אני בן 18 1.63 שוקל 62.5 עד לפני חודשיים וחצי הייתי יחסית שמנמן ובלי שריר בכלל לפי מה שמדדו לי במכון הייתי 29% שומן ו46% מסת שריר (לא יודע עד כמה הבדיקה הזאת מדויקת עשו לי עם מכונה כזאת).עכשיו המטרה שלי היתה גם להרזות וגם לעלות במסת שריר כי הבנתי שמתחילים יכולים לעשות את זה התחלתי במשקל 69 ובאמת ירדתי לסביבות ה64 כשעשיתי דיאטה לפני שהלכתי שעוד נרשמתי למכון אבל כרגע אני כבר חודשיים וחצי במכון ואמנם אני רואה שנהיה לי יותר שרירים אבל אני תקוע מאוד במשקל ירדתי רק איזה קילו וחצי כל הזמן הזה וגם זה רק בגלל יום כיפור ועוד חופשה שהייתי שבוע שלא אכלתי בה טוב
הBMR שלי זה 1627 ולפי מחשבון הקלוריות אני אוכל בסביבות ה1250 (יש לי משקל בבית ואני כן שוקל את האוכל אז הכמויות נכונות) יש למישהו הסבר? יכול להיות שאני עולה בשריר ואז בעצם אני נשאר באותו משקל?
ובכללי מה אני צריך לעשות? כי אני לדעתי עושה משהו שהוא בין מסה לבין חיטוב ואין לי משהו כל כך מוגדר כרגע אבל עד עכשיו ראיתי תוצאות והרגשתי טוב עם זה אז נשארתי ככה
הBMR שלי זה 1627 ולפי מחשבון הקלוריות אני אוכל בסביבות ה1250 (יש לי משקל בבית ואני כן שוקל את האוכל אז הכמויות נכונות) יש למישהו הסבר? יכול להיות שאני עולה בשריר ואז בעצם אני נשאר באותו משקל?
ובכללי מה אני צריך לעשות? כי אני לדעתי עושה משהו שהוא בין מסה לבין חיטוב ואין לי משהו כל כך מוגדר כרגע אבל עד עכשיו ראיתי תוצאות והרגשתי טוב עם זה אז נשארתי ככה