הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון מחפש הכוונה

• פותח/ת השרשור Sagior
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אוקיי הבנתי.
ועוד משהו קטן ואחרון
לא דיברנו בכלל על התזונה
אולי תפתור לי את המיתוס פעם אחת ולתמיד??
אני מתאמן בבוקר (שעה וחצי לאחר שקם)
ואוכל שתי פרוסות לחם מלא עם גבינה לבנה עליהם, פרי, ואחרי עשריים דקות שותה קפה שחור .
ולאחר האימון אוכל 2 מעדנים (ביו 0%) ושתי חלבוני ביצה (את הצהוב זורק)

עוד פעם, זה לא משנה מה אתה אוכל במקביל לאימון. מה שחשוב זה מה שאתה אוכל בכל היום! אתה צריך לדעת כמה קלוריות אתה שורף וכמה קלוריות אתה מכניס לגוף ואחר כך על ידי הנתונים האלה להכניס ככה שתכניס יות/פחות בהתאם למטרה. לפי מה שהבנתי, אם אתה רוצה להתרחב סימן שאתה רוצה מסה
יש פה הסבר יותר מפורט
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

• פותח/ת השרשור
סבבה הבנתי
אני אקרא את זה.
משיטוט ברשת הבנתי שהתוכנית שנתת לי ממש משפרת השיגים ומעצימה.
אף פעם לא שמעתי עליה
ולא ראיתי בחדרי הכושר
בחו״ל המון עובדים איתה
אתה מקצוען!

• פותח/ת השרשור
ערב טוב
רציתי לדעת בבקשה אם אפשרי בתוכנית של טקסס במקום דדליפט אפשרי לעשות rack pulls
תודה רבה

ערב טוב
רציתי לדעת בבקשה אם אפשרי בתוכנית של טקסס במקום דדליפט אפשרי לעשות rack pulls
תודה רבה
למה לעשות את זה? ראק פולס זה תנועה חלקית של דדליפט, החלק העליון של התנועה, שבדרך כלל עושים בתור תרגיל עזר לשפר את הדדליפט (ברמות גבוהות יחסית, אין סיבה למתחילים לעשות את זה). למה שתעשה תנועה חלקית כשאפשר לעשות תנועה מלאה?

תשמע אתה בן אדם גדול, בטוח שאתה אוכל מספיק ? ומספיק חלבון? לפי הנאמר לעיל יש לך כנראה 80 קילו מסת גוף רזה מינימום מה שאומר שאתה צריך לצרוך 160 גרם חלבון ביום, בטוח שאתה מגיע לזה ? התוכנית שלך עד עכשיו לא משהו. טקסס תהיה לך מעולה.
אפשר לשאול למה מעדנים 0%? הם ממש מגעילים ואין בהם כלל שומן (שהוא חיוני לך מאוד) במיוחד שומן רווי שבריא לך (מוזמן לחקור על ''פליאו''- שומן רווי וכולסטרול בריאים לך ולא גורמים למחלות לב) ותחטב, בן אדם. לא בריא להיות על א.ש כזה. תפוס את עצמך בידיים
(אישית אני אוהב לחטב בקארבנייט- 10 ימים ראשונים עד 30 פחמימה יום עשירי מ6 בערב העמסה כמה פחמימה שבא לך השתדל להמנע מהרבה חלבון ושומן (כמו בכל העמסה) אחר כך אתה כל יום אוכל עד 30 גרם פחמימה ומעמיס פעם בשבוע אחרי 6 בערב- מותר לך לאכול מה שאתה רוצה בהעמסות(תתפרע, כריות אחלה דבר פיצה למשל יש בה הרבה שומן אבל גם אפשרי) וגם בימים הרגילים אין הסתכלות על קלוריות רק על פחמימה. ביצים יש לטגן עם חמאה או כל גבר שומני אחר)

• פותח/ת השרשור
חייב לקחת את עצמי בידיים כמו שאתה אומר.
עשיתי בדיקות כלליות , התוצאות לפי מה שראיתי לא כאלה טובות.
אני חושב שאעשה טקסס 3 פעמים בשבוע
ואירובי 4 פעמיים בשבוע.
דגש על תפריט מוקפד.
לגבי המעדנים זה מה שהייתי אוכל מיד בתום האימון(אשמח לשמוע מה כן טוב מיד לאחר האימון האנאירובי)
למה לעשות את זה? ראק פולס זה תנועה חלקית של דדליפט, החלק העליון של התנועה, שבדרך כלל עושים בתור תרגיל עזר לשפר את הדדליפט (ברמות גבוהות יחסית, אין סיבה למתחילים לעשות את זה). למה שתעשה תנועה חלקית כשאפשר לעשות תנועה מלאה?
אתה צודק פשוט רציתי לראות אם אפשר להוריד לחץ מהגב התחתון

אני לא רופא ואני לא ראיתי או בדקתי אותך אז אני לא יכול להביא לך דעה בעניין הרופא. מנסיון אישי, אני יודע כשאני מרגיש מאוד עייף מתקופת אימונים ובמקרים כאלה אני מרגיש שאני צריך לקחת שבוע הפסקה ולוקח. אני ממליץ לך להחליט לפי הרגשה אישית, אם אתה חושב ששבוע הפסקה יהיה לטובה ותוכל לחזור אחר כך לאימונים כמו חדש אז לך על זה. אם אין לך צורך בזה אז אל תעשה את זה. לדעתי האישית אם אתה מרגיש צורך במנוחה עדיף לקחת מנוחה מלאה ולא להתאמן קל.

היי SAGIOR,
שאלה, חשבת פעם לעשות אימון שהוא לא חדר כושר אלה יותר אימון פונקציונאלי?
אני הייתי בבעיה כמו שלך עד לפני כשנה וחצי והתחלתי לעשות אימוני קרוספיט, עשה לי פלאים ובנוסף הפך את כל תהליך התזונה (שהבנתי שאצלך הוא בעייתי) להרבה יותר קל לאור התמיכה והעזרה של המאמנים.

באם תרצה לדעת עוד מידע אשמח לעזור ולהכווין אותך למקומות יעילים.
אני באופן אישי ממליץ על קרוספיט TLV, הייתי במספר מכוני קרוספיט והמאמן הראשי שם (ירון נוף) ושאר הצוות פשוט מדהימים.

Back
למעלה תחתית