הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כלא צבאי...

• פותח/ת השרשור NIRAN
  • פורסם בתאריך

NIRAN

משתמש פעיל
691
32
נק' מוניטין:
299
691
32
טוב אני נפקד כמה ימים...
מישו פה היה בכלא ויכול לספר לי קצת מה מצפה לי שם?

צעד לא חכם להיות נפקד,לא בטוח שתגיע לכלא,יש כאלו נשפטים לריתוק ויש רק נזיפות או על תנאי תלוי בהתנהגות וחווד המפקד.היתי מציע לא לחזור לבסיס אלא להסגיר את עצמך לכלא בו היית רוצה לרצות את העונש.
כלא 4 ממוקם בצריפין מחולק ל 4 פלוגות: א מחבוש של עד 28 רוב הסיכוים תגיע לפלוגה א שם יחלקו אותכם ל 2 קבוצות חלק יבצעו עבודות רס"ר וחלק שמירות,יש המון קומבינות לצאת מי זה תתחיל להתעניין.
יש גם את פלוגות ב,ג וד ד לא רלוונטי אלייך(מילואמניקים) על התחלה אתה תגיע ל-ג שם כבר יחלקו אותכם לפלוגות בהתאם לעונש.אם נשפט מעל ל 28 ימים תגיע ל- ב.יש אתר מאוד נחמד ברשת "שבוז" מציע לך לשוטט שם לקבל אינפורמציה נוספת..חשוב להגיש הנפקה/חנינה רוב הסיכוים אם לא תעשה בעיות יאשרו לך ויקצרו לך את העונש. בפעם האחרונה קיצרו לי 14 יום.אם הכלא יהיה עמוס הרווחת (מה שקרה לי בתחילת השירות) רוב הסיכויים תצא מוקדם יותר.תנסה לא להגיע לאגף,אין מיטה רוב הסיכוים פרנטנר עם נטיות אובדניות תרצה את העונש שלך ותצא לשלום.אני מקווה שתקבל גחלת (גורמי חזרה לשירות תקין) תציג בפנהים את כל הבעיות,ת"ש,או כל דבר אחר.אל תתחכם עם המדכים סתם תגיע למ"פ ותקבל עוד ימים.

מישל אתה טועה. אם הוא נפקד ולא עריק אין לו מה לפנות לכלא כי הוא בסמכות היחידה שלו ולא בסמכות המשטרה הצבאית. אם הוא יסגיר את עצמו לכלא בזמן שהוא נפקד פשוט יעבירו אותו ליחידה שלו ושם הוא ישפט.

• פותח/ת השרשור
תודה, יש שלב שבו אתה פשוט מיואש מידי ולא שם זין ולא אכפת לך מה יעשו איתך כבר... 😵

לכל חברי הפורום תעשו לעצמכם טובה ואל תתגיסו לספינות חיל הים!
השאלה שלי הייתה יותר בכיוון איך האנשים שם, סובלים, זורם... וכו'.

• פותח/ת השרשור
סבבה 😃
כמה זמן כדאי להיות נפקד כדי לא לקבל יותר מיזי זמן בכלא?

לרוב מביאים יום על יומיים או תנאי או ריתוק [כשזה הנפקדות הראשונה שלך].
תעשה את השיקולים שלך.

על הפעם הראשונה אם זה פחות משבוע לרב יהיה ריתוק או כלא קצר.
בכללי, עד 7 יום - עונש עד 14 יום מחבוש, עד 14 יום - עונש עד 28 יום, עד 45 יום - עונש עד 35 יום מחבוש. מעבר לזה כבר עריקות.
כמובן שזה תלוי אצל מי אתה נשפט רב-סרן\סגן אלוף\אלוף משנה ומעלה - רב סרן יכול עד 14 יום מחבוש, סגן אלוף עד 21 (במידה והם לא יושבים על תקן של דרגה גבוהה יותר ואז הם מקבלים האצלת סמכות ליותר)

זה ממה שאני זוכר +-

ויהיה בסדר אח'שלו, כשתצא זו תהיה חוויה :-]
בפלוגה א' תשתדל להשתחל לעבודות בסדנא (לא זוכר בדיוק איך קוראים לזה), שם אתה מקבל תוספת של 4~ ש"ח ביום (וזה נהיה משמעותי בכלא חח) ועוד יותר טוב, קל להתחמק מזה ולגרבץ כל היום. תהיה ילד טוב ותקווה שיהיה עמוס בכלא ואולי ישלחו אותך לד'.
כלא 4 פלוגה ד' חיים דבש

• פותח/ת השרשור
דווקא בן דוד שלי משרת בכלא 6 אם אני יגיע לשם הוא אמר לי הוא יסדר אותי 😃

הדבר היחיד שאמרו לי שממש ממש ממש נורא בכלא זה האוכל... חבר שלי אמר לי אחרי 3 חודשים שהוא ישב שם הוא מסוגל לאכול הכל כי כבר שום דבר לא מגעיל אותו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית