הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון טכניקה בסקוואט

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
בדרך כלל אני זה שמבקר פה טכניקות אבל אשמח לקבל פידבק של המשתמשים הפעם.
חזרתי בשבוע האחרון מפציעה בגב התחתון ועבדתי קשה על לשפר את טכניקת הסקוואט שלי עם עזרה גדולה מ @incin
אשמח לשמוע ביקורת מחברי הפורום שאולי יוכלו לאתר מה הCUE שאני צריך כדי לרדת יותר עמוק בלי BUTTWINK, כי אני עוצר את הירידה שלי לפני שבירת מקביל, מתחת לזה יש לי באט ווינק דיי משמעותי שלא הצלחנו לתקן עד עכשיו.
110 ל5 בינתיים

@stitch
@Beast and cheat

תודה 😃

נכון, רואים כבר איך האגן מתחיל להסתובב אחורה.
אני הייתי מצר את העמידה, ואפילו בצורה לא מעטה - להוריד איזה רבע מהרוחב.
כפות רגליים הייתי מפנה עוד קצת החוצה.
וכמו שהרוסיה הכוסית אמר - הברכיים צריכות לצאת עוד הרבה החוצה, אפילו קצת מעבר לכפות הרגליים.
תודה 😃
חשבתי על זה אבל לא מצליח להוציא יותר את הברכיים. זה הרגל של שנתיים+ של סקוואטים לא נכונים 😭
תצר את העמידה, תפנה כפות רגליים החוצה ותצליח.

• פותח/ת השרשור
נכון, רואים כבר איך האגן מתחיל להסתובב אחורה.
אני הייתי מצר את העמידה, ואפילו בצורה לא מעטה - להוריד איזה רבע מהרוחב.
כפות רגליים הייתי מפנה עוד קצת החוצה.
וכמו שהרוסיה הכוסית אמר - הברכיים צריכות לצאת עוד הרבה החוצה, אפילו קצת מעבר לכפות הרגליים.
ניסיתי את זה, הבאט ווינק היה הרבה יותר גרוע. דודי אמר לי להרחיב את העמידה אחרי שהוא ראה איך הלך לי בעמידה צרה יותר, וגם עמדתי עם כפות רגליים בזווית גדולה יותר באימון הקודם וזה רק הגביר לי את הבאט ווינק, הסטים הכי יפים שלי הם אלה שבהם אני דווקא עומד רחב יותר כמו בסרטון פה.

ניסיתי את זה, הבאט ווינק היה הרבה יותר גרוע. דודי אמר לי להרחיב את העמידה אחרי שהוא ראה איך הלך לי בעמידה צרה יותר, וגם עמדתי עם כפות רגליים בזווית גדולה יותר באימון הקודם וזה רק הגביר לי את הבאט ווינק, הסטים הכי יפים שלי הם אלה שבהם אני דווקא עומד רחב יותר כמו בסרטון פה.
זה מאד מוזר לי מה שאתה אומר. אפשר לראות סרטון עם עמידה צרה, כפות רגליים החוצה וברכיים חזק בחוץ?
כי לפי הסרטון זה דיי "ברור לי" שהעמידה שלך היא מה שגורם ל- butt wink.
אגב - ניסית להוציא חזה טיפה החוצה? להיות זקוף במשהו כמו 10 מעלות יותר ממה שאתה?

• פותח/ת השרשור
זה מאד מוזר לי מה שאתה אומר. אפשר לראות סרטון עם עמידה צרה, כפות רגליים החוצה וברכיים חזק בחוץ?
כי לפי הסרטון זה דיי "ברור לי" שהעמידה שלך היא מה שגורם ל- butt wink.
אגב - ניסית להוציא חזה טיפה החוצה? להיות זקוף במשהו כמו 10 מעלות יותר ממה שאתה?
לא מצאתי סרטון שבו גם עמדתי צר וגם הוצאתי ברכיים החוצה. אצלם אימון הבא. יש לי סרטון רק שבו עמדתי צר עם ברכיים שלא יצאו מספיק החוצה לטעמי (זווית כ30 מעלות) ובו עם 90 קילו יש לי באט ווינק הרבה יותר גרוע מבסרטון הזה.
אימון הבא אצלם סט אחד כמו שאמרת ואעלה

לא מצאתי סרטון שבו גם עמדתי צר וגם הוצאתי ברכיים החוצה. אצלם אימון הבא. יש לי סרטון רק שבו עמדתי צר עם ברכיים שלא יצאו מספיק החוצה לטעמי (זווית כ30 מעלות) ובו עם 90 קילו יש לי באט ווינק הרבה יותר גרוע מבסרטון הזה.
אימון הבא אצלם סט אחד כמו שאמרת ואעלה
בנוסף לזה, תנסה סט אחד כמו שתיארתי - אבל גב קצת יותר זקוף (כמובן שהברכיים יצטרכו לצאת קצת יותר קדימה כדי להשאיר את המוט מעל אמצע כף הרגל). ברגע שהגב יהיה יותר זקוף, זה יאלץ אותך לכווץ חזק את הזוקפים ולהתנגד ל-butt wink. אולי זה יעזור.

• פותח/ת השרשור
בנוסף לזה, תנסה סט אחד כמו שתיארתי - אבל גב קצת יותר זקוף (כמובן שהברכיים יצטרכו לצאת קצת יותר קדימה כדי להשאיר את המוט מעל אמצע כף הרגל). ברגע שהגב יהיה יותר זקוף, זה יאלץ אותך לכווץ חזק את הזוקפים ולהתנגד ל-butt wink. אולי זה יעזור.
במקרה הזה אני צריך למקם את המוט יותר גבוה ממה שאני ממקם עכשיו נכון? כי כשאני ממקם אותו בחלק התחתון של השכמות אני לא מסוגל פיזית לעמוד זקוף יותר. אצלם את זה אימון הבא 😃

במקרה הזה אני צריך למקם את המוט יותר גבוה ממה שאני ממקם עכשיו נכון?
לא. זה בהחלט אפשרי לעשות אפילו מנח גוף של HB כשהמוט במנח של LB. אז לא צריכה להיות לך בעיה להזדקף קצת.

סתם רעיון קטן, ניסית לעשות ס עם משקל נמוך (משהו שלא גורם לך כלכך למאמץ) נגיד חצי ממה שאתה עושה עכשיו?
לפי דעתי אתה צריך קצת יותר להוציא חזה ולצאת יותר עם הברכיים. גם תנסה להרים טיפ טיפ את הפנים (אני יודע את הסיבה לפנים ככה למטה אבל תנסה להרים קצת)
זה נראה שבעלייה הגב שלך פשוט קורס ואתה נותן לתחת שלך את הכל.

• פותח/ת השרשור
לא. זה בהחלט אפשרי לעשות אפילו מנח גוף של HB כשהמוט במנח של LB. אז לא צריכה להיות לך בעיה להזדקף קצת.
תודה! אנסה אימון הבא.אבל אני מאוד בספק שאני אוכל לעשות זאת עם משקל כבד, מנסיון, אם אני עובר את ה120 קילו אני באמת לא יכול לגרום לעצמי לעמוד זקוף יותר

תודה! אנסה אימון הבא.אבל אני מאוד בספק שאני אוכל לעשות זאת עם משקל כבד, מנסיון, אם אני עובר את ה120 קילו אני באמת לא יכול לגרום לעצמי לעמוד זקוף יותר
בדיוק מה ש- @Nadav Cohen אמר - תוריד משקל, תוציא חזה, תרים טיפה ראש, תצא יותר עם הברכיים גם קדימה וגם חזק לצדדים.
תתחיל מטכניקה נכונה במשקל קל, אחר כך תחשוב על משקל כבד.

• פותח/ת השרשור
סתם רעיון קטן, ניסית לעשות ס עם משקל נמוך (משהו שלא גורם לך כלכך למאמץ) נגיד חצי ממה שאתה עושה עכשיו?
לפי דעתי אתה צריך קצת יותר להוציא חזה ולצאת יותר עם הברכיים. גם תנסה להרים טיפ טיפ את הפנים (אני יודע את הסיבה לפנים ככה למטה אבל תנסה להרים קצת)
זה נראה שבעלייה הגב שלך פשוט קורס ואתה נותן לתחת שלך את הכל.
עשיתי שלשום איזה 18 סטים עם 40 קילו. החזה יוצא במקסימום ואני גורם לכך עם הוולסבה אפקט. הברכיים כבר ביותר מ30 מעלות אני לא חושב שאני אוכל להשאר יציב אם אוציא אותן בזווית גדולה יותר. ניסיתי לשנות מבט גם כן וזה גרם לי לאיבוד יציבות, חוץ מזה אני סומך על ריפטו ומביט כמו שהוא אומר בספר. אז מעדיף להשאיר את זה ככה.
תודה על התגובה אבל 😃
בדיוק מה ש- @Nadav Cohen אמר - תוריד משקל, תוציא חזה, תרים טיפה ראש, תצא יותר עם הברכיים גם קדימה וגם חזק לצדדים.
תתחיל מטכניקה נכונה במשקל קל, אחר כך תחשוב על משקל כבד.
נראה מה תגיד ביום ראשון כשתראה שכשאני עושה את כל זה הבאט ווינק רק גדל חחח

עשיתי שלשום איזה 18 סטים עם 40 קילו. החזה יוצא במקסימום ואני גורם לכך עם הוולסבה אפקט. הברכיים כבר ביותר מ30 מעלות אני לא חושב שאני אוכל להשאר יציב אם אוציא אותן בזווית גדולה יותר. ניסיתי לשנות מבט גם כן וזה גרם לי לאיבוד יציבות, חוץ מזה אני סומך על ריפטו ומביט כמו שהוא אומר בספר. אז מעדיף להשאיר את זה ככה.
תודה על התגובה אבל 😃

נראה מה תגיד ביום ראשון כשתראה שכשאני עושה את כל זה הבאט ווינק רק גדל חחח
גם אני סומך על ריפטו, בגלל זה אמרתי טיפ טיפ 😃
שמע תאמת אף פעם לא ראיתי דבר כזה חח, אבל הכל אפשרלפתור. הדבר היחידי שאתה יכול לעשות - זה לנסות. תנסה כל מה שעולה לך בראש כל סנטים וכל מה שאתה רואה שמשפר קצת תאמץ..

• פותח/ת השרשור
גם אני סומך על ריפטו, בגלל זה אמרתי טיפ טיפ 😃
שמע תאמת אף פעם לא ראיתי דבר כזה חח, אבל הכל אפשרלפתור. הדבר היחידי שאתה יכול לעשות - זה לנסות. תנסה כל מה שעולה לך בראש כל סנטים וכל מה שאתה רואה שמשפר קצת תאמץ..
אני אדאג להעלות לפה ביום ראשון שינויי בהתאם לכל ההערות שלכם, תודה על העזרה ואני יודע שאני לא מקרה פשוט 😃

אתם מאבחנים בעייה שלא קיימת. זה סמנטיקה אם לקרוא לזה באט ווינק או לא, אבל flexion אין כאן. יש כאן over extension, ולא קטן. כשאתה מתקרב לתחתית אתה מתקרב יותר למנח ניטרלי. לא סביר להניח שתצליח להגיע לתחתית עם אובר אקסטנשן, וזה גם ככה לא נדרש. כבר דיברנו על זה והסברתי לך שמה שאתה רואה בתחתית זה לא מסוכן כי זה רק מקרב אותך יותר למנח ניטרלי. אתה צריך ללמוד להשתמש בבטן, והרבה יותר. כבר הראיתי לך סקרין שוט של התחתית שלך והסכמת איתי שזה לא פלקשן, אלא שמעל התחתית אתה פשוט באובר אקסטנשן.

עכשיו בנוגע לסקוואט,
הוא לא טוב. לא מספיק עמוק, ואתה פושט את הגב יתר על המידה בצורה שמכאיבה לי רק מלהסתכל.
תפסיק להלחם בשטות הזו שאבחנת בתחתית, בפעם המיליון, זה לא פלקשן, אתה פשוט באובר אקסטנשן מוגזם לפני שאתה מגיע אליה. הפיתרון הוא לא למצוא באיזו עמידה אתה תצליח לפשוט את הגב יותר. הפיתרון הוא ההיפך המוחלט.
הפציעה שלך, אם התרחשה מהסקוואט, התרחשה בסבירות הרבה יותר גבוהה מהאובר אקסטנשן, וגם אם לא, היא לא נבעה מפלקשן, כי אין לך אחד כזה, וגם לא היה לך לפני הפציעה על פי הוידאו מאותה תקופה שצירפת פעם קודמת.

• פותח/ת השרשור
אתם מאבחנים בעייה שלא קיימת. זה סמטיקה אם לקרוא לזה באט ווינק או לא, אבל flexion אין כאן. יש כאן over extension, ולא קטן. כשאתה מתקרב לתחתית אתה מתקרב יותר למנח ניטרלי. לא סביר להניח שתצליח להגיע לתחתית עם אובר אקסטנשן, וזה גם ככה לא נדרש. כבר דיברנו על זה והסברתי לך שמה שאתה רואה בתחתית זה לא מסוכן כי זה רק מקרב אותך יותר למנח ניטרלי. אתה צריך ללמוד להשתמש בבטן, והרבה יותר. כבר הראיתי לך סקרין שוט של התחתית שלך והסכמת איתי שזה לא פלקשן, אלא שמעל התחתית אתה פשוט באובר אקסטנשן.

עכשיו בנוגע לסקוואט,
הוא לא טוב. לא מספיק עמוק, ואתה פושט את הגב יתר על המידה בצורה שמכאיבה לי רק מלהסתכל.
תפסיק להלחם בשטות הזו שאבחנת בתחתית, בפעם המיליון, זה לא פלקשן, אתה פשוט באובר אקסטנשן מוגזם לפני שאתה מגיע אליה. הפיתרון הוא לא למצוא באיזו עמידה אתה תצליח לפשוט את הגב יותר. הפיתרון הוא ההיפך המוחלט.
הפציעה שלך, אם התרחשה מהסקוואט, התרחשה בסבירות הרבה יותר גבוהה מהאובר אקסטנשן, וגם אם לא, היא לא נבעה מפלקשן, כי אין לך אחד כזה, וגם לא היה לך לפני הפציעה על פי הוידאו מאותה תקופה שצירפת פעם קודמת.
למען האמת שכחתי לגמרי ממה שהיה פעם קודמת כי מאז קראתי את הפרק של סקוואט בSS וניסיתי כמה שיותר ליישם אותו עליי, ושכחתי מההערות שהבאת לי פעם קודמת, ואני אתקן את זה. תודה רבה על ההתייחסות וביום ראשון אעלה שיפור 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית