הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אוסטרין

dudifitness

משתמש מתחיל
85
16
נק' מוניטין:
19
85
16
צריך חוות דעת אולי יש עוד אנשים שניסו....אני אחרי סייקל מסה טסט וכבר עבר כמעט חודשיים והתחלתי לקצץ בקלוריות...רוצה לרדת באחוזי שומן עד הסייקל הבא. שווה להשקיע באוסטרין חודש-חודשיים לחיטוב זמני רק לשמור על שריר. או עדיף לחכות ולעשות סייקל חיטוב עם חומרים?

אני כרגע גם לוקח אוסטרין ו GW ביחד אחרי סייקל, כרגע שומר על כל המאסה ואחוז השומן בגלל תזונה קפדנית. את האמת לא יודע עם זה מהכדורים מצד שני לא נחלשתי ומרגיש טוב יותר מאשר בסייקל.

גם לי ניסיון עם אוסטרין וGW , מצטרף לעונה לפני ומרגיש אותו הדבר!
בקרוב אתחיל גם MK , אדווח שיהיה מה
בהצלחה

שכחתי לציין שהתופעת לוואי היחידה מהאוסטרין היתה כאבי מיגרנה בעין שמאל , די כרוני כל זמן השימוש , כשהפסקתי זה עבר , כרגע אני רק על GW , אחרי שאסיים PCT ואבצע בדיקות דם אתחיל גם LGD- 4033 שהוא גם פועל על הרצפטור האנדרוגני כמו האוסטרין רק עוצמתי יותר (אמור להיות)

כמובן גם על זה אדווח בהמשך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איזה PCT אתם עושים ? הבנתי שטסט בוסטר מספיק לאוסטרין, יש לי בבית erase pro זה מוצר בסגנון AI וגם מוריד קורטיזול הבנתי.

לא מדוייק
בעיקרון אתה צודק , הציר אינו מושבת דיו על מנת לקבל pct מלא.
ההמלצות הן שאחרי שימוש של מעל 6 שבועות לבצע טיפול בכלומיד למשך שבועיים .
בכל מקרה זה אישי לחלוטין , כל אחד יגיב אחרת ..
הכי טוב לבצע בדיקות דם ועל פיהן לפעול .

לא מדוייק
בעיקרון אתה צודק , הציר אינו מושבת דיו על מנת לקבל pct מלא.
ההמלצות הן שאחרי שימוש של מעל 6 שבועות לבצע טיפול בכלומיד למשך שבועיים .
בכל מקרה זה אישי לחלוטין , כל אחד יגיב אחרת ..
הכי טוב לבצע בדיקות דם ועל פיהן לפעול .
תלוי מינון אני חושב, 10 מג אוסטרין ו 10 מג GW לא יעשו שום נזק במינון כזה לדעתי.

אני מתכנן 15 מ"ג למשך 6 שבועות ואז ERASE PRO 4 שבועות ... מחכה למשלוח רק
כדאי להיזהר משימוש ב-pct שהוא otc. מילא שלרוב הוא לא יעיל ואז הנזק הוא לכיס, יתכן מצב בו דווקא קיים חומר פעיל כ-AI למשל, בעוד לאחר שימוש ב-SARM כיסוח רמות האסטרוגן יהווה נזק לציר בפני עצמו.

• פותח/ת השרשור
תום מה הכוונה , יצא להשתמש במוצרים OTC בעבר...הם עובדים ורואים ומרגישים יותר מידי מינון גבוהה היתי מאבד לבידו, והמראה היה יבש.
אתה אומר עדיף לוותר על PCT שהחומר חלש?

תום מה הכוונה , יצא להשתמש במוצרים OTC בעבר...הם עובדים ורואים ומרגישים יותר מידי מינון גבוהה היתי מאבד לבידו, והמראה היה יבש.
אתה אומר עדיף לוותר על PCT שהחומר חלש?
מוצרי pct שקונים oct הם לא עובדים.
יש כלומיד ופרגניל וזה מה שעובד.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה

שכחתי לציין שהתופעת לוואי היחידה מהאוסטרין היתה כאבי מיגרנה בעין שמאל , די כרוני כל זמן השימוש , כשהפסקתי זה עבר , כרגע אני רק על GW , אחרי שאסיים PCT ואבצע בדיקות דם אתחיל גם LGD- 4033 שהוא גם פועל על הרצפטור האנדרוגני כמו האוסטרין רק עוצמתי יותר (אמור להיות)

איזה מינון הגעת עם החומר? היום קיבלתי את המוצר, יש לי מוצר בכדורים של 5 מ"ג ככה שאפשר לשלוט במינונים. הולך לעשות 6 שבועות גירעון קל ואז לחזור למסה אחרי pct

אני עשיתי 15 מג ליום למשך שמונה שבועות .
בתקופה שנטלתי את האוסטרין הייתי במסה כך שמעניין לראות את התוצאות בגירעון .
אשמח אם תפתח לוג או תעדכן כל שבוע הרגשה משקל וביצועים.
בהצלחה

אני עשיתי 15 מג ליום למשך שמונה שבועות .
בתקופה שנטלתי את האוסטרין הייתי במסה כך שמעניין לראות את התוצאות בגירעון .
אשמח אם תפתח לוג או תעדכן כל שבוע הרגשה משקל וביצועים.
בהצלחה
כמה מ"ג אוסטרין לפי דעתך צריכים לקחת שנכנסים לסייקל חיטוב, על מנת לאבד שומן ולא מסת שריר?

• פותח/ת השרשור
15 מ"ג זה לא מספיק למסה,לא שזה חומר רציני אבל יותר לכיוון ה30 צריך. חיטוב הבנתי 15-20 גג מספיק. וזה חומר יותר טוב לחיטוב או ריקומפ .
אבל אני אתן עידכונים בהמשך .

אינני יודע מה מידת היכולת של אוסטרין להחזיק מסת שריר יציבה בתפריט חיטוב משמעותי , המלצתי בכל מקרה היא לעשות את זה בהדרגתיות ובכל מקרה לא לעבור 20 מ"ג ליום .
בנוסף יש את ה GW שהוא בעל תכונות אנטי קטבוליות , יחד עם אוסטרין נראה לי שילוב מצויין לתפריט חיטוב .

• פותח/ת השרשור
היום לקחתי רק 5 מ"ג , רק לבדוק איך הגוף מקבל את זה. מחר מעלה ל10 מ"ג יום יומיים. נראה מה קורה בהמשך.

• פותח/ת השרשור
רק מעדכן אני סוגר שבוע על אוסטרין 15 מ"ג ....הרגשה כללית סבבה. מוד טוב כזה ביום. אין תופעות לוואי חריגות. יש חשק להתאמן. אני עדיין לא קיצצתי בקלוריות והפחמימות הרבה.מנסה כמה שפחות להוריד קלוריות ולתת למוצר לעבוד אולי ארוויח ריקומפ קטן...שבוע הבא מוריד עוד טיפה פחמימות. לא הולך לחיטוב רציני רק לנקות קצת נוזלים ולפתח רגישות לאינסולין. זו הכנה למסה.מתאמן ABCDE ומבצע אימוני HIIT של כ 4בשבוע 15-20דקות.

בהצלחה

חייב לומר שהתחיל לי לפני יומיים משהו דומה עם עין שמאל אבל זה יותר כייוץ כזה לא רצוני מוזר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית