הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמות גיינר

• פותח/ת השרשור RoiPow
  • פורסם בתאריך

RoiPow

משתמש פעיל
314
5
נק' מוניטין:
6
314
5
איך הוא? הפחמימות בו ממש חרא? ואם לא ממה הן?

אני שוקל 73 על 1.80 בן 18 ולא מגיע לערכים הקלוריים וממש חסר לי קצת בחלבון אז אני שוקל לקחת.. שווה?

ויש לו את הכף הזאת שכביכול ההמלצה היא 2 ביום, אבל לערכים שלי מספיקה לי כף אחת, כף שלמה לפי היחידות מידה בכף שקיבלתי זה 8 OZ וזה 225 גרם ולא 170 גרם כמו שרשום בקופסא... ביחידות מידה שמה רשם OZ 6 וזה 170 גרם חצי מנה..מישהו יכול להסביר לי?
אז אני רוצה לחלק את זה ל פעמיים ביום. מה זה החצי של זה? כי אין שם 3 OZ יש רק 4 ו2 איך אני אדע חחח
והאם אפשר לקחת אבקה לשים בבקבוק ויום למחרת לשים מים לערבב לשקשק ולשתות 😃? או שחייב שהיא תהיה אטומה?

• פותח/ת השרשור
שים באמצע בין 2 ל 4.

אפשר.
אז למה הם אומרים לשים כף שלמה שהיא בתכלס 200 ומשהו גרם?
ואתה חושב שלנתונים שלי זה מתאים גיינר?
וזה עד כדי כך חרא מפוצץ בסוכר כי אני עכשיו ממש מבואס על זה שקניתי..

אז למה הם אומרים לשים כף שלמה שהיא בתכלס 200 ומשהו גרם?
בשביל שתשים יותר, ייגמר לך יותר מהר, תקנה שוב ויהיה להם יותר רווח אם כולם יעשו ככה.
ואתה חושב שלנתונים שלי זה מתאים גיינר?
אם אתה לא מצליח להגיע לכמות קלוריות שאתה צריך אז גיינר זה פתרון. אני אישית הגעתי לכמות קלוריות שהעלתה אותי מ 100 ו מ110 קילו (מ 110 זה כבר לא היה בהכרח טוב חח) אז לא נראה לי שבמשקל 70 וקצת אמורה להיות בעיה לאכול מספיק, אבל זה כבר עניין אינדיווידואלי.
וזה עד כדי כך חרא מפוצץ בסוכר כי אני עכשיו ממש מבואס על זה שקניתי..
האמת נראה לי שכן, אבל אני לא יודע מספיק על גיינרים בשביל באמת לענות.

• פותח/ת השרשור
בשביל שתשים יותר, ייגמר לך יותר מהר, תקנה שוב ויהיה להם יותר רווח אם כולם יעשו ככה.

אם אתה לא מצליח להגיע לכמות קלוריות שאתה צריך אז גיינר זה פתרון. אני אישית הגעתי לכמות קלוריות שהעלתה אותי מ 100 ו מ110 קילו (מ 110 זה כבר לא היה בהכרח טוב חח) אז לא נראה לי שבמשקל 70 וקצת אמורה להיות בעיה לאכול מספיק, אבל זה כבר עניין אינדיווידואלי.

האמת נראה לי שכן, אבל אני לא יודע מספיק על גיינרים בשביל באמת לענות.

איזה אבקות חלבון מומלצות יש? או לי עדיף לקנות ואז להוסיף כמל מיני מאכלים ולעשות מזה גיינר

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית