עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אהלן, אשמח אם תספר לי קודם איך התאמנת עד היום, איזה תוכניות עשית ולאילו תוצאות הגעת מבחינת גדילה ומשקלי עבודה. אשמח גם אם תשאל שאלה יותר ממוקדת כי בעיקרון אם אתה רוצה דגש לרוחב ועובי אתה פשוט צריך לאכול יותר ולגדול יותר.אוקיי תודה רבה
וסתם נקודה למחשבה על הגישה!
אני בעצמי מורה לעיצוב וכאשר פונים אלי תלמידים אני קשוב אליהם ומנסה להבין מהם הבעיות , לפני שאני מפנה אותם לספרים או לרשת.
כי אני לא שוכח שגם אני הייתי כמוהם תלמיד
אוקיי בוא נסגור כמה פערים בהבנה שלך בנושא ואז נתחיל להתקדם הלאה.אהלן שלום לך ותודה על תשומת הלב
כמו שאמרתי אני בן 31 ובאמת שעברתי המון , למה הכוונה אני זוכר שהתחלתי להתאמן , אלי האנה היה בשיאו.
ניסיתי את כל התוספים (ללא סופר תוספים)
והבנתי שאת המראה המחוטב אני לא אשיג כי עם יד על הלב האשמה אצלי , אני לא שומר במאת האחוזים על תזונה.
אז אני מעדיף בכל זאת להתאמן כי אני מטורף על זה.
פשוט אני שוקל 105 קילו ולא נראה מסיבי (זה מעצבן)
באימון אני כל כולי שם נותן אלף %
מכניס את כמות החלבון הנדרשת לאחר הפעילות
וגורנישט לא רואים ממש את גודל השריר ( ידוע לי שיהיה קשה לראות מעבר לרקמת השומן) אבל בכל זאת
מה אני מבקש טיפלה מסיביות.
סליחה על החפירה מקווה שתבין אותי
לצערי זה שאתה נותן 1000% באימון לא אומר שההתקדמות גם תהיה 1000%. צריך לראות את התוכנית שאתה עושה, ואולי לעשות תוכנית שבה לא תתן 1000% אבל אולי תראה התקדמות טובה יותר. אתה מבין, אולי אתה מורה לעיצוב אבל פה, לא כמו בעיצוב, לא תמיד 1000% השקעה שווה 1000% תוצאות. לפעמים 1000% השקעה שווה 10% תוצאות ו70% השקעה שווה 80% תוצאות. לך תדע, העיקר למצוא את תוכנית האימונים שתעבוד ולעבוד לפיה. בשביל זה אשמח לראות איך אתה מתאמן ומה תוכניות האימונים שעבדת איתן עד היום ומה אתה עושה עכשיו, כולל כמה אימונים בשבוע אתה מבצעבאימון אני כל כולי שם נותן אלף %
לצערי הרב כמות החלבון שאתה מכניס אחרי אימון לא רלוונטית בכלל. מה שחשוב זה מה שאתה אוכל ביום יום וכמות הקלוריות שאתה מכניס בסוף כל יום, כולל כמות החלבון הפחמימה והשומן. גם אם אתה לא שומר תזונה ולא סופר ערכים קלוריים עד המלפפון האחרון, רצוי לדעת מה וכמה אתה מכניס כי יש לזה השפעה ישירה על התוצאות שלך.מכניס את כמות החלבון הנדרשת לאחר הפעילות
לא סיפקת לי את כל המידע שביקשתי אבל ננסה לעבוד עם זה. אתה אומר "לא הרגשתי שעבדתי כשעשיתי 2 שרירים באימון" אבל הסברתי לך שלא תמיד זה שאתה מרגיש שאתה לא יכול ללכת אחרי אימון דווקא אומר שאתה תגדל בצורה הטובה ביותר.אחי אני מוריד את הכובע!!!!
איזה כייף שיש אנשים טובים!
אני ארשום הכל מסודר ואז אעלה לך לפה.
מבחינתי בלי להכיר אותך או לראות אותך
מה שתגיד אקבל!
תודה באמת תודה
שלום לך.
את תוכניות האימון שלי עד עכשיו הייתי עושה על פי מאמרים , ספרות , וחברים .
כרגע אני עובד כך (עובד חופשי ללא מכונות !דמבלים,מוט וכו . לא אוהב תמכונות)
גב - יום א
כתפיים - יום ב
מנוחה
חזה - יום ד
ידיים - יום ה
רגליים - יום ו
משך האימון עד שעה! כולל חימום ומתיחות.
זמן בין סט לסט 60-90 שניות.
זמן בין תרגיל לתרגיל עד 2 דק.
כאשר הייתי עושה חלוקה של שתי שרירים באימון לא הייתי מרגיש ממש שהתאמנתי (לדוגמה גב+יד קידמית).
האימונים שלי בבוקר 8-9
תזונה כמו שאמרתי אני לא שומר הדוק.
3 ארוחות ביום עיקריות ובאמצע יכול להיות תוספות כמו כריכים מעדנים ופירות
שים לב שבאימון C ארבעת הסטים הראשונים הם חימום. בסקוואט. רשום לך ברשימה בדיוק מה אתה מבצע באותו יום, מה הסטים של החימום ומה הסטים של העבודה.ושוב המון תודה על העזרה.
בוא נראה אם הבנתי נכון
האימון יהיה AXBXCXX
A-נפח (משקלים עד כשל)
סקוואט-5*5
לחיצת חזה 5*5
סנט אובר רו 5*5
B-התאוששות ( להוריד 10% מאימון הנפח)
סקוואט קל 3*3
לחיצת כתף 3*3
מתח 3*max
C-עצימות (משקלים גבוהים)
סקוואט5*5
לחיצת חזה5*5
דד ליפט 5*5
תודה רבה על ההזמנה, אולי יום אחד 😃אוקיי המון המון תודה
אני מזמין אותך למספרה שלי
בהוד השרון
לתספורת על חשבוני
מתי שתרצה
תודה
אני לא רופא ואני לא ראיתי או בדקתי אותך אז אני לא יכול להביא לך דעה בעניין הרופא. מנסיון אישי, אני יודע כשאני מרגיש מאוד עייף מתקופת אימונים ובמקרים כאלה אני מרגיש שאני צריך לקחת שבוע הפסקה ולוקח. אני ממליץ לך להחליט לפי הרגשה אישית, אם אתה חושב ששבוע הפסקה יהיה לטובה ותוכל לחזור אחר כך לאימונים כמו חדש אז לך על זה. אם אין לך צורך בזה אז אל תעשה את זה. לדעתי האישית אם אתה מרגיש צורך במנוחה עדיף לקחת מנוחה מלאה ולא להתאמן קל.בכייף
אז אתה מציע להקשיב לרופא ולעשות הפסקה שבוע.
או להתאמן קל?