הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תפריט המסה החדש שלי

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
אהלן חברה
קודם כל אני באמת רוצה להודות לכם על העזרה באשכול הקודם,
נתתם לי המון מידע שהצליח לעזור לי לבנות את התפריט החדש
האמת אני כבר 4 ימים יושב עליו ובשעת לילה מאוחרת זו סיימתי אותו.
אני מאוד מרוצה מהתוצאה הרבה עניין של שומן מהצומח חלבונים משולבים ופחממות גם מורכבות.
אני לא רוצה לפרט את התפריט פה אבל בהחלט רוצה לתת מידע על התוצר הסופי ולקבל חוות דעת.
קצת רקע כללי למי שלא יודע
בן 23 סייקל אנטט 500 מ'ג כל שבוע באלקן סייקל ראשון משקל התחלתי 83.5
עדיין לא מרגיש תופעות לוואי מסוימות אבל כן מרגיש תחילה של עלייה בכוח ובלבידו
מתחיל את השבוע הרביעי מחר (יום ראשון), בתחילת השבוע השלישי נשקלתי 84.7 שבתחילת השבוע השני לא הייתה תזוזה של משקל ונותרה עדיין על 83.5 (מחר אשקל את תחילת השבוע הרביעי ואעדכן)

אז ככה התפריט שלי בנוי מן הדברים הבאים.
כמובן יש חלוקה שונה לארוחות בוקר צהריים ערב ולילה, רשמתי בכולל את כל האופציות
חלבון: חזה עוף/סינטה/סלמון/אבקת חלבון/קוטג/טונה/חלבון קזאין/ ביצים/גבינה צהובה
פחממות: שיבולת שועל/לחם חיטה מלאה/אורז/קינואה/בטטה/פסטה/ 4 פירות/ גיינר נקי
שומנים: אגוזי מלך/פיסטוקים/שקדים (כמובן הכול לא קלוי)/טחינה גולמית/שמן זית

מתחלק ל 7 ארוחות כדי לא להעמיס
2 ארוחות מתוכן מתחלקות ל
פרי עם איזה מנת אגוזים
ואבקת חלבון עם פרי
ככה שזה לא באמת ארוחות.

הערכים הסופיים:
חלבון : 270 (3 גרם לק'ג משקל גוף)
פחממה: 360
שומן: 125
סה''כ : 3600 קלוריות.

אני דיי מבסוט מהתפריט יש מגוון נכון זה הרבה ארוחות ואוכל אבל אני עובד במקום שמאפשר לי את העניין.
אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי הערכים בחירת המוצרים וכ'ו
ושוב תודה לכל העוזרים

• פותח/ת השרשור
האם השבוע שחלף היה אינטנסיבי?
נחת וישנת מספיק?
ספרת קלוריות בדיוק וראית שהגעת לערכים הסופיים?
אם התשובה היא "כן" להכל, פשוט תוסיף קלוריות. מאוד יכול להיות שלא עלית והגוף זקוק לתמיכה אנרגטית נוספת

היה שבוע עם 5 אימונים ולא שישה.
שישי שבת התזונה לא הייתה טובה
הספירה הקלורית שלי היא נכון לכרגע על 3600 קלוריות
אני ינסה לראות מה המצב עד יום רביעי נעשנ שקילת אמצע שבוע ונראה עם יש תזוזה

אולי יש לך טעות בהערכת ספירת הקלוריות - חלבון פחמימה וכו'

אתה מודד את האוכל עם משקל?
כמובן
קשה לי להאמין שיש לי טעות כי בשבוע הראשון עליתי 1.7 ק'ג
אולי ירדתי מעט בשומן עליתי קצת במסת שריר וזה משפיע

היה שבוע עם 5 אימונים ולא שישה.
שישי שבת התזונה לא הייתה טובה
הספירה הקלורית שלי היא נכון לכרגע על 3600 קלוריות
אני ינסה לראות מה המצב עד יום רביעי נעשנ שקילת אמצע שבוע ונראה עם יש תזוזה

כמובן
קשה לי להאמין שיש לי טעות כי בשבוע הראשון עליתי 1.7 ק'ג
אולי ירדתי מעט בשומן עליתי קצת במסת שריר וזה משפיע
שישי-שבת לא הייתה טובה? בקיצור אתה מתכוון שלא אכלת מספיק? אם לא אכלת מספיק כנראה שכאן נעוצה הסיבה לאי-ההתקדמות

האם השבוע שחלף היה אינטנסיבי?
נחת וישנת מספיק?
ספרת קלוריות בדיוק וראית שהגעת לערכים הסופיים?
אם התשובה היא "כן" להכל, פשוט תוסיף קלוריות. מאוד יכול להיות שלא עלית והגוף זקוק לתמיכה אנרגטית נוספת
אולי לא ישנת....אולי לא ספרת...אולי עוד תמיכה אנרגטית....
ואולי זה השמנים של בלקן??? אה.. מה אומר אחינו???
חחח
הבנאדם שבוע שביעי בקושי חצי קלאץ' ועוד דפק 1000 מג העמסה שבוע 1...בטח מישו סיפר לו שעלה 3 קילו אחרי השפיץ השני אם בלקן..חח

נערך לאחרונה:
חחח
הבנאדם שבוע שביעי בקושי חצי קלאץ' ועוד דפק 1000 מג העמסה שבוע 1...בטח מישו סיפר לו שעלה 3 קילו אחרי השפיץ השני אם בלקן..חח
אם השמנים לא עובדים (חומר חתוך או פח) הוא היה אמור דווקא כן לעלות המשקל הגוף, מאחר והעודף הקלורי יהיה גדול יותר. הרי טסט תרמוגני ומעלה את הצריכה האנרגטית, לכן אם החומר לא עובד והוא מכניס כמות קלוריות של סייקל, הוא היה אמור להעלות הרבה במשקל ובעיקר השומן

• פותח/ת השרשור
חחח

החומר מעולה אין תלונה אחת על החומר
נוח לשימוש העלה אותי יפה במשקלי עבודה אבל אסור לשכוח שאני בלי דיבולים
מי אמר שאני חצי קלאץ.? משבוע שני עד שבוע שישי המשקלים בכל התרגילים עלו בממוצע ב 75%
אני מכיר אנשים שעלו 4 קילו ב 8 שבועות של טסט.
בכל מקרה הוספתי עוד קצת פחממה אני גם ככה עוד קצת מתכוון לעבור לחיטוב של קלן

חחח

אני חושב שכבר תיקנתי את עצמי לגבי האמירה שהייתה לי . וזה לא אחרי שפיץ שני אלה אחרי שבוע שני התחלת שלישי .
אהלן חברה עידכון קטן
השבוע לא עליתי אפילו לא גרם
87.3 בשבוע שעבר
87.3 בדיוק השבוע.
האם זה תקיעה לגיטימית או שהתפריט לא מספיק
מה שכן בשישי שבת לא אכלתי טוב האם זה השפיע.?
קלוריות 3650
חלבון 270
פחממה 360
שומן 125

לפי דעתי תעלה את הפחמימה ל400-450 . החלבון שלך 270 . זה כנראה ביחד אם החלבון של האורז ושאר הירקות . תבדוק אם יש לך מינימום 3 גרם חלבון מלא מלא לכל קילו או שתעלה פשוט עוד איזה 50 80 גרם .

• פותח/ת השרשור
אני חושב שכבר תיקנתי את עצמי לגבי האמירה שהייתה לי . וזה לא אחרי שפיץ שני אלה אחרי שבוע שני התחלת שלישי .

לפי דעתי תעלה את הפחמימה ל400-450 . החלבון שלך 270 . זה כנראה ביחד אם החלבון של האורז ושאר הירקות . תבדוק אם יש לך מינימום 3 גרם חלבון מלא מלא לכל קילו או שתעלה פשוט עוד איזה 50 80 גרם .

מה הכוונה בחלבון מלא.?
הערכי החלבון מחושבים דרך אבקת חלבון חזה עוף ביצים טונה דגים גיינר גבנץ שיבולת שועל חלבון קזאין וכ'ו

מה הכוונה בחלבון מלא.?
הערכי החלבון מחושבים דרך אבקת חלבון חזה עוף ביצים טונה דגים גיינר גבנץ שיבולת שועל חלבון קזאין וכ'ו
הבנתי . גם בשיבולת שעול והגיינר פירכיות אורז וכל החברים למינהם יש חלבון והוא לא חלבון מלא . אז פשוט תוסיף עוד 2-3 מנות . וגם פחמימה .

• פותח/ת השרשור
הבנתי . גם בשיבולת שעול והגיינר פירכיות אורז וכל החברים למינהם יש חלבון והוא לא חלבון מלא . אז פשוט תוסיף עוד 2-3 מנות . וגם פחמימה .

אם כל זה אני על 3.1 גרם חלבון לק'ג משקל גוף במידה ואני יעלה את זה או שאני יצבור שומן או שאני לא אצא מהשירותים
כרגע אני מעלה את הפחממה לאזור 400 נראה מה השינוי

אל תחשיב שיבולת שועל כמקור לחלבון, לזה ודים התכוון כשהוא כתב לך חלבון לא מלא.
זה כמו לספור חלבון מאורז או לחם.
פשוט תוסיף עוד קצת חזה עוף עוד קצת ביצים עוד סקופ מהאבקה ואתה תהיה בסדר, בסך הכל להוסיף 50 גרם חלבון ממקור איכותי.

• פותח/ת השרשור
הבנתי בסדר גמור
אני אוכל בצהריים ובערב 150 גרם חזה עוף ו 150 גרם
להעלות ל 200 כל ארוחה? או ארוחה אחת להעלות ל 200 יספיק

150 גרם חזה עוף זה בסביבות ה35-40 גרם חלבון, תעלה ל200 פעמיים ביום, תאכל הרבה חלבוני ביצה, אם אתה אוכל קופסאת טונה תעלה ל2 קופסאות. ואם אתה לוקח סקופ מאבקת חלבון תעלה לסקופ וחצי או 2..
עזוב אותך מגיינרים, מפוצץ בפילרים, בסוכרים פשוטים מלטודקסטרין וכל החרא הזה.. תכניס את הקלוריות האלו ממקורות איכותיים יותר, כך גם לא תסתכן בהשמנה..

• פותח/ת השרשור
150 גרם חזה עוף זה בסביבות ה35-40 גרם חלבון, תעלה ל200 פעמיים ביום, תאכל הרבה חלבוני ביצה, אם אתה אוכל קופסאת טונה תעלה ל2 קופסאות. ואם אתה לוקח סקופ מאבקת חלבון תעלה לסקופ וחצי או 2..
עזוב אותך מגיינרים, מפוצץ בפילרים, בסוכרים פשוטים מלטודקסטרין וכל החרא הזה.. תכניס את הקלוריות האלו ממקורות איכותיים יותר, כך גם לא תסתכן בהשמנה..

זה מה שעשיצי הוספתי לכל דבר קצת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית