הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה בסקוואט

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
בדרך כלל אני זה שמבקר פה טכניקות אבל אשמח לקבל פידבק של המשתמשים הפעם.
חזרתי בשבוע האחרון מפציעה בגב התחתון ועבדתי קשה על לשפר את טכניקת הסקוואט שלי עם עזרה גדולה מ @incin
אשמח לשמוע ביקורת מחברי הפורום שאולי יוכלו לאתר מה הCUE שאני צריך כדי לרדת יותר עמוק בלי BUTTWINK, כי אני עוצר את הירידה שלי לפני שבירת מקביל, מתחת לזה יש לי באט ווינק דיי משמעותי שלא הצלחנו לתקן עד עכשיו.
110 ל5 בינתיים

@stitch
@Beast and cheat

תודה 😃

אז אני אשאל את זה ככה.
מה גורם לאדם להחזיק את הגב במצב נכון?
למשל מlumber lordosis ליציבה נכונה?
ואם בכלל עבודה על האיליופסואס בכלל עוזרת בזה

שרירי הגב והבטן עושים את רוב העבודה. יציבה תמיד משתפרת כשמתחזקים ומעלים מסת שריר.

שרירי הגב והבטן עושים את רוב העבודה. יציבה תמיד משתפרת כשמתחזקים ומעלים מסת שריר.
אוקי.
אז בעקרון למתוח את האיליופסואס לא עושה שום דבר בשביל לעזור לסקוואט?

עוד שאלה שמעניינת אותי. יש בן אדם שכשמבצע סקוואט האזור שנמצא בו האיליופסואס נתפס\מרגיש מכווץ מאוד וגורם לאי נעימות ובסוף גם גורם לפציעה במידה והוא לא עובד על הגמישות של האיזור.
למה זה קורה?

@שוהם. הוא דוגמא חייה לכך

אוקי.
אז בעקרון למתוח את האיליופסואס לא עושה שום דבר בשביל לעזור לסקוואט?

עוד שאלה שמעניינת אותי. יש בן אדם שכשמבצע סקוואט האזור שנמצא בו האיליופסואס נתפס\מרגיש מכווץ מאוד וגורם לאי נעימות ובסוף גם גורם לפציעה במידה והוא לא עובד על הגמישות של האיזור.
למה זה קורה?

@שוהם. הוא דוגמא חייה לכך

למתוח לא עוזר בצורה ישירה. אם זה משפיע איכשהו לטובה על היציבה שלך, זה יכול לעזור, אבל לא כמו הבנת התנועה ושימוש נכון בבטן ובגב.

הפציעה במקום הזה באה מתנועה לא נכונה. אם הברכיים גולשות בתחתית הסקוואט, נוצר מתח נוסף על הפסואס בזמן שהם מכווצים. זה גורם לאי נוחות, ודלקות עם הזמן.

למתוח לא עוזר בצורה ישירה. אם זה משפיע איכשהו לטובה על היציבה שלך, זה יכול לעזור, אבל לא כמו הבנת התנועה ושימוש נכון בבטן ובגב.

הפציעה במקום הזה באה מתנועה לא נכונה. אם הברכיים גולשות בתחתית הסקוואט, נוצר מתח נוסף על הפסואס בזמן שהם מכווצים. זה גורם לאי נוחות, ודלקות עם הזמן.
במידה והברכיים אינם גולשות והטכניקה כביכול תקינה.
מה יכול לגרום לכך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית