הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה חברה אני רוצה שתעזרו לי מה לעשות כדי להתפתח במהירות

• פותח/ת השרשור Orben
  • פורסם בתאריך

Orben

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום אז ככה אני התחלתי השבוע לשתות גיינר של חברת דמייטיז סופר מאס והשאלה שלי היא מה אני עושה בכדי להתפתח והעלות משקל אציין שאני 1.81 ושוקל 62 קילו בן 28 אני רוצה שתתנו המלצות על כמה פעמים ביום לשתות את הגיינר על איזה אימונים לעבוד וכל המלצה שלכם תעזור לי אז יאלה תתנו בתגובות

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 30.7 · צפיות: 240
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 35.2 · צפיות: 242
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה את המאמר קראתי כבר כמה וכמה פעמים אשמח לדעת אם יש לכם טיפים אישיים וקצת יותר ספציפיים

• פותח/ת השרשור
האמת שעובד מצוין אם הגיינר.. העליתי השבוע קילו וחצי ולפני הגיננר בחודש העליתי 2 קילו ככה שהגיינר עושה עבודה טובה ומזרז לי את זמן העלייה בקילוגרמים אני רוצה לדעת מה דעתכם על קצב העלייה במשקל שלי
ומה דעתכם אחוז השומן שלי ??

האמת שעובד מצוין אם הגיינר.. העליתי השבוע קילו וחצי ולפני הגיננר בחודש העליתי 2 קילו ככה שהגיינר עושה עבודה טובה ומזרז לי את זמן העלייה בקילוגרמים אני רוצה לדעת מה דעתכם על קצב העלייה במשקל שלי
ומה דעתכם אחוז השומן שלי ??

שמע הדרך הכי נכונה לקבל תוצאות יפות ולהתקדם בצורה רצינית זה לבנות לעצמך תפריט תזונה מסודר.
קודם כל אתה צריך לבדוק מה ה-BMR שלך .
זה מחשבון שלפי : גובה , גיל , משקל -
אומר לך כמה קלוריות הגוף שלך צורך ביום .
לאחר מכן כשאתה יודע מה הצריכה כך תדע לפי זה לבנות תפריט - לפי בדיקה שלי ה-BMR שלך הוא 1,700 קלוריות .
קח בחשבון שככל שאתה עולה במשקל ה-BMR משתנה , מה ז״א ?
נגיד ועכשיו אתה שוקל 62 ק״ג והגוף צורך 1,700
כשתעלה לדוגמא ל-65 ק״ג אז הגוף ישרוף יותר קלוריות - לכן תצטרך כל פעם להוסיף קצת יותר קלוריות לתפריט ( נורא קל ברגע שיש גיינר ) .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית