הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוסר פרופורציה בשריר החזה

Shalev2160

משתמש מתחיל
22
2
נק' מוניטין:
2
22
2
שלום לכולם,
אני בן 17 ומתאמן כבר כמה שנים.
בחצי שנה האחרונה התחלתי לקחת את האימונים יותר ברצינות, ולהוסיף תרגילים מורכבים דוגמת דדליפט וסקוואט לתכנית האימונים שלי, אני עובד באופן מבוקר. יש לציין שאני עבדתי הרבה עם המאמנים במכון על הטכניקה אז זאת לא הבעיה אצלי.
בגדול אני רואה תוצאות באמת טובות בכל הגוף, חוץ מאשר בחזה. את שריר החזה אני יכול לראות רק במראה אחת מסויימת במקלחת ובשאר המקומות כאילו אין שם כלום, את.האמת שאני מסתכל אני רואה שבאמת אין לי שם כלום, אני מרגיש שאני שורף את החזה בכל אימון של a אבל למרות זאת אני לא רואה שאני מתקדם בשום צורה וזה כבר הגיע לתסכול מאוד גדול. בזמן האחרון שיניתח את התכנית , ואת המיינדסט בין הראש ולבין שריר החזה בזמן האימון , אני רואה הבדל אבל למרות זאת הוא לא בשמיים. אני מבין שהגנטיקה היא הבעיה ולמרות זאת, האם להילחם בגנטיקה הוא דבר בלתי אפשרי? אני מבין שאת הצורה של החזה אי אפשר לשנות אבל את נפח השריר גם אי אפשר?
התכנית שלי לחזה היא כזאת
Benchpress 4 סטים, סט אחרון31.5 כל צד (מוט אולימפי)
פרפר במכונה שלושה סטים
Flying cables שלושה סטים בצורה שעובדת על חזה תחתון ועוד שלושה בצורה שעובדת על חזה עליון
יש לציין שאני מרגיש את החזה בכל אימון מאז ששיניתי את.תכנית העבודה ולמרות זאת אני לא רואה באמת שינוי בחזה ביחס לשאר הגוף

קבצים מצורפים

• Screenshot_20191229-023825_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20191229-023825_WhatsApp.jpg
    KB 48.3 · צפיות: 138
  • Screenshot_20191229-023536_Gallery.jpg
    Screenshot_20191229-023536_Gallery.jpg
    KB 37 · צפיות: 146
  • Screenshot_20191229-023545_Gallery.jpg
    Screenshot_20191229-023545_Gallery.jpg
    KB 65.3 · צפיות: 142
  • Screenshot_20191229-023527_Gallery.jpg
    Screenshot_20191229-023527_Gallery.jpg
    KB 84.3 · צפיות: 142
  • Screenshot_20191229-023613_Gallery.jpg
    Screenshot_20191229-023613_Gallery.jpg
    KB 72.7 · צפיות: 95
לפעמים מדובר במבנה גוף כזה או אחר.

בכל מקרה בנץ' פרס תעשה 4X6-8 עם תכנון התקדמות שבועי / דו-שבועי.
בכללי אין סיבה לעשות 9 סטים של פרפר, 3 במכונה בהחלט יספיקו.
תוכל להכניס לחיצה בשיפוע 3X8-10 / מקבילים באחיזה רחבה 3X8-10 במקום.

סה"כ 10-12 סטים באימון חזה בהחלט מספיקים ואפילו לעיתים הרבה, תשים לב שאם אתה לא מצליח
להתקדם במשקל באופן שבועי / דו-שבועי תלך לכיוון ה8 סטים לאימון ואולי קצת פחות, הכי חשוב שתתקדם בבנץ' פרס.
חייב לייצר פורגרסיב אוברלואד כדי לבנות שריר בצורה טובה.

• פותח/ת השרשור

סה"כ 10-12 סטים באימון חזה בהחלט מספיקים ואפילו לעיתים הרבה, תשים לב שאם אתה לא מצליח
להתקדם במשקל באופן שבועי / דו-שבועי תלך לכיוון ה8 סטים לאימון ואולי קצת פחות, הכי חשוב שתתקדם בבנץ' פרס.
כשאתה אומר שמדובר במבנה גוף כזה או אחר, אתה מתכוון שיש מבני גוף שפשוט לא יכולים לקבל את הצורה של החזה / לגדל את הנפח של השריר בחזה בצורה שיראו אותה
או שפשוט יותר קשה לפתח את האיזור

ולהכניס לחיצה בשיפוע חיובי או שלילי?

תוריד סטים באימון חזה, תתמקד בלעלות משקלים בבנץ

ומניסיון אישי חזה זה שריר שבאחוז שומן שהוא לא נמוך לרוב נראה הרבה פחות טוב, מאמין שכשתרד באחוזי שומן, ואולי אפילו תגלח את החזה הוא יראה הרבה יותר טוב, ואתה תראה את הצורה שאתה רוצה(לא בהכרח את הגודל, אבל כן את הצורה)

• פותח/ת השרשור
תוריד סטים באימון חזה, תתמקד בלעלות משקלים בבנץ

ומניסיון אישי חזה זה שריר שבאחוז שומן שהוא לא נמוך לרוב נראה הרבה פחות טוב, מאמין שכשתרד באחוזי שומן, ואולי אפילו תגלח את החזה הוא יראה הרבה יותר טוב, ואתה תראה את הצורה שאתה רוצה(לא בהכרח את הגודל, אבל כן את הצורה)
א כל תודה רבה על העזרה
ב אתה יכול להעריך לפי התמונה על כמה אחוזי שומן בערך אני עומד?
ג בלהתמקד בבנץ פרס, אתה מתכוון ללשנות את התכנית? ואם כן אז מה לשנות

א כל תודה רבה על העזרה
ב אתה יכול להעריך לפי התמונה על כמה אחוזי שומן בערך אני עומד?
ג בלהתמקד בבנץ פרס, אתה מתכוון ללשנות את התכנית? ואם כן אז מה לשנות
אני לא כל כך טוב בהערכה של אחוזי שומן אבל הייתי מהמר משהו באיזור של 15-16

והייתי מוריד את כל הכבלים והפרפר במכונה
מכניס מקבילים או לחיצה חיובית (אפשר אימון ככה, אימון ככה) ובבנץ עובד ל6 חזרות

• פותח/ת השרשור
אני לא כל כך טוב בהערכה של אחוזי שומן אבל הייתי מהמר משהו באיזור של 15-16

והייתי מוריד את כל הכבלים והפרפר במכונה
מכניס מקבילים או לחיצה חיובית (אפשר אימון ככה, אימון ככה) ובבנץ עובד ל6 חזרות
סליחה על הבורות, אבל מה הטעם ב6 חזרות בבנץ?

תעבוד בין 6-8 חזרות, ככה יותר קל לבנות התקדמות לינארית.

בקשר למבנה גוף הכוונה שיש אנשים שגם אם יתאמנו כמו אהבלים על החזה הוא יראה יותר טוב ממה שנראה
חזה של מישהו שמשקיע ומתאמן כמו שצריך, גנטיקה זה משהו שלא קל להילחם בו.
בכל מקרה לחיצה בשיפוע שלילי זה חתיכת לוקש וסביר להניח שאם תפתח שם חזה זה כי אתה קרוב לזווית ישרה של הספסל.

אז או שיפוע חיובי או מקבילים, בכל מקרה לא חייב, לפעמים עדיף לעשות פחות תרגילי עזר ולהתמקד בנפח בנץ'.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תעבוד בין 6-8 חזרות, ככה יותר קל לבנות התקדמות לינארית.

בקשר למבנה גוף הכוונה שיש אנשים שגם אם יתאמנו כמו אהבלים על החזה הוא יראה יותר טוב ממה שנראה
חזה של מישהו שמשקיע ומתאמן כמו שצריך, גנטיקה זה משהו שלא קל להילחם בו.
בכל מקרה לחיצה בשיפוע שלילי זה חתיכת לוקש וסביר להניח שאם תפתח שם חזה זה כי אתה קרוב לזווית ישרה של הספסל.

אז או שיפוע חיובי או מקבילים, בכל מקרה לא חייב, לפעמים עדיף לעשות פחות תרגילי עזר ולהתמקד בנפח בנץ'.

בהצלחה
תודה רבה, ויש טעם להוסיף משקל עם חגורה במקבילים?

סליחה על הבורות, אבל מה הטעם ב6 חזרות בבנץ?
יש טעם בכל טווח חזרות, אם תתאמן בטווח חזרות גבוה מ6 יהיה לך קשה לייצר התקדמות במשקלים לאורך זמן, 6 זה טווח חזרות שדי גובל בתחום שעוד סבבה לעלות בו במשקלים וגם שמספק אחלה נפח

שלום לכולם,
אני בן 17 ומתאמן כבר כמה שנים.
בחצי שנה האחרונה התחלתי לקחת את האימונים יותר ברצינות, ולהוסיף תרגילים מורכבים דוגמת דדליפט וסקוואט לתכנית האימונים שלי, אני עובד באופן מבוקר. יש לציין שאני עבדתי הרבה עם המאמנים במכון על הטכניקה אז זאת לא הבעיה אצלי.
בגדול אני רואה תוצאות באמת טובות בכל הגוף, חוץ מאשר בחזה. את שריר החזה אני יכול לראות רק במראה אחת מסויימת במקלחת ובשאר המקומות כאילו אין שם כלום, את.האמת שאני מסתכל אני רואה שבאמת אין לי שם כלום, אני מרגיש שאני שורף את החזה בכל אימון של a אבל למרות זאת אני לא רואה שאני מתקדם בשום צורה וזה כבר הגיע לתסכול מאוד גדול. בזמן האחרון שיניתח את התכנית , ואת המיינדסט בין הראש ולבין שריר החזה בזמן האימון , אני רואה הבדל אבל למרות זאת הוא לא בשמיים. אני מבין שהגנטיקה היא הבעיה ולמרות זאת, האם להילחם בגנטיקה הוא דבר בלתי אפשרי? אני מבין שאת הצורה של החזה אי אפשר לשנות אבל את נפח השריר גם אי אפשר?
התכנית שלי לחזה היא כזאת
Benchpress 4 סטים, סט אחרון31.5 כל צד (מוט אולימפי)
פרפר במכונה שלושה סטים
Flying cables שלושה סטים בצורה שעובדת על חזה תחתון ועוד שלושה בצורה שעובדת על חזה עליון
יש לציין שאני מרגיש את החזה בכל אימון מאז ששיניתי את.תכנית העבודה ולמרות זאת אני לא רואה באמת שינוי בחזה ביחס לשאר הגוף
לא רואה משהו חריג בחזה שלך,כל הגוף פןט לא מפותח,תתמקד בלצבור ידע באיך להתאמן,תשמע פודקסטים,יוטיוב ועוד,יש גם את עיניין הגיל,בגיל שלך קשה מאוד להגיע לפיזיק טוב ובגרות שריר,תתמקד בלהתחק בנתיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית