הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך מקבלים הנחה באתר של ADIDAS?

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
פשוט נרשם וברגע שאתה מאשר קבל של חומר מבצעים וסיילים אתה תקבל גם את ה-15% הנחה.

@Asi יודע הכי טוב

• פותח/ת השרשור
פשוט נרשם וברגע שאתה מאשר קבל של חומר מבצעים וסיילים אתה תקבל גם את ה-15% הנחה.

@Asi יודע הכי טוב
עברתי על האימייל וקיבלתי קופון של 15% הנחה וקופון של 20% הנחה ושניהם תקפים עד ה29 וה30 ביולי והקטע הוא שאני כבר בחלון של הReview and Pay וניסיתי להכניס אותם איפה שרשום Enter Promo Code ואז כשלחצתי APPLY הוא טען מחדש את העמוד וכלום לא השתנה כאילו שהקוד לא תקף בכלל...

נסה אולי מדפדפן אחר, עוד לא יצא לי לשמוע על מקרה כזה ולי זה לא קרה.

• פותח/ת השרשור
נסה אולי מדפדפן אחר, עוד לא יצא לי לשמוע על מקרה כזה ולי זה לא קרה.
תודה על העצה עוז, למרות שהיא לא עבדה :(
ניסיתי עכשיו גם מFIREFOX כשקודם ניסיתי מCHROME ובדיוק אותה תוצאה. ובדקתי במייל שני הקופונים עדיין לא פג תוקף ופשוט לא עובדים :(

תודה על העצה עוז, למרות שהיא לא עבדה 😭
ניסיתי עכשיו גם מFIREFOX כשקודם ניסיתי מCHROME ובדיוק אותה תוצאה. ובדקתי במייל שני הקופונים עדיין לא פג תוקף ופשוט לא עובדים 😭
אי אפשר ליצור איתם קשר או משהו?

קשה לי להאמין שהתוקף של הקופון כ"כ קצר

• פותח/ת השרשור
אי אפשר ליצור איתם קשר או משהו?
יצרתי איתם קשר ומחכה לתשובה. חשבתי על הדרך לשאול גם בפורום. חוץ מזה שכששאלתי לא ידעתי שהם שולחים את זה במייל
קשה לי להאמין שהתוקף של הקופון כ"כ קצר
כל הקטע שזה לא אמור להיות פג תוקף. איך קופון שרשום עליו שהוא עד ל30/7 יהיה עכשיו פג תוקף? בכל מקרה אני אנסה להרשם עם אימייל חדש לראות מה יצא לי מזה ואם זה יעבוד.
יש מצב שהסיבה שהקופון לא עובד היא כי המחיר כבר במבצע מ200 ל161 אז אי אפשר להוריד אותו יותר מזה?

יצרתי איתם קשר ומחכה לתשובה. חשבתי על הדרך לשאול גם בפורום. חוץ מזה שכששאלתי לא ידעתי שהם שולחים את זה במייל

כל הקטע שזה לא אמור להיות פג תוקף. איך קופון שרשום עליו שהוא עד ל30/7 יהיה עכשיו פג תוקף? בכל מקרה אני אנסה להרשם עם אימייל חדש לראות מה יצא לי מזה ואם זה יעבוד.
יש מצב שהסיבה שהקופון לא עובד היא כי המחיר כבר במבצע מ200 ל161 אז אי אפשר להוריד אותו יותר מזה?
תנסה את זה על מוצרים אחרים

טוב עשיתי בדיקה ולא אפשרי להוריד את המחיר למטה מהמחיר של ההנחה

הנחות קופון לא תקפות על ADIPOWER. לפחות היה כתוב כך באתר שלהם לפני שבועיים.
לא יודע אם זה חדש או תמיד היה ככה.
באמזון אגב מצאתי ביותר זול מהאתר שלהם אחרי שמורידים 15%, אבל זה תלוי במידה.

• פותח/ת השרשור
פששש, תתחדש!

אז עכשיו יהיו בטכניון שלושה אנשים עם אדיפאוור, אחד עם רומאלאוס ועוד אחד עם ריסטו? בהחלט התקדמנו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית