עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מקווה לעשות מחר אומנם זו סטייה יחסית קטנה אבל נראה לי טוביש לך סרטון?
ברך שמאל הסטייה לבחוץאיזה ברך זה? ולאיזה כיוון הסטיה?
אני מחכה לסרטון, אבל יש מצב שלכוון את בהונות הרגליים יותר כלפי פנים, או לחילופין יותר כלפי חוץ יפתרו את הבעיה.ברך שמאל הסטייה לבחוץ
היה לך את הבעיה הזאת?לי עוזר במצבים כאלה לעשות לג פרס או פשיטת ברכיים כל רגל בנפרד
עם אותו משקלים ואז אם יש חוסר איזון בכוח אז אתה מתייחס ומטפל בזה שם
אני מחכה לסרטון, אבל יש מצב שלכוון את בהונות הרגליים יותר כלפי פנים, או לחילופין יותר כלפי חוץ יפתרו את הבעיה.
אשלח
בעיות ב סקוואטים זה משהו שיכול לקרותאני מחכה לסרטון, אבל יש מצב שלכוון את בהונות הרגליים יותר כלפי פנים, או לחילופין יותר כלפי חוץ יפתרו את הבעיה.
היה לך את הבעיה הזאת?
אז בקיצור, לא הייתה לך הבעיה הזאת 🙄בעיות ב סקוואטים זה משהו שיכול לקרות
שמע אתה עושה סט ועוד סט
לפעמים שריר כלשהו עייף ושריר אחר לוקח פיקוד, אם זה המקרה, זה יכול לעזור בהחלט וכן, במידה מסוימת
באותו מידה זה יכול להיות משהו טכני כמו חוסר הפעלה נאותה של ההיפ רוטטור
צריך סרטון כדי לדעת בוודאות שהרי סקוואט חושף את שיווי המשקל שלך ביופיו ובמערומו וזה יכול להיות כמה וכמה דברים
אני יכול לשלוח לך סרטון מפעם בפרטי ותגיד לי אתה 🤬אז בקיצור, לא הייתה לך הבעיה הזאת 🙄
רק שאלתי.
יכול להיות הרבה גורמים לבעיה, בלי ספק, רק תמהתי איך הצעת פיתרון כל כך גורף ועוד הוספת מה "שעוזר לך".
אז הייתה לך הבעיה הזאת?אני יכול לשלוח לך סרטון מפעם בפרטי ותגיד לי אתה 🤬
כן היה לי פעם בריחות כאלה פה ושם, שגיליתי את חלקם רק בסרטון שלאחר מעשה כדי לתקן טכניקהאז הייתה לך הבעיה הזאת?
אני מבובל. אתה לא נותן תשובה ישירה.
אז למה לא ענית לי ישר על השאלה?כן היה לי פעם בריחות כאלה פה ושם, שגיליתי את חלקם רק בסרטון שלאחר מעשה כדי לתקן טכניקה
שלחתי בפרטי, מעדיף לשמור את הזהות שלי בסוד פהאז למה לא ענית לי ישר על השאלה?
במקום זה רשמת איזה הודעה מתחמקת מעט.
ואחר כך אתה מציע סרטון.
אבל אשמח לראות סרטון, בא תעלה את לכאן כדי שנראה במה היה מדובר.
זה בסדר, הכל טוב. הגבתי לך בפרטי.שלחתי בפרטי, מעדיף לשמור את הזהות שלי בסוד פה
כתבתי "וכן, במידה מסויימת", מצטער אם היה רושם של התחמקות
משער שאם אני אפשפש אוכל למצוא מקרה יותר דרמטי של 'בריחה'