הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תיקון פרופורציה בהול

• פותח/ת השרשור benG
  • פורסם בתאריך

benG

מושעה
261
22
נק' מוניטין:
1
261
22
היי חברים,
אני ייגש ממש מהר לבעיה,תמיד חשבתי שזה בגלל שומן שהצטבר,אבל הנה אני עכשיו רואה שלא,המותניים שלי נוראיות,אני אצרף תמונה,במציאות אולי זה נראה יותר טוב אבל מה זה משנה.
בבקשה עזרה באיך לתקן את הדבר הנוראי הזה,זה מוריד לי מהכל.
האם אני סתם משוגע או שבאמת יש לי מימה להתבאס.
עזרה בבקשה
זה ממש מטריד אותי

• פותח/ת השרשור
למה אתה צוחק עלי אני מנסה להבין,מה אתה מציע לעשות בוא נשמע בבקשה

זה לא נחשב מותן נוראית?
צוחק? אני אומר לך שאם אתה תמשיך להרזות אתה תהיה בתת משקל אם זה מה משמח אותך להיפטר ממותן מסכן Go for it.
אם אתה מוכן להקשיב למה שאומרים לך ולהתחיל לאכול ולשכוח מהמותן שלך ולהבין שאם תאכל טוב ותגדל תראה הרבה יותר טוב תשכח יפה מאוד מהמותן שלך.

• פותח/ת השרשור
צוחק? אני אומר לך שאם אתה תמשיך להרזות אתה תהיה בתת משקל אם זה מה משמח אותך להיפטר ממותן מסכן Go for it.
אם אתה מוכן להקשיב למה שאומרים לך ולהתחיל לאכול ולשכוח מהמותן שלך ולהבין שאם תאכל טוב ותגדל תראה הרבה יותר טוב תשכח יפה מאוד מהמותן שלך.
לדעתך אם אגדל זה יהפוך לפרופורציונלי?
אני עם אש די נמוך בוודאות פשוט המותן העצם רחבה.

• פותח/ת השרשור
נוראית??!
נראה לי שאתה סובל מסוג של הפרעת גוף דיסמורפית...
אני חושב שאתה נראה בסדר גמור
לא דע אני רואה אנשים עם מותן צרה,אולי נדפקתי,חוץ מזה שתסתכל על התמונה הראשונה ותראה שהמותניים לא בקו ישר הם יוצאות וזה עצם,

• פותח/ת השרשור
נכון הם לא בקו ישר.. יש לך מותן של גבר..
לא של ילד בן 14 ולא של דוגמנית שלא אוכלת...
כל האיכותיים יש להם מותן צרה,גב רחב ומותן צרה זה המודל לדעתי,מקווה שאם אגדל עוד זה יסתדר כי זה יוצר כמעט גוף גיטרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית