הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אוסטרין

dudifitness

משתמש מתחיל
85
16
נק' מוניטין:
19
85
16
צריך חוות דעת אולי יש עוד אנשים שניסו....אני אחרי סייקל מסה טסט וכבר עבר כמעט חודשיים והתחלתי לקצץ בקלוריות...רוצה לרדת באחוזי שומן עד הסייקל הבא. שווה להשקיע באוסטרין חודש-חודשיים לחיטוב זמני רק לשמור על שריר. או עדיף לחכות ולעשות סייקל חיטוב עם חומרים?

• פותח/ת השרשור
מרגיש שלתת לכל שריר עבודה פעם בשבוע מניב לך יותר תוצאות מפעמיים?
אני משחק בין abcde לבין abcd לרוב .... כבר ככה שנים לא רואה טעם לאמן שריר פעמיים , הוא לא מתאושש אצלי. על סייקל פשוט אני מתאמן 6 אימונים . לפעמים לוקח חלק בגוף ומאמן אותו רק פעמיים בשבוע למשך 6-8 שבועות. ואז מרפה ממנו לתקופה, ואולי יאמן חלק אחר פעמיים.

• פותח/ת השרשור
רק מעדכן שיש פאמפ טוב באימונים עם האוסטרין...אני שוקל לעלות 3 שבועות אחרונים ל 20 מ"ג.... המשקל יציב. לא מרגיש משהו חריג מקצץ מעט כל שבועיים בקלוריות ממש מעט. קשה לי לדעת אם יש עליה בכוח כי לרוב האימון מתבצע כסופר סטים,ג'יינט סטים. ועבודה על חזרות ופאמפ.

מטומטם לדעתי. תעשה פשוט סייקל שארוך ב4 שבועות ורוטציה של חומרים, חלק ממנו חיטוב חלק מסה. לא חסרות דרכים לסובב את זה בלי שתצטרך להתעקם.

• פותח/ת השרשור
אין שום איבוד לבידו והיום העלתי ל 20 ... נראה מה קורה ואיך ההרגשה. שבוע הבא נותן עוד קיצוץ בפחמימות.
דניאל אני על החומר כבר 3 שבועות הכיוון הוא ל6-8 שבועות . איזה חומרים? אולי אתן שבועות אחרונים ריברס דיאט ויעלה בהדרגה קלוריות אולי ארוויח ריקומפ.

• פותח/ת השרשור
סיימתי שבוע 4 מתחיל לצאת ורידים שוב בכתפיים בזמן אימון המשקל לא ממש יורד או שאני לא בגירעון קלורי או שהאוסטרין גורם לי לשמור עליו... קשה לדעת. הדיאטה כרגע הורדתי עוד פחמימות לסביבות 190 שזה כמות סבבה גמרי . עדיין עושה HIIT 10-15דקות אחרי כל אימון.
מתלבט עד כמה להמשיך עם החומר 6 שבועות או 8 . השלב הבא כנראה לנסות LGD שחבר לקח והרגיש מאוד טוב וחזק . אמר שאין מה להשוות לאוסטרין. כנראה יעשה איתו מסה.

ממה שקראתי לגבי LGD 4033 שהוא בהחלט משבית.
תופעות נפוצות זה איבוד ליבידו והקטנת השק אשכים.
נראה שלא מומלץ לקחת אותו ללא טסטץ

• פותח/ת השרשור
ממה שקראתי לגבי LGD 4033 שהוא בהחלט משבית.
תופעות נפוצות זה איבוד ליבידו והקטנת השק אשכים.
נראה שלא מומלץ לקחת אותו ללא טסטץ
אכן הוא הרגיש עייפות וחוסר חשק מיני....אבל ההתאוששות בפיסיטי קלה

• פותח/ת השרשור
סגרתי שבוע 6 עם החומר....עדיין 20 מ"ג . מתלבט אם להמשיך עוד שבועיים... בנתיים מתכונן ליציאה מחיטוב סוף קיץ ויש לי עוד מסה לצבור.
מרגיש עייפות ומנומנם כל הזמן....רק לפני שבועיים היו הפרעות שינה ועכשיו ישן מת ונרדם בכל מצב... באימונים יש עדיין כח לא יודע אם זה מקיצוץ בפחמימות אני סביבות 160 גרם. או שהחומר עושה לי זה זה. חשק מיני תקין. ירדתי ב8 שבועות 3 קילו לאט לאט.

• פותח/ת השרשור
אחרי 8 שבועות כמעט לסיכום:
הרגשה מדהימה מצב רוח טוב וחשק להתאמן .יותר טוב מסייקל טסט.
יש פאמפ נחמד לאורך היום ונוקשות בשריר.
תופעות לוואי שהרגשתי שהעלתי מינון קצת הפרעות שינה קלות בשעתיים הראשונות.
עזר לי לשמור קצת על המסה הרזה,לא בטוח שהיתי רץ איתו לחיטוב קיצוני מידי.
לאחר כמעט 8 שבועות הרגשתי קצת רך נוזלי יכול להיות עליה של אסטרוגן.
לא היה איבוד לבידו בכלל ועדיין מתפקד יופי יופי 😆
לא נראה לי שזה מצריך pct כלל. אבל הולך לתת 4 שבועות עם AI וטסט בוסטר OTC כנראה עד הסייקל הבא.
סה"כ קצת התאכזבתי אבל גם לא ציפיתי ליותר מידי.
אם לא מצפים לתוצאות של סטרואידים אז זה עובד ונחמד.
רק בין הסייקלים לשמור על המורל.🤩

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית