הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת LB Squat

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך

DorT

משתמש משקיע
2,363
624
נק' מוניטין:
1,823
2,363
624
אז בגלל שאני מת מכל מיני כאבים בסקוואט כבר איזה שלושה חודשים (שמתוכם חודש הפסקה) ומרגיש כמו איזה פנסיונר עם כל הכאבים האלה החלטתי לנסות לואו באר.

זו פעם ראשונה שאני מבצע LB והתנועה מרגישה לי הרבה יותר "חלקה", אין כאבים בכלל! בהיי באר היו כאבים אפילו עם חמישים קילו (שבוע שעבר ניסיתי לחזור לאט לאט ועדין כאב).

קיצר אשמח לביקורת

@Beast and cheat @coldfire @stitch

הגירסה היותר אהובה עליי.. 🤣
אני יכול לשתול את זה בהודעה המקורית שלו.
מה אתה רוצה שאני ארשום? שהוא מתנצל? שהוא מת עלי? שהוא מת עליך? שהוא חייזר חסר איברי מין? רק תשפוך!

אתה מנצל את הכוח שלך להספמה LOL

ביום שיתנו למטי הנהלה, אני רק מקבל צמרמורת מלחשוב על זה.

• פותח/ת השרשור
שמישהו יגיד לו שהוא לא יורד מספיק נמוך!!
המוט שלך גם זז בצורה לא ישרה, אתה סתם נוטה עם כל המשקל קדימה ואז אחורה, תסתכל על התנועה שלו.
אתה צודק, אבל יכול להיות שאני שבעמידה ( לפני כל חזרה) אני לא מספיק מטה את הגב קדימה ואז המוט מעל העקב במקום מעל אמצע קו הרגל ?
פשוט נראה לי שהמוט מתחיל אחורה מדי ותוך כדי שאני יורד הוא נהיה מעל אמצע כף הרגל. וכן בעלייה הוא שוב זז טיפה קדימה בגלל הגוד מורנינג.

סקוואט טוב מאד. אני רוצה לראות מבט קצת יותר מונמך, בלי שעוד פעם תשמיט חזה.
בכמה הוא גבוה מהקודמים? נראה שקשה לך הרבה יותר מאז. בכמה קפצת?
אפשר לראות מאחד הסרטונים למה כואב לי המרפק אחרי הסקוואטים ?
בטח! אבל אני אגלה לך רק אם תספר לי למה כואב לי המרפק אחרי בנץ' 😛

• פותח/ת השרשור
סקוואט טוב מאד. אני רוצה לראות מבט קצת יותר מונמך, בלי שעוד פעם תשמיט חזה.
בכמה הוא גבוה מהקודמים? נראה שקשה לך הרבה יותר מאז. בכמה קפצת?

בטח! אבל אני אגלה לך רק אם תספר לי למה כואב לי המרפק אחרי בנץ' 😛
מסכים, הסקוואט נראה טוב.
ממש הפתעתם אותי חשבתי שהיה לא משהו... מה לגבי זה שלפעמים (שקשה לי) ביציאה מהבור המוט עולה קדימה ? איך לתקן את זה ?

סטיץ' קפצתי ב2.5 מהפעם האחרונה. יותר קשה כי הצרתי את העמידה, כתוצאה מכך ירדתי קצת יותר עמוק וגם אני מרגיש פחות חזק ברוחב הזה ( אבל כשאני עומד רחב העומק גבולי...).

מה לגבי המרפקים ? אפשר לראות למה הם כואבים ?

@Rhino מחפירות פה בפורום על גוד מורנינג בסקוואט ראיתי שפעם גם לך היה. מה גם שנראלי שהיחס טורסו\רגליים שלנו דומה. איך תיקנת את זה?

מה לגבי זה שלפעמים (שקשה לי) ביציאה מהבור המוט עולה קדימה ? איך לתקן את זה ?
בגלל זה שאלתי בכמה משקל קפצת.
אם שינית טכניקה, לפעמים זה כמו לגשת מחדש לתרגיל, ולא כדאי להעלות במשקל עד שתשתלט על זה.
מה לגבי המרפקים ? אפשר לראות למה הם כואבים ?
אי אפשר לראות משהו לא בסדר בסרטון, אבל ידיים/מרפקים יכולים לכאוב בסקוואט אם יש עליהם משקל - כלומר, אם המוט לא יושב במלואו על הגוף כשהידיים רק תומכות. תוודא כיווץ בגב עליון, תוודא שהמוט יושב טוב, תוודא הרמת מרפקים תוך שמירה על פרק יד ישר.

• פותח/ת השרשור
בגלל זה שאלתי בכמה משקל קפצת.
אם שינית טכניקה, לפעמים זה כמו לגשת מחדש לתרגיל, ולא כדאי להעלות במשקל עד שתשתלט על זה.

אי אפשר לראות משהו לא בסדר בסרטון, אבל ידיים/מרפקים יכולים לכאוב בסקוואט אם יש עליהם משקל - כלומר, אם המוט לא יושב במלואו על הגוף כשהידיים רק תומכות. תוודא כיווץ בגב עליון, תוודא שהמוט יושב טוב, תוודא הרמת מרפקים תוך שמירה על פרק יד ישר.
לדעתי זה לא קשור למשקל החדש, גם ב105 ביציאה מהבור המוט קודם זז קדימה, אחר כך אני נתקע וקצת ואז עולה. זה הכי בולט בחזרה השלישית בסרטון האחרון ( ה 107.5)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית