הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחיטוב - לא יורד במשקל???

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
כבר שבועיים שאני לא יורד בחיטוב כולל אירובי...
ה-RMR שלי 2050
התפריט 1600 קלוריות - כולל אירובי של 32 דקות אחרי אימון.
משהו כמו 150 קלוריות של אימון וכ-200~250 קלוריות של האירובי זה אני יודע.
ועדיין אני לא יורד במשקל , אני אפילו עולה נראלי...
יום 1 - 61.8
יום 2 - 61.6
יום 3 - 62.1????
יום 4 - 61.9
ואני לא אוכל דברים אחרים , אני שומר על תפריט
להוריד עוד קלוריות? כי זה מוזר באמת... ודרך אגב אני 17~16% אחוז שומן נראלי, או 18 אולי? מקסימום 18 ומינימום 16 זה אני בטוח...

בודקים רק פעם אחת בשבוע לדוגמא יום שבת,תמדוד את המשקלים בשני ימי שבת וכך תוכל לראות כמה בערך ירדת
המשקל משתנה מיום ליום בגלל נוזלים.

עדיף להישען על מדדי אחוז שומן
המשקל שלך נמוך יחסית מה הגובה? אולי כדאי להתחיל במסה ואז חיטוב
מה הערכים שאתה אוכל? חשוב להגיע לערכים של חלבון שומן פחמימה מאשר ספירת קלוריות
כנראה שיש בעיות גם בתוכנית אימונים וגם בערכים שאתה אוכל
המשקל פחות משמעותי..צריך להסתכל על אחוז שומן עם קליפר

• פותח/ת השרשור
עדיף להישען על מדדי אחוז שומן
המשקל שלך נמוך יחסית מה הגובה? אולי כדאי להתחיל במסה ואז חיטוב
מה הערכים שאתה אוכל? חשוב להגיע לערכים של חלבון שומן פחמימה מאשר ספירת קלוריות
כנראה שיש בעיות גם בתוכנית אימונים וגם בערכים שאתה אוכל
המשקל פחות משמעותי..צריך להסתכל על אחוז שומן עם קליפר

תוכנית אימונים טובה , תפריט תזונה - טוב , הכנתי לבד , הכל אוכל איכותי , שומן איכותי , פחמימות כבר אין כמעט... נאלצתי להוריד הכל.
אחוז שומן עם קליפר? קליפר זה לא חרטא קצת?
ושמע , אני מתאמן שנה ( קצת יותר , אין עליי כל כך שינויי בגלל כמה פציעו תאבל בגלל בעיה נוספת ).
הבעיה שלי : הגוף שלי מתרגל לאוכל ואז לא עולה במשקל ( לא יודע אם זה בעיה , כאילו אני חושב ככה )
הייתי עושה מסה , הגעתי כבר למצב של 4000 כמעט - 3700 קלוריות ולא עולה במשקל אפילו חצי קילו... לשבוע כאילו
אחרי זה נפצעתי , נחתי חודש.
הורדתי בהדרגה 250 כל שבוע , הגעתי לניטראלי שבועיים וירדתי לחיטוב.
עכשיו תגיד , כדאי לי להוריד עוד קלוריות? כי לפי מה שאני יודע אם אני מתחת ל-15 אחוז אפשר להגיע לגרעון של 1000 אפילו ( כמובן שאני לא יגיע לזה ).
כדאי אתה חושב?
ולזה שרשם ראשון , לא קשור לזה , רשמתי שבועיים שאין שינוי 😃
ואני צריך לרדת בסביבות הקילו וחצי בשבוע , לא יכול להיות שאני יירד קילו וחצי ביום אחד כאילו , זה צריך להיות יום ביום. לפעמים יירד יותר כל יום לפעמים פחות , זה תלוי באמת בנוזלים ובכל השאר.
רוצים אני יעלה מחר תמונה של בוקר? רפוי ואחרי שירותים.

אני בחורה אבל לא משנה בכל מקרה.
אם עד עכשיו לא הגעת לתוצאות כנראה שמה שהכנת לבד לא מספיק טוב ונכון.
ופחמימות תעלה בחזרה ותתחיל להוריד בהדרגה כנראה שזאת אחת הבעיות
אתה יכול לאכול X קלוריות אבל אם הקלוריות לא מגיעות מהמקור הנכון אז לא מגיעים לתוצאות
כמה פעמים אתה עושה אימונים ובאיזה תוכנית?
אולי כדאי שתפרט פה את כל התוכנית או שתפנה לאיש מקצוע.

• פותח/ת השרשור
אני בחורה אבל לא משנה בכל מקרה.
אם עד עכשיו לא הגעת לתוצאות כנראה שמה שהכנת לבד לא מספיק טוב ונכון.
ופחמימות תעלה בחזרה ותתחיל להוריד בהדרגה כנראה שזאת אחת הבעיות
אתה יכול לאכול X קלוריות אבל אם הקלוריות לא מגיעות מהמקור הנכון אז לא מגיעים לתוצאות
כמה פעמים אתה עושה אימונים ובאיזה תוכנית?
אולי כדאי שתפרט פה את כל התוכנית או שתפנה לאיש מקצוע.
FBW 3 פעמים בשבוע
ואני כבר אמרתי שאני מעלה ומוריד בהדרגה , 200 בשבוע... שהייתי במסה והורדתי לחיטוב 250 כל שבוע.
אני יודע איך להשתמש בתפריטים , גם הרבה אמרו לי שזה תפריטים טובים וכל השאר...
התוכנית - לא בטוח כל כך , אבל זה מה שיש לי בנתיים ( זה רק לתקופת החיטוב , שהייתי במסה עשיתי PPL שזה תוכנית שבאמת ראיתי תוצאות שלא ראיתי בחיים שלי , בחודש הראשון עליתי גם במשקלים וגם בגודל של שאר הגוף , אבל בגלל פציעה מחורבנת נאלצתי להפסיק אותה... )
אבל התוכנית FBW :
סקוואט 3-8
כפיפות ברכיים 2-12
לחיצת חזה 3X8 , אבל בנתיים משקל מוט ריק עם 15 חזרות , אחרי שבועיים 20 ואז 25 ואז 30 בגלל פציעה
חתירה בטי-באר 3X8 ( עשיתי מתח אבל פציעה )
לחיצת כתפיים 3X10~3X8
יד קדמית 2X10~8
יד אחורית 2X15
בסוף אימון :
פארמר וואלק 3X30שניות משקל מקסימום ( 50POUND )

ובקשר לתפריט תזונה , גם אמרתי למעלה שהכל בא ממקור איכותי... למה להגיב לפני שאת קוראת? מצטער על המילים אבל זה מעצבן שאומרים לי דברים שאני כבר רשמתי למעלה...

עריכה : מה שרשמתי :
תוכנית אימונים טובה , תפריט תזונה - טוב , הכנתי לבד , הכל אוכל איכותי , שומן איכותי , פחמימות כבר אין כמעט... נאלצתי להוריד הכל.
ושמע , אני מתאמן שנה ( קצת יותר , אין עליי כל כך שינויי בגלל כמה פציעו תאבל בגלל בעיה נוספת ).
הבעיה שלי : הגוף שלי מתרגל לאוכל ואז לא עולה במשקל ( לא יודע אם זה בעיה , כאילו אני חושב ככה )
הייתי עושה מסה , הגעתי כבר למצב של 4000 כמעט - 3700 קלוריות ולא עולה במשקל אפילו חצי קילו... לשבוע כאילו
עכשיו תגיד , כדאי לי להוריד עוד קלוריות? כי לפי מה שאני יודע אם אני מתחת ל-15 אחוז אפשר להגיע לגרעון של 1000 אפילו ( כמובן שאני לא יגיע לזה ).
כדאי אתה חושב?
ואני צריך לרדת בסביבות הקילו וחצי בשבוע , לא יכול להיות שאני יירד קילו וחצי ביום אחד כאילו , זה צריך להיות יום ביום. לפעמים יירד יותר כל יום לפעמים פחות , זה תלוי באמת בנוזלים ובכל השאר.

נרשום תפריט תזונה בכל מקרה
קלוריות - 1604
חלבונים - 167.32
פחמימות - 47.43
סוכרים - 22.25 ( הרבה , אבל אני מוריד אותם כמו שאמרתי , ככה היית עושה , מוריד פחמימות ומעלה שומן שהקלוריות יישארו , יותר שומן הכי טוב )
שומנים - 82.64
שומן רווי - 25.71
חצי קופסא קוטג' 9%
3 ביצים
200גרם חזה עוף
חטיף אנרגיה / פרי ( של FITNESS )
200גרם חזה עוף
חצי קופסא קוטג' + 30 גרם אגוזי מלך
ולצערי בהתחלה החטיף אנרגיה היה של ENERGY ה-150 קלוריות הזה , אז אני אוכל 2 חטיפים של FITNESS , אני יודע שזה חרטא , אבל לפחות אין בזה הרבה סוכרים... זה מה שטוב.
ככה שהסוכרים באמת במקום 22.25 , זה 14גרם.
החטיף אנרגיה אני יודע שזה לא פחמימות איכותיות , אבל לפחות זה עוזר לי לפני האימון... ואני גם מוריד עם הזמן ככה שאין לי בעיה - במסה לא אכלתי ככה רק שתדעי , במסה אכלתי שיבולת שועל ואורז וכו'

נערך לאחרונה:
FBW 3 פעמים בשבוע
ואני כבר אמרתי שאני מעלה ומוריד בהדרגה , 200 בשבוע... שהייתי במסה והורדתי לחיטוב 250 כל שבוע.
לא מורידים כל שבוע. מורידים כל חודש ..אם תוריד כל שבוע תגיע מהר מאוד ל30 גרם פחמימה.
צריך לתת לגוף זמן לא עושים שינוים כאלה כל שבוע לא בכמות הפחמימה\קלוריות לא בתוכנית אימונים

אני יודע איך להשתמש בתפריטים , גם הרבה אמרו לי שזה תפריטים טובים וכל השאר...
אוקיי.אם אתה כלכך בטוח אז למה אתה תקוע?
התוכנית - לא בטוח כל כך , אבל זה מה שיש לי בנתיים ( זה רק לתקופת החיטוב , שהייתי במסה עשיתי PPL שזה תוכנית שבאמת ראיתי תוצאות שלא ראיתי בחיים שלי , בחודש הראשון עליתי גם במשקלים וגם בגודל של שאר הגוף , אבל בגלל פציעה מחורבנת נאלצתי להפסיק אותה... )
אבל התוכנית FBW :
סקוואט 3-8
כפיפות ברכיים 2-12
לחיצת חזה 3X8 , אבל בנתיים משקל מוט ריק עם 15 חזרות , אחרי שבועיים 20 ואז 25 ואז 30 בגלל פציעה
חתירה בטי-באר 3X8 ( עשיתי מתח אבל פציעה )
לחיצת כתפיים 3X10~3X8
יד קדמית 2X10~8
יד אחורית 2X15
בסוף אימון :
פארמר וואלק 3X30שניות משקל מקסימום ( 50POUND )
אתה עושה את התוכנית הזאת,כמה פעמים במהלך השבוע?

ובקשר לתפריט תזונה , גם אמרתי למעלה שהכל בא ממקור איכותי... למה להגיב לפני שאת קוראת? מצטער על המילים אבל זה מעצבן שאומרים לי דברים שאני כבר רשמתי למעלה...
הגישה שלך לא נעימה בכלל.
אני את מה שאני אומרת זה מנסיון והרבה זמן אימונים
בכל מקרה. לחיטוב זה לא תפריט טוב כלכך
לדעתי האישית תלך למישהו מקצועי שיסדר לך קצת את הראש לא חסר כאלה.
אני בעצמי הולכת למישהו שסידר לי טוב מאוד את התוכנית והתפריט.

חוץ מזה עדיף ך לעשות תוכנית של מסה ואחר"כ חיטוב בגלל שהמשקל גוף שלך נמוך
אין לך מה לרדת,רוב הסיכוים שאין לך הרבה שריר בגוף אני מניחה שאתה רוצה לרדת באחוזי שומן
אז אתה צריך תפריט עם ערכים נכונים ואימונים נכונים
כי הכל פה לא משהו בכלל.

עריכה : מה שרשמתי :
כדאי אתה חושב?

נרשום תפריט תזונה בכל מקרה
קלוריות - 1604
חלבונים - 167.32
פחמימות - 47.43
סוכרים - 22.25 ( הרבה , אבל אני מוריד אותם כמו שאמרתי , ככה היית עושה , מוריד פחמימות ומעלה שומן שהקלוריות יישארו , יותר שומן הכי טוב )
שומנים - 82.64
שומן רווי - 25.71
חצי קופסא קוטג' 9%
3 ביצים
200גרם חזה עוף
חטיף אנרגיה / פרי ( של FITNESS )
200גרם חזה עוף
חצי קופסא קוטג' + 30 גרם אגוזי מלך
ולצערי בהתחלה החטיף אנרגיה היה של ENERGY ה-150 קלוריות הזה , אז אני אוכל 2 חטיפים של FITNESS , אני יודע שזה חרטא , אבל לפחות אין בזה הרבה סוכרים... זה מה שטוב.
ככה שהסוכרים באמת במקום 22.25 , זה 14גרם.
החטיף אנרגיה אני יודע שזה לא פחמימות איכותיות , אבל לפחות זה עוזר לי לפני האימון... ואני גם מוריד עם הזמן ככה שאין לי בעיה - במסה לא אכלתי ככה רק שתדעי , במסה אכלתי שיבולת שועל ואורז וכו'

• פותח/ת השרשור
חחח כע אבל תשמעי.
כבר עשיתי אז מסה וזה היה טעות ענקית ( באחוז שומן די גבוה ) , אני 17% שומן , זה לא טוב בשבילי מסה...
אני יעלה מחדש קלוריות לניטראלי , עדיף... יסדר עם שומן פי-1 ממשקל גוף וחלבון פי-2וחצי וכל השאר פחמימות.
אני יפרסם פה תפריט אחרי זה.
אם אני יתחיל מסה עכשיו אני יהיה סתם דעב ואחרי שאני יגמור מסה ,מה אני יעשה בחיטוב? החיטוב ייקח לי סתם יותר מחצי שנה שבמהלכה אני ישרוף הרבה שריר גם באחוז שומן די גבוה הסיכויים לעלות במסת שריר יותר נמוכים , יענו למי שאחוז שומן נמוך יותר יותר קל לעלות במסת שריר , לא יודע איך להסביר.
כאילו באחוז שומ ןגבוה יותר אני יעלה יותר בשומן.
אבל בקיצור אני יעלה קלוריות 250 כל שבוע , עד לניטראלי , יכין תפריט ויפרסם פה סבבה?
תודה אפשר לנעול...
ובקשר לאיש מקצוע לא נראלי...

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית