הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ במה להשקיע יותר בחיטוב

• פותח/ת השרשור Nr3421
  • פורסם בתאריך

Nr3421

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
היי,

אני כבר 3 חודשים בערך בחיטוב, עושה ab במכון ואז 20 דקות אירובי בסוף כל אימון, והגוף שלי יחסית מחוטב מבחינת שריר. האם כדאי לי להשקיע יותר בריצה ואירובי (שאני עושה מקסימום פעמיים בשבוע) ולהוריד מחשיבות אימוני הכוח בינתיים?

תודה לעוזרים 😃

מאיפה אנחנו יודעים מה עדיף לך?
תכתוב קצת פרטים על עצמך, גיל גובה משקל א.ש, האם אתה בחיטוב אחרי תקופת מסה... מה המטרה שלך בכלל?

אני כבר 3 חודשים בערך בחיטוב, עושה ab במכון ואז 20 דקות אירובי בסוף כל אימון, והגוף שלי יחסית מחוטב מבחינת שריר. האם כדאי לי להשקיע יותר בריצה ואירובי (שאני עושה מקסימום פעמיים בשבוע) ולהוריד מחשיבות אימוני הכוח בינתיים?
אסור להוריד את אימוני הכוח, אבל צריך לזכור שהם לא בונים שריר בחיטוב אלא רק משמרים. לכן חשוב לעבוד במשקלי שיא לכמות חזרות סבירה. כלומר אין צורך במספר רב של סטים. אין לעבוד עם 10 חזרות, כי העצימות נמוכה מדי. מצד שני אין לעבוד באופן קבוע עם 3 חזרות - העצימות גבוהה מדי עבור חיטוב.

אחרי שלושה חודשים של חיטוב אם היית ב-FBW הייתי אומר לך לעבור לפירמידה עולה, לעשות סט אחד עם משקל שיא (לחמישיה) לכל תרגיל. אין יותר מדי צורך בתרגילי עזר, כי ממילא לא תוסיף מסת שריר. כל זה בהנחה שאתה שומר על גירעון קלורי סביר ולא משתולל איתו (או עם אירובי), עושה העמסות מסודרות, ויוצא לנייטרלי (בעצם עכשיו, אחרי 3 חודשים).

תקרא הכל בלינק הזה: https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית