הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על תוכנית.

Heaven And Hell

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
5-6 אימונים בשבוע
A:
בנץ' פרס 4X8
בנץ' פרס שיפוע חיובי 3X8
בנץ' בדאמבלים 3X10
פרפר בקבלים 3X12
מקבילים צר 3X8
בנץ' פרס אחיזה צמודה 3X10
לחיצה צרפתית 3X10
B:
מתח בסופינציה 3X8
חתירה במוט 3X8
מתח רחב 3X10
חתירה בדאמבל 3X10/חתירת קרוק
כפיפת מרפקים בפריצ'ר במוט ישר3X10
פטישים בעמידה 3X10
אמות 3X15
C:
סקווט 4X8
דדליפט 3X6
מכרעים/לג פרס 3X10
כפיפת ברך במכונה 2X10
הרמת עקבים 2X20-25
מיליטרי פרס 3X8
הרחקה לצדדים 3X10
חתירה אנכית 2X10
שראגס 2X12
כפיפות בטן 3X15
מה דעתכם ?

גיל? גובה? משקל? משקלי עבודה? מטרה באימונים?
אני מנחש שאין לך צורך בתכנית עמוסה כזאת 5-6 פעמים בשבוע ושתראה תוצאות טובות יותר ב FBW 3 פעמים בשבוע, אבל צריך את הנתונים הנוספים ששאלתי.

• פותח/ת השרשור
גיל? גובה? משקל? משקלי עבודה? מטרה באימונים?
אני מנחש שאין לך צורך בתכנית עמוסה כזאת 5-6 פעמים בשבוע ושתראה תוצאות טובות יותר ב FBW 3 פעמים בשבוע, אבל צריך את הנתונים הנוספים ששאלתי.
גיל:17 גובה: 1.82 משקל: 72.5 משקלי עבודה: סקוואט 100 3x8 דדליפט 120 3x6 בנץ' 75-80 3x8 כרגע אני נמצא בנייטרלי...אבל עוד חודשיים ככה אני רוצה מסה...אני מתאמן קרוב לשנתיים והייתי יכול להגיע לתוצאות יותר טובות אבל עברתי כמה פציעות בדרך.
מצטער על זה שזה מבולגן אני דרך הפלאפון.

יש לך משקלי עבודה יפים, אבל ABC זו תוכנית שמעטים מאד צריכים אותה.

כמו ש- @yujinius כתב, אתה יכול להגיע לתוצאות יפות עם תוכנית FBW.
אתה יכול ללכת על ליניארית מחוזקת בתרגילי עזר, או טקסס (קצת יותר טובה לכוח ופחות למסה, לדעתי) - או לבנות FBW רגילה, כמו זו שהצעתי פה למישהו: https://www.lbs.co.il/threads/69868/#post-951370

אגב, גם אם יש לך התאוששות מדהימה ויש לך תקופה ריקה עכשיו עם יכולת לאכול ולישון כמו שצריך, ואתה מתעקש על ABC של 5 פעמים בשבוע - לא זו התוכנית. היא עמוסה בטירוף, וצריך לבנות משהו הרבה יותר הגיוני מזה.

• פותח/ת השרשור
יש לך משקלי עבודה יפים, אבל ABC זו תוכנית שמעטים מאד צריכים אותה.

כמו ש- @yujinius כתב, אתה יכול להגיע לתוצאות יפות עם תוכנית FBW.
אתה יכול ללכת על ליניארית מחוזקת בתרגילי עזר, או טקסס (קצת יותר טובה לכוח ופחות למסה, לדעתי) - או לבנות FBW רגילה, כמו זו שהצעתי פה למישהו: https://www.lbs.co.il/threads/69868/#post-951370

אגב, גם אם יש לך התאוששות מדהימה ויש לך תקופה ריקה עכשיו עם יכולת לאכול ולישון כמו שצריך, ואתה מתעקש על ABC של 5 פעמים בשבוע - לא זו התוכנית. היא עמוסה בטירוף, וצריך לבנות משהו הרבה יותר הגיוני מזה.
אני כרגע עם הABC הזו כבר שלושה שבועות בערך ואני באמת מרגיש שמאז שהתחלתי תתוכנית הזו אני הרבה יותר מאמץ תשרירים...לפני זה הייתי בAB וכבר הרגשתי שהיא כבר קלה לי יחסית, אבל אם אתה אומר שהABC הזו לא טובה אז מה לחזור לFBW ? זו לא תוכנית למתחילים ?
יש לי תFBW הזו:
סקווט 3X8
דדליפט 2X6
בנץ' פרס 4X8
מתח בסופינציה/מתח רחב 3X8
מיליטרי פרס 3X8
כפיפת מרפקים כלשהי - לא משנה איזו 2-3X10
מקבילים צר 2-3X8
כפיפות בטן 2-3X12-15
אבל אני מרגיש שעם FBW אני פשוט לא אאמץ מספיק את השרירים..אני רוצה התמקדות גם.
ותודה !

אני כרגע עם הABC הזו כבר שלושה שבועות בערך ואני באמת מרגיש שמאז שהתחלתי תתוכנית הזו אני הרבה יותר מאמץ תשרירים...לפני זה הייתי בAB וכבר הרגשתי שהיא כבר קלה לי יחסית, אבל אם אתה אומר שהABC הזו לא טובה אז מה לחזור לFBW ? זו לא תוכנית למתחילים ?
יש לי תFBW הזו:
סקווט 3X8
דדליפט 2X6
בנץ' פרס 4X8
מתח בסופינציה/מתח רחב 3X8
מיליטרי פרס 3X8
כפיפת מרפקים כלשהי - לא משנה איזו 2-3X10
מקבילים צר 2-3X8
כפיפות בטן 2-3X12-15
אבל אני מרגיש שעם FBW אני פשוט לא אאמץ מספיק את השרירים..אני רוצה התמקדות גם.
ותודה !
אז בשביל מה אתה שואל???

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית