מ מיקו1 משתמש מתחיל 3 0 נק' מוניטין: 0 0 3 0 25/7/15 #1 אהלן, יש לי דלקת בגיד אכילס, אתם יכולים להביא לי דוגמות לפעילויות אירוביות(חוץ משחייה), שלא תפעיל לחץ כל כך על הגיד? או תרגילים שיכולים לעזור לדלקת להחלים. תודה.
אהלן, יש לי דלקת בגיד אכילס, אתם יכולים להביא לי דוגמות לפעילויות אירוביות(חוץ משחייה), שלא תפעיל לחץ כל כך על הגיד? או תרגילים שיכולים לעזור לדלקת להחלים. תודה.
DarY משתמש משקיע 3,705 2,496 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 16,104 0 3,705 2,496 26/7/15 #2 דלקת באכילס הכוונה לטנדוניטיס? איך אבחנו לך את הדלקת? בכל מקרה , פרוטקול אקצנטרי נמצא כיעיל בשילוב של מתיחות סטטיות לאיזור Upvote 0 Downvote
דלקת באכילס הכוונה לטנדוניטיס? איך אבחנו לך את הדלקת? בכל מקרה , פרוטקול אקצנטרי נמצא כיעיל בשילוב של מתיחות סטטיות לאיזור
מ מיקו1 משתמש מתחיל 3 0 נק' מוניטין: 0 0 3 0 26/7/15 פותח/ת השרשור #3 אוקי, קראתי הפרוטקול אקצנטרי וזה נשמע טוב, יש לך רעיון לפעילות שאני יכול לבצע שתגרום לשריפת שומן מירבית? Upvote 0 Downvote
אוקי, קראתי הפרוטקול אקצנטרי וזה נשמע טוב, יש לך רעיון לפעילות שאני יכול לבצע שתגרום לשריפת שומן מירבית?