הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בנוגע לעצירה במשקל בחיטוב

mor_lowcarb

משתמש מתחיל
70
4
נק' מוניטין:
-22
70
4
שלום לכולם כרגע אני נתקעתי בחיטוב ( גם אירובי וגם הורדה באוכל לא עזרו לי )
לכן התחלתי בתאריך ה 15.7.2015 נטרלי למשך שבועיים ואני לא יודע מה לעשות אחרי הנטרלי
כמובן, לחזור לחיטוב אבל ל-מה?
לאיזה תוכנית אימונים? עדיף לחזור ל FBW כי שבועיים לא הייתי במכון ?
לאיזה תפריט אכילה לחזור לדל פחמימה? ואם כן אז בהדרגה ? או שביום אחד פתאום לאכול 30 גרם פחמימה?
ועוד שאלה שלא קשורה:
קראתי קצת וראיתי שמוצרי חלב בחיטוב עושים ג'ינו וגורמים לך להראות נוזלי זה נכון?
מוצרי חלב זה חובה אצלי בדל פחמימה כי פשוט אין מה לאכול חוץ ממוצרי חלב ...
ועם יש תאירו את עיניי בבקשה 😃
גיל 16 וחצי
משקל לפני הנטרלי 68 עכשיו 69-70 (כנראה נוזלים מתסף בקריאטין בנוסף )
גובה 164
תודה רבה לעוזרים ובבקשה להתייחס לכול השאלות שלי (מתוסכל כבר... )

נערך לאחרונה:
גיל, גובה, משקל גוף?
כעיקרון אחרי שבועיים נייטרלי מורידים כמה מאות קלוריות מהתפריט לפי הגירעון שאתה רוצה (אל תוריד יותר מידי זה יכול להזיק).

לאיזה תוכנית אימונים? עדיף לחזור ל FBW כי שבועיים לא הייתי במכון ?
דבר ראשון לא היית אמור להפסיק את האימונים בשבועיים האלה, אין שום סיבה לעשות את זה. אם כבר הפסקת לשבועיים אז פשוט תחזור ל FBW (או אם הייתה לך תכנית אחרת שעבדה טוב תחזור אליה)
לאיזה תפריט אכילה לחזור לדל פחמימה? ואם כן אז בהדרגה ? או שביום אחד פתאום לאכול 30 גרם פחמימה?
אני מציע להתחיל להוריד בהדרגה, אם ישר תוריד באופן קיצוני אתה עלול שוב להיתקע אחרי כמה זמן ולא יהיה לאן לרדת.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון לא היית אמור להפסיק את האימונים בשבועיים האלה, אין שום סיבה לעשות את זה. אם כבר הפסקת לשבועיים אז פשוט תחזור ל FBW (או אם הייתה לך תכנית אחרת שעבדה טוב תחזור אליה)

אני מציע להתחיל להוריד בהדרגה, אם ישר תוריד באופן קיצוני אתה עלול שוב להיתקע אחרי כמה זמן ולא יהיה לאן לרדת.
אז אם כמה גירעון להתחיל?
ואתה ממליץ להתחיל עם אינטרוולים? כי יש לי ממש מוטביציה מהנטרלי הזה חזרתי עצבני מאוד ומפוקס
וכול כמה זמן להוריד קלוריות מהתפריט?
גיל, גובה, משקל גוף?
כעיקרון אחרי שבועיים נייטרלי מורידים כמה מאות קלוריות מהתפריט לפי הגירעון שאתה רוצה (אל תוריד יותר מידי זה יכול להזיק).

ערכתי ואם תוכל לעזור לי גם אעריך מאוד

אז אם כמה גירעון להתחיל?
תתחיל עם 300 לדעתי.
ואתה ממליץ להתחיל עם אינטרוולים? כי יש לי ממש מוטביציה מהנטרלי הזה חזרתי עצבני מאוד ומפוקס
אינטרוולים הכוונה לאירובי, HIIT? לא יודע, אני אוהב את זה יותר מאירובי "רגיל" לא בטוח מה עדיף
וכול כמה זמן להוריד קלוריות מהתפריט?
כשהירידה במשקל מאיטה מתחת לקצב טוב (מבחינתי פחות מ 700-800 גרם בשבוע, אבל זה תלוי גם במשקל גוף שלך עכשיו)

• פותח/ת השרשור
תתחיל עם 300 לדעתי.

אינטרוולים הכוונה לאירובי, HIIT? לא יודע, אני אוהב את זה יותר מאירובי "רגיל" לא בטוח מה עדיף

כשהירידה במשקל מאיטה מתחת לקצב טוב (מבחינתי פחות מ 700-800 גרם בשבוע, אבל זה תלוי גם במשקל גוף שלך עכשיו)

אתה יכול לשלוח לי הודעה בפרטי?
אני לא יודע איך פשוט ..

Back
למעלה תחתית