עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה, מילה טובה זה לא פחות חשוב ממוניטין 😃כבר נתתי מוניטין בלוג אבל עדיין כל הכבוד! 😃
יפה מאוד
ברכות
תודה תודה, טובאין מילים. פשוט תותח אתה!
לא יודע אם 5, מאמין שעוד 2.5 יכלתי אבל מעדיף ללכת לפי התכנון. 130 יהיה שבוע הבא 😃 ובכלל אני קצת פצוע, לא הייתי בטוח שאני אוכל להרים משהו כבד היום אבל בסוף יכלתיהיה לך גם 5 קילו יותר 😣
אצלי דווקא הלחיצות כמעט נשמרו אבל הסקוואט צנח למטה.. לא נורא, נחזיר אותו בקרובכל הכבוד
אחד האתגרים הגדולים הוא לשמר כח לחיצה כשיורדים במשקל...
דווקא אני רוצה להגיע ל 140 בלי עליה משמעותית במשקל 😃יבגני אחלה משקל קח תזמן אם תתמקד בבנצ ותעלה קצת במג אתה לוחץ 140 בקלות
גם אצלי זה ככה בחיטוב, סקוואט צונח למטה בקטע הזוי ולחיצות נשמרות יחסית.אצלי דווקא הלחיצות כמעט נשמרו אבל הסקוואט צנח למטה.. לא נורא, נחזיר אותו בקרוב
תודה 😃 שבוע הבא צפה לסרטון עם 130 😃נראה קליל מאוד יבגני, תותח.
מוזר, ממה שראיתי כאן אצל אנשים ציפיתי שזה יהיה הפוך...גם אצלי זה ככה בחיטוב, סקוואט צונח למטה בקטע הזוי ולחיצות נשמרות יחסית.
כנראה זה קשור לנפחי עבודה במהלך החיטוב..תודה 😃 שבוע הבא צפה לסרטון עם 130 😃
מוזר, ממה שראיתי כאן אצל אנשים ציפיתי שזה יהיה הפוך...
כנראה כן... אגב בניגוד למה שחשבתי שנכון לפני זה, עבדתי בנפח די גבוה בחיטוב. ללחיצות זה עבד יופי (ה 130 בנץ' שהיה לי בשבוע הראשון של החיטוב עלה בגריינד מטורף, לעומת ה 127.5 כאן שהיה סבבה). לסקוואט לא ממש (גם היה את העניין של הריצות שעשיתי שהשפיע)כנראה זה קשור לנפחי עבודה במהלך החיטוב..
תודה רבה 😃פשש כל הכבוד
תודה 😃מוניטין! ירדת 11-12 קילו? בכמה זמן?