעזרו לי עם עצות בבקשה

וסקוואט

כפפות, לפח.
חגורה שווה שקל 90, לפח.

דדליפט נראה סבבה, סקוואט אי אפשר לדעת אם שובר מהזווית צילום הזאת.
יש טיפה קריסת ברכיים בסקוואט

• פותח/ת השרשור
חחחחח כפפות זה ה wrist wraps היחידות שיש לי כרגע אני מת לקנות אבל יש רק בקצת מקומות בארץ אז צריך להזמין ..
חגורה ואללה אני מרגיש שהיא בסדר למתחלים סה"כ

בקשר לשבירת מקביל עצות ? איך אני ידע שאני עושה נכון

חחחחח כפפות זה ה wrist wraps היחידות שיש לי כרגע אני מת לקנות אבל יש רק בקצת מקומות בארץ אז צריך להזמין ..

צלם מהצד שנראה בכלל שאתה שובר מקביל

הדבר הטוב ביותר שאתה יכול לעשות כשאתה מגיע לפורום הזה היא לעשות מה שהחברה המנוסים אומרים לך בלי להתווכח איתם, במיוחד כשאתה בעצמך עוד צעיר וחסר נסיון. אז כמו שאמרו לך, כפפות וחגורה לפח.

1. בדד ליפט מביטים למאטה וקדימה בנקודה דמיונית במרחק כמטר וחצי ממך
2. תתקן מבט בסקוואט
3. המכנס הזה לא מתאים לא לסקוואט ולא לדד ליפט
4. בסקוואט אתה לא שובר מקביל

חוץ מזה לא יכול לשפוט יותר את הסקוואט בגלל זווית הצילום הנוראית. להבא צלם מהצד.

תציין מה שאתה חושב לנכון. השאלה היא למה אתה חושב שזה נכון?😆
ספר הקודש פרק ב' פסוק כ"ה
Shorts, sweats, or training pants
should always be made of stretchy material. This is very important because if your pants grab your
legs, and they will because of the sweat, a non-stretch garment will restrict the movement of your
legs and interfere with your ability to shove your knees out and use your hips.

• פותח/ת השרשור
אחי זה מכנס גמיש מה הבעיה lol ד"א אני חושב שאני כן שובר מקביל .

עריכה אחי אני בטוח אולי אין לי עומק של candito אבל אני בסדר גמור וזה גם מבנה גוף
אני יותר בסגנון של edcoan

אחי זה מכנס גמיש מה הבעיה lol ד"א אני חושב שאני כן שובר מקביל .

עריכה אחי אני בטוח אולי אין לי עומק של candito אבל אני בסדר גמור וזה גם מבנה גוף
אני יותר בסגנון של edcoan
בסקוואט ששובר מקביל או לפחות מגיע למתיחה מקסימלית אפשר לראות את הגוף עוצר את עצמו כי הוא הגיע לשיא המתיחה בהאמסטרינג. בסקוואט שלך רואים שאתה עוצר את עצמך בכוח לפני. יכול להיות שאני טועה בגלל זווית הצילום! הדרך לבדוק את זה היא שתגיד לי אם אתה מרגיש את הברכיים במהלך הסט. אם אתה מרגיש את הברכיים במהלך הסט ובמיוחד בשיא הירידה סימן שאתה עוצר את הירידה לפני מתיחה מקסימלית של ההאמסטרינג מה שממעיט מהעבודה שאתה מבצע על הPOSTERIOR CHAIN ומוריד מאוד מהערך של הסקוואטים שלך ומעלה את הסיכון לפציעות ברכיים.

בסקוואט ששובר מקביל או לפחות מגיע למתיחה מקסימלית אפשר לראות את הגוף עוצר את עצמו כי הוא הגיע לשיא המתיחה בהאמסטרינג. בסקוואט שלך רואים שאתה עוצר את עצמך בכוח לפני. יכול להיות שאני טועה בגלל זווית הצילום! הדרך לבדוק את זה היא שתגיד לי אם אתה מרגיש את הברכיים במהלך הסט. אם אתה מרגיש את הברכיים במהלך הסט ובמיוחד בשיא הירידה סימן שאתה עוצר את הירידה לפני מתיחה מקסימלית של ההאמסטרינג מה שממעיט מהעבודה שאתה מבצע על הPOSTERIOR CHAIN ומוריד מאוד מהערך של הסקוואטים שלך ומעלה את הסיכון לפציעות ברכיים.

אתה לא טועה - הוא לא שובר מקביל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית