הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות אחרי אימוני SS

• פותח/ת השרשור maor23
  • פורסם בתאריך

maor23

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
התחלתי תוכנית FBW שלושה שבועות ועברתי לתוכנית SS
גובה 182 משקל 70
כמה שאלות בנושא

1.לפי התוכנית מעלים בסקווט ובדדליפט מאימון לאימון 7.5 קילו
עכשיו את הסקווט עושים 3 פעמים בשבוע ודדליפט בין 1-2 פעמים בשבוע
אז איך מצפים שהמשקל של הדדליפט יעבור את הסקווט אם בשבוע יש לי הרבה יותר תרגילי סקווט מ-דד?

2.אני שבוע בתוכנית הזאת ואני מרגיש שבגלל שאני לא עובד על ידיים כמו שעשיתי בFBW אז הם נהיו קטנות יותר
אז כמה זה נוראי אם אני ישלב בתוכנית גם תרגילים ליד קידמית ואחורית ?

3.אם אני העלתי משקלים בתוכנית FBW משבוע לשבוע אז למה בעצם לעבור בכלל לSS?

1. סקוואט מעלים 5 קילו בכל אימון, ומהר מאד עוברים ל-2.5. גם בדדליפט תעבור ל-5 קילו (ובהמשך ל-2.5), וההתקדמות המהירה תימשך יותר מאשר בסקוואט. אל תדאג, אתה תגיע למשקלים יותר גבוהים בדדליפט.

2. אחרי שבוע אתה מרגיש שהן נהיו קטנות יותר?? אל תוסיף שום תרגיל. ההמלצה היא להוסיף אחרי כמה שבועות 2 סטים ליד קדמיות ואחורית בשבוע, אבל ההמלצה שלי - אל תתקרב לזה בכלל. אם אתה עושה חתירה או מתח, זה מספיק (עם הלחיצות). אם אתה עושה פאוורקלין, תוסיף 2-3 סטים של מתח לסוף אחד האימונים (A או B).

3. כי היא פשוטה, מהירה ויעילה. אבל כמובן שאין חובה, אתה יכול להמשיך ב-FBW רגיל כמה שתרצה. העיקר - להצמד לתכנון פשוט, והכי חשוב - לא עמוס מדי (כמו רוב האנשים שעושים FBW ודוחפים בו 10 תרגילים שיכסו כל מילימטר בגוף).

1. סקוואט מעלים 5 קילו בכל אימון, ומהר מאד עוברים ל-2.5. גם בדדליפט תעבור ל-5 קילו (ובהמשך ל-2.5), וההתקדמות המהירה תימשך יותר מאשר בסקוואט. אל תדאג, אתה תגיע למשקלים יותר גבוהים בדדליפט.

2. אחרי שבוע אתה מרגיש שהן נהיו קטנות יותר?? אל תוסיף שום תרגיל. ההמלצה היא להוסיף אחרי כמה שבועות 2 סטים ליד קדמיות ואחורית בשבוע, אבל ההמלצה שלי - אל תתקרב לזה בכלל. אם אתה עושה חתירה או מתח, זה מספיק (עם הלחיצות). אם אתה עושה פאוורקלין, תוסיף 2-3 סטים של מתח לסוף אחד האימונים (A או B).

3. כי היא פשוטה, מהירה ויעילה. אבל כמובן שאין חובה, אתה יכול להמשיך ב-FBW רגיל כמה שתרצה. העיקר - להצמד לתכנון פשוט, והכי חשוב - לא עמוס מדי (כמו רוב האנשים שעושים FBW ודוחפים בו 10 תרגילים שיכסו כל מילימטר בגוף).
ממתי מתקדמים בדדליפט ב 2.5?

נראה לי שמתקדמים תמיד בחמש.. זה גם מה שאושר המליץ לי.. הדדליפט מערב הרבה שרירים ובמידה ואתה אוכל ויושן כמו שצריך אין סיבה לרדת מזה..
אם הוצאת את הנשמה עם 130 קילו, הגב כמעט התעגל וראית את החדר מסתובב לכמה דקות, תעלה באימון הבא ל-135? בסדר, איך שאתה מרגיש.

לא הבנתי... הבאת דוגמה שלי?
הבאתי דוגמא היפותטית. אין לי מושג עם איזה משקלים אתה עובד.
זה לא משנה, תעלה משקל כמה שאתה מרגיש, הכלל המנחה הוא שעדיף להצליח בקלות משקל נמוך מדי מאשר להכשל עם משקל גבוה מדי. אתה מרגיש שאתה מסוגל להרים X+5? לך על זה.

• פותח/ת השרשור

תודה

אם אתה אומר שזו הדרך המהירה אז אני ימשיך בSS כי אני פשוט חייב לעלות במסה ועדיף כמה שיותר מהר (אני דיי רזה)
לגביי פאוור קלין אין מצב שאני מנסה אותו אפילו ... אז אני יעשה מתח במקומו ואז זה יצא ככה
(הכוונה למתח רחב נכון ?)

אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
דדליפט 1*5

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
מתח 5*3

זה בסדר למרות שבמדריך הוא אומר להחליף בין המתח לדדליפט באימונים ? ( מתח ב A ודד בB )

תודה

אם אתה אומר שזו הדרך המהירה אז אני ימשיך בSS כי אני פשוט חייב לעלות במסה ועדיף כמה שיותר מהר (אני דיי רזה)
לגביי פאוור קלין אין מצב שאני מנסה אותו אפילו ... אז אני יעשה מתח במקומו ואז זה יצא ככה
(הכוונה למתח רחב נכון ?)

אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
דדליפט 1*5

אימון B:
סקוואט 3*5
מתח 5*3

זה בסדר למרות שבמדריך הוא אומר להחליף בין המתח לדדליפט באימונים ? ( מתח ב A ודד בB )
לומר לך את האמת, אני לא יודע אם זה קריטי. הגירסא של SS נראית כך אבל עם פאוורקלין, הגירסא של PPST באמת הפוכה.
@Beast and cheat, זה משנה?

תודה

(הכוונה למתח רחב נכון ?)

אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
דדליפט 1*5

אימון B:
סקוואט 3*5
מתח 5*3

אני עושה גם ככה.
במאמר כתוב שאפשר להחליף את הפאוור קלין בחתירה, אבל אפשר גם עם מתח.
הם שני תרגילים מאוד דומים אז זה לא כל כך משנה אם זה חתירה או מתח.
ונראה לי זה לא משנה איזה אחיזה אתה עושה במתח, אני עושה טיפה יותר מרוחב הכתפיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית