הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש משו שעוזר לא להיפצע?

Yakov_98

משתמש מתחיל
273
6
נק' מוניטין:
6
273
6
אני מתאמן 5 פעמים בשבוע ברצף וכל אימון אותו דבר כמעט חשוב להזכיר כמעט אבל בכללי אותו עיקרון 5 ימים אימוני כוח 5 ימים אימוני אירובי.
אני נהנה מאוד מאימונים עוד לא ניפצעתי משהתחלתי את זה אבל חושב שזה יקרה בקרוב אני רוצה לדעת אם יש משו שיכול לעזור לא להיפצע בגוף כי אני לא רוצה להפסיק אף אימון אני ממש מתבאס אם אני לא יכול להתאמן.
אני רוצה לדעת אם יש איזה תוסף תזונה או משו כזה משו שאני לא מכיר שעוזר לחזק תגוף כי אני לא מבין בזה.
מי דרוצה שהפרט לו פה מה אני עושה באימון אני ישמח.

• פותח/ת השרשור
טכניקה טובה
אבל אני עושה כל יום אותו דבר.
ובאימונים עם חברים אנחנו עובדים על השרירים ברגליים ומביאים שק איגרוף ומתאמנים איתו ועשים איתו ספרינטים וריצות ועוד דברים.
ועוד משו אני מתאמן חדש

אבל אני עושה כל יום אותו דבר.
ובאימונים עם חברים אנחנו עובדים על השרירים ברגליים ומביאים שק איגרוף ומתאמנים איתו ועשים איתו ספרינטים וריצות ועוד דברים.
ועוד משו אני מתאמן חדש
כל יום אותו דבר?!
אם אתה מתכוון שאתה עושה FBW כל יום זה אחלה דרך להיפצע.
FBW עושים 3 פעמים בשבוע במקסימום 4 כאשר השבוע העוקר הוא 3 פעמים

• פותח/ת השרשור
כל יום אותו דבר?!
אם אתה מתכוון שאתה עושה FBW כל יום זה אחלה דרך להיפצע.
FBW עושים 3 פעמים בשבוע במקסימום 4 כאשר השבוע העוקר הוא 3 פעמים
אני לא בחדר כושר.
אני באחריי שזה כושר קרבי ימי ראשון ורביעי וימי שני וחמישי מתאמן עם חברים למרתון של 10 ק"מ וימי שלישי ריצה וsw.
גם ראשון שני רביעי וחמישי מתאמנים כוח.

אני לא בחדר כושר.
אני באחריי שזה כושר קרבי ימי ראשון ורביעי וימי שני וחמישי מתאמן עם חברים למרתון של 10 ק"מ וימי שלישי ריצה וsw.
גם ראשון שני רביעי וחמישי מתאמנים כוח.
נראה לי הרבה מאוד עומס..

• פותח/ת השרשור
נראה לי הרבה מאוד עומס..
נכון אבל אני לא רוצה להפסיק כי אני נהנה מי זה מאוד זה לא כמו שהייתי בחדר כושר ואומר טוב היום יש ככה וככה וזהו שם אני נהנה.
יש משו שעוזר לגוף להתאושש מהר יותר מאימון לאימון?

נכון אבל אני לא רוצה להפסיק כי אני נהנה מי זה מאוד זה לא כמו שהייתי בחדר כושר ואומר טוב היום יש ככה וככה וזהו שם אני נהנה.
יש משו שעוזר לגוף להתאושש מהר יותר מאימון לאימון?
הרבה אוכל ומגנזיום.. אה כן וטסט.
זה בכללי המון עומס, אני לא מכיר את האימונים שלך אבל ראיתי אימונים של "כושר אקסטרים" וזה די והותר עומס על הגוף, אתה רוצה להיבנות, לא להיפצע.

• פותח/ת השרשור
זה בכללי המון עומס, אני לא מכיר את האימונים שלך אבל ראיתי אימונים של "כושר אקסטרים" וזה די והותר עומס על הגוף, אתה רוצה להיבנות, לא להיפצע.
אני לא רוצה להיות מפחיד להיות שרירי אבל שלא יפגע בריצות כי עם הזמן אני רוצה לרוץ 42 ק"מ
אנחנו לא מתאמנים כמו באקסטרים.
מה זה אומר אוכל ומגנזיום וטסט?
דרך אגב אני בחיטוב לא הייתי שרירי הייתי 91.5 קילו שומן.

אני לא רוצה להיות מפחיד להיות שרירי אבל שלא יפגע בריצות כי עם הזמן אני רוצה לרוץ 42 ק"מ

אנחנו לא מתאמנים כמו באקסטרים.
מה זה אומר אוכל ומגנזיום וטסט?
דרך אגב אני בחיטוב לא הייתי שרירי הייתי 91.5 קילו שומן.
אני לא יודע איך אתם מתאמנים אבל הנחתי שקרוב לזה.
הרבה אוכל יגרום להתאוששות טובה יותר.
מגנזיום אמור לעזור בהרפיית השרירים.
וטסט זה סטרואיד.

אני מתאמן 5 פעמים בשבוע ברצף וכל אימון אותו דבר כמעט חשוב להזכיר כמעט אבל בכללי אותו עיקרון 5 ימים אימוני כוח 5 ימים אימוני אירובי.
אני נהנה מאוד מאימונים עוד לא ניפצעתי משהתחלתי את זה אבל חושב שזה יקרה בקרוב אני רוצה לדעת אם יש משו שיכול לעזור לא להיפצע בגוף כי אני לא רוצה להפסיק אף אימון אני ממש מתבאס אם אני לא יכול להתאמן.
אני רוצה לדעת אם יש איזה תוסף תזונה או משו כזה משו שאני לא מכיר שעוזר לחזק תגוף כי אני לא מבין בזה.
מי דרוצה שהפרט לו פה מה אני עושה באימון אני ישמח.
חוץ מטכניקה חימום דינאמי טוב ולשמור על מפרקים חמים אמור לעזור מבחינת פציעות.
אבל ריצה זה לא הדבר שהכי ידידותי לגוף, במיוחד בטכניקה לא טובה

• פותח/ת השרשור
חוץ מטכניקה חימום דינאמי טוב ולשמור על מפרקים חמים אמור לעזור מבחינת פציעות.
אבל ריצה זה לא הדבר שהכי ידידותי לגוף, במיוחד בטכניקה לא טובה
מאיפה אני ישיג מגנזיום ואני לא רוצה בכלל סטרואידים.
חשבתי על תוספי תזונה

• פותח/ת השרשור
אמור לעזור בהרפיית שרירים והתאוששות.
תפתח אשכול בתזונה ותוספים לקבל תשובה מעמיקה יותר
לפתוח אשכול על מגנזיום ואיזה תוספי תזונה עוזרים לא להיפצע ודברים כאלה?
תודה עזרת מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית