הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לעבור לחיטוב או להישאר עוד במסה? 17

• פותח/ת השרשור devilo
  • פורסם בתאריך

devilo

משתמש מתחיל
18
1
נק' מוניטין:
1
18
1
בן 17,
גובה 1.67
שוקל לפי בדיקה אחרונה היום: 63.3
הייתי במסה במשך תקופה של בערך חודשיים(התחלתי להתאמן רק לפני חודשיים). העלתי במהלכה בסביבות ה4 וחצי קילו ככה.
רציתי לשאול לפי התמונות,האם כדאי לי לעבור כבר לחיטוב לבערך חודש ולחזור למסה,או להישאר במסה? ואם אפשר בבקשה לדעת כמה האחוז שומן אני אשמח.
id20y0jwaymz.png
5zjknmb1znzk.png
ymwwxdurz2nn.png

איזו מן שאלה.. בטח שמסה חבוב
בקושי עלית משהו כבר לחטב

מסה. והרבה. יש לך עוד כמה חודשים להרביץ מסה ואז לחטב.

• פותח/ת השרשור
מסה. והרבה. יש לך עוד כמה חודשים להרביץ מסה ואז לחטב.
אוקי,ומה עם השומן וכל זה,עדיף להשאיר אותו ולהמשיך עם המסה?
וגם,באיזה משקל בערך אני צריך כבר לעבור לחיטוב?

אוקי,ומה עם השומן וכל זה,עדיף להשאיר אותו ולהמשיך עם המסה?
כן. מה יש לך כבר לעשות איתו?
גם,באיזה משקל בערך אני צריך כבר לעבור לחיטוב?
אני לא יכול להגיד לך במדויק אבל לדעתי יש לך עוד כמה חודשים. תעלה תמונה ותשאל עוד פעם אם יש למה לעבור לחיטוב.
בכ"מ זאת דעתך האישית מתי יש להפסיק.

אין לך טעם לחטב כרגע, אבל גם לא להשתולל במסה. תקפיד על תזונה טובה ותוכנית אימונים מתאימה.
רק אם אתה מתאמן במשקל כבד ומתקדם עם המשקלים אתה צריך פלוס קלורי משמעותי, אחרת תקפיד על מספיק חלבון ושומן ותהיה במאזן קרוב לנייטראלי

• פותח/ת השרשור
אין לך טעם לחטב כרגע, אבל גם לא להשתולל במסה. תקפיד על תזונה טובה ותוכנית אימונים מתאימה.
רק אם אתה מתאמן במשקל כבד ומתקדם עם המשקלים אתה צריך פלוס קלורי משמעותי, אחרת תקפיד על מספיק חלבון ושומן ותהיה במאזן קרוב לנייטראלי

כלומר אתה מתכוון לעשות מסה נקייה?

להערכתי 17% בערך.
אתה סקיני פט (שמן רזה), אתה על אחוז שומן די גבוה, אך עם מסת שריר נמוכה, ומשקל כללי לא גבוה.
הייתי במקומך ממשיך עם מסה, אבל לא משתולל עם המאזן קלורי החיובי, הייתי הולך על חיובי מתון יחסית.

• פותח/ת השרשור
להערכתי 17% בערך.
אתה סקיני פט (שמן רזה), אתה על אחוז שומן די גבוה, אך עם מסת שריר נמוכה, ומשקל כללי לא גבוה.
הייתי במקומך ממשיך עם מסה, אבל לא משתולל עם המאזן קלורי החיובי, הייתי הולך על חיובי מתון יחסית.
תודה רבה על התגובה.
הבעיה היא שכרגע בדקתי את המשקל שלי- ועליתי בקילו כרגע אני שוקל 64.3
לא יצא לי להתאמן ב9 ימים האחרונים ועכשיו חזרתי למכון שוב להתאמן.
אני באמת מתחיל לחשוב על להתחיל חיטוב בגלל שאני מרגיש שהבטן שלי כבר יוצאת מדי וגם התחת. אבל אם אעשה חיטוב אני מרגיש שאין לי מספיק מסת שריר למצב וסתם אהפוך להיות שחיף. לכן אני תקוע באמצע ובאמת לא יודע מה לעשות כבר.

אבל ענו לך אחי
אתה רק מתחיל, כמו שאמרת רק חודשיים
ועכשיו עוד עשית הפסקה של 10 יום , אז בכלל
אין לך מסה ואין לך חיטוב תתחיל להתאמן קודם כל, תתחיל ללמוד איך עושים תרגילים, אתה עוד לא התחלת את הדרך ואתה כבר רוצה תוצאות?

• פותח/ת השרשור
אבל ענו לך אחי
אתה רק מתחיל, כמו שאמרת רק חודשיים
ועכשיו עוד עשית הפסקה של 10 יום , אז בכלל
אין לך מסה ואין לך חיטוב תתחיל להתאמן קודם כל, תתחיל ללמוד איך עושים תרגילים, אתה עוד לא התחלת את הדרך ואתה כבר רוצה תוצאות?
למה לא התחלתי? ותוצאות יש(מבחינת משקלים שאני מתאמן איתם,מבחינת עלייה במשקל אצלי,אבל פיזית לא רואה הרבה שינוי) אז..
ושוב אני יודע שאמרו כאן כולם לעשות מסה. אבל הקטע זה שאני כבר מרגיש שמן מדי

אתה ממש לא שמן, אל תתחיל לעשות חיטוב כל פעם שתצוץ כרס קטנה, כי אתה לא תגדל ככה.. (אתה תגדל אבל ממש לאט)

• פותח/ת השרשור
אתה ממש לא שמן, אל תתחיל לעשות חיטוב כל פעם שתצוץ כרס קטנה, כי אתה לא תגדל ככה.. (אתה תגדל אבל ממש לאט)
בקיצור,אמשיך עם מסה נקייה ואבנה כבר תפריט יותר טוב ממה שאני סתם עושה עכשיו.
תודה.

Back
למעלה תחתית