הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Low Bar הוא רק לפווארליפטרים

אתמול היתה הפעם הראשונה שעשיתי LB והתנועה הרגישה לי הרבה יותר טבעית, שלא נדבר על זה שלא הרגשתי כאבים חזקים שהייתי מרגיש בHB בחודשיים האחרונים.

רק אומר שכנראה לא כולם בנויים לאותו סוג של סקוואט.

ראיתי את הסרטון ורציתי להעלות אותו אבל אם הייתי מעלה אותו טל היה רוצח אותי בדם קר.
אני מסכים עם רוב מה שהוא אומר אבל הוא לא הזכיר את אפקט העליה במשקלי העבודה למתאמנים מתחילים ולדעתי זה מאוד חשוב

ראיתי את הסרטון ורציתי להעלות אותו אבל אם הייתי מעלה אותו טל היה רוצח אותי בדם קר.
אני מסכים עם רוב מה שהוא אומר אבל הוא לא הזכיר את אפקט העליה במשקלי העבודה למתאמנים מתחילים ולדעתי זה מאוד חשוב
לא הייתי רוצח, אבל הייתי מכה.
זה כל כך שגוי. כל משפט שני שלו שגוי. הוא לא יודע מה חייב לקרות כדי שיתרחש דדליפט. הוא לא שם לב שהוא סתם הביא שתי פוזיציות דומות שהמוט לא ממוקם בהן בכלל באותו מקום ביחס למרכז כף הרגל (כי המוט ריק).
כל השגיאות שלו מתחילות מהעובדה שהוא לא מבין את המכניקה של המשיכה, שהיא שונה לחלוטין מהמכניקה של הסקוואט. הוא חושב שהדדליפט זה סקוואט עם מוט בידיים. והחלק שבו הוא משווה לHB? פאק, ברוסיינס טהור. על מה מבוססות ששת התנועות שהוא הביא? מה עם קפיצה אנכית? מה עם קפיצה אופקית? מה עם ריצה צידית? מה עם קפיצה צידית? הוא לא נתן שום סיבה לבחירה המגוחכת שלו של ששת התנועות, או הסבר למה זה רלוונטי.

אה, והקטע עם האנכיות בסנאץ'? נחמד שהוא הביא תמונה של התפיסה ולא שם לב איך קמים מהסנאץ' - כמו בLB. עם היפ דרייב. פשוט תופסים את המוט הכי נמוך שיכולים, מן הסתם, כדי שיהיה צורך להרים אותו פחות מרחק ולכן תהיה אפשרות להרים יותר משקל.

ושאני לא אתחיל לדבר על ההבדלים בין הרמה מנקודה מתה (דדליפט) ביחס לרפלקס המתיחה (סקוואט), או על העובדה שבסקוואט המוט נשאר באותו מקום ביחס לשכמה כל ההרמה ובדדליפט לא, או על העובדה שבדדליפט כל הגוף מאחורי המוט כי אתה לא יכול לכפוף את הברכיים דרך המוט ובסקוואט זה בדיוק מה שאנחנו כן עושים כי אין שם מוט, וכו' וכו' וכו' - רק בשביל הספק שהוא יודע עברית וקורא כאן - ויותר מידי מידע ישרוף לו שבב במוח.

הכל כל כך ברוסיינס שמבוסס על חוסר הבנה טהור, זה מדהים.
הגבתי לחלק קטן וזעום מהטענות המפגרות שלו. הייתי יושב לראות שוב את הוידאו הזה ומגיב לכל הטענות שלו, באמת. אבל אם אחשף לזה שוב, אקבל סרטן.

לא נכנסתי אפילו לסרטון כי אני יודע שזה שטויות.
אני לא פווארליפטר ואני אפילו רחוק מלהיות אחד, אבל כשאני עושה LB אני מרגיש כאילו המוט חלק מהגוף שלי.
בקיצור, לא צריך להכנס לשטויות שזה מתאים להוא וזה מתאים לזה, עושים את התנועה שמרגישה יותר טבעית\נוחה וזהו.
שום סוג סקוואט לא שייף לענף מסוים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית